Dobre Domy Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2015 Witam. Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o wszelkie bezpłatne informacje na adres bikeandmike@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2015 Witam rewelacyjny projekt prosze bardzo weszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na gosiulka0908@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2015 Witam rewelacyjny projekt prosze bardzo weszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na gosiulka0908@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2015 Witam rewelacyjny projekt prosze bardzo weszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na gosiulka0908@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2015 Witam rewelacyjny projekt prosze bardzo weszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na gosiulka0908@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2015 Witam, Projekt bardzo proszę bardzo wszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na damiansmola@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2015 Witam, Projekt bardzo proszę bardzo wszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na damiansmola@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2015 Witam naprawdę świetny projekt i idealny na moją działkę. Bardzo proszę o wszelkie dostępne bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na mmatek1@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2015 Witam naprawdę świetny projekt i idealny na moją działkę. Bardzo proszę o wszelkie dostępne bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na mmatek1@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 19 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2015 Witam Poprosze o wszelkie dostepne darmowe materialy na maila: aleksandra.lewicka@o2.pl Mam tez kilka pytan; 1 Czy daloby rade powiekszyc minimalnie kuchnie np przesuwajac wejscie do domu kosztem pomieszczenia gospodarczego 2 Czy istnieje mozliwosc przeniesiania schodow w inne miejsce tak bby na dole byl salon z aneksem oraz pomieszczeniami ale bez dodatkoego pokoju 3 Czy jest mozliwsc doprojektowania garazu jedno a najlepiej dwu stanowiskowego o ile wowczas wzrosna koszta. Z gory dziekuje i pozdrawiam P.s Czy iest ktos kto buduje lub zbudowal i podzieliby sie rzeczywistymi kosztami??? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2015 Witam Poprosze o wszelkie dostepne darmowe materialy na maila: aleksandra.lewicka@o2.pl Mam tez kilka pytan; 1 Czy daloby rade powiekszyc minimalnie kuchnie np przesuwajac wejscie do domu kosztem pomieszczenia gospodarczego 2 Czy istnieje mozliwosc przeniesiania schodow w inne miejsce tak bby na dole byl salon z aneksem oraz pomieszczeniami ale bez dodatkoego pokoju 3 Czy jest mozliwsc doprojektowania garazu jedno a najlepiej dwu stanowiskowego o ile wowczas wzrosna koszta. Z gory dziekuje i pozdrawiam P.s Czy iest ktos kto buduje lub zbudowal i podzieliby sie rzeczywistymi kosztami??? Witam Zapytanie przekazane zostało do architektów - odpowiedź otrzyma Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2015 Witam obydwa projekty: Nina i Malina to najlepsze projekty w tym metrazu jakie widziałem.. Bardzo proszę o wszelkie dostępne bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na jakub.wesolowski@vip.onet.pl dla obydwu projektow jesli to mozliwe I jeszcze pytanie Czy da sie tak zmodyfikowac projekt MAlina,żeby a) pomieszczenie gospodarcze (parter) przerobić na łazienke (drzwi naprzeciw pokoju) i mniejsze pomieszczenie gospodarcze (likwidacja wejscia od przedsionka i buc moze przesuniecie scianki przesionek/łazienka W miejscu WC (parter) zrobic przejscie do garażu c) dostawic garaz tak jak w projekcie NIna ( modyfikujac jednoczesnie system ogrzewania) - system ogrzeania kotłownia na paliwo stałe w bryle garażu d) po dostawieniu garażu uzyc jego dachu jako tarasu ( jak w p rojekcie Nina) e)zlikwidowac kominek pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2015 Witam obydwa projekty: Nina i Malina to najlepsze projekty w tym metrazu jakie widziałem.. Bardzo proszę o wszelkie dostępne bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na jakub.wesolowski@vip.onet.pl dla obydwu projektow jesli to mozliwe I jeszcze pytanie Czy da sie tak zmodyfikowac projekt MAlina,żeby a) pomieszczenie gospodarcze (parter) przerobić na łazienke (drzwi naprzeciw pokoju) i mniejsze pomieszczenie gospodarcze (likwidacja wejscia od przedsionka i buc moze przesuniecie scianki przesionek/łazienka W miejscu WC (parter) zrobic przejscie do garażu c) dostawic garaz tak jak w projekcie NIna ( modyfikujac jednoczesnie system ogrzewania) - system ogrzeania kotłownia na paliwo stałe w bryle garażu d) po dostawieniu garażu uzyc jego dachu jako tarasu ( jak w p rojekcie Nina) e)zlikwidowac kominek pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 25 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2016 Witam. Bardzo mi się podoba ten projekt. Jeśli nie sprawi to żadnego problemu to bardzo prosiłbym o bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na e-maila lukasz1616@op.pl Serdecznie dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2016 Witam. Bardzo mi się podoba ten projekt. Jeśli nie sprawi to żadnego problemu to bardzo prosiłbym o bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na e-maila lukasz1616@op.pl Serdecznie dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Malwina Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam, czy mogłabym prosić o przesłanie wszelkich możliwych dodatkowych bezpłatnych informacji na temat tego projektu na adres e-mail marwinka5@wp.pl? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam, czy mogłabym prosić o przesłanie wszelkich możliwych dodatkowych bezpłatnych informacji na temat tego projektu na adres e-mail marwinka5@wp.pl? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość marek Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2016 witam kupiłem ostatnio projekt tego domu czy mógł bym prosić o kosztorys stanu wykończonego w wersji elektronicznej który jest teraz w promocji za 0 zł . z góry dziękuje i pozdrawiam sormar@wp.p Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2016 witam kupiłem ostatnio projekt tego domu czy mógł bym prosić o kosztorys stanu wykończonego w wersji elektronicznej który jest teraz w promocji za 0 zł . z góry dziękuje i pozdrawiam sormar@wp.p WItam Proszę o kontakt w tej sprawie z działem sprzedaży: 71 352 04 40, p. Kasia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2016 Witam. Ja również chciałbym prosić o informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na adres jacob@interia.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Witam. Ja również chciałbym prosić o informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na adres jacob@interia.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym prosić o przesłanie zestawienia kosztorysowego oraz szczegółowych rysunków na adres: ginter85@gmail.com ? Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Gość Weronika Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu na e-mail: weronikaa424@gmail.com. Pozdrawiam i z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym prosić o przesłanie zestawienia kosztorysowego oraz szczegółowych rysunków na adres: ginter85@gmail.com ? Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi