Dobre Domy Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2015 witam. prosze oprzeslanie kosztorysu oraz materjalow krzysztofm05@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2015 witam ! zaczalem budowac malinke tylko mam maly problem bo domek niewielki i nie wiem jak mam go ogrzac czy paliwem stalym czy gazem a chodzi mi glównie o koszta a nie wygode. Prosze o doradztwo. Z gory bardzo dziekuje . A to moj e-mail damianpuc@gmail.com Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marcin Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2015 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na adres gotrek01@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2015 witam ! zaczalem budowac malinke tylko mam maly problem bo domek niewielki i nie wiem jak mam go ogrzac czy paliwem stalym czy gazem a chodzi mi glównie o koszta a nie wygode. Prosze o doradztwo. Z gory bardzo dziekuje . A to moj e-mail damianpuc@gmail.com Pozdrawiam! Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2015 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na adres gotrek01@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2015 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na adres timio@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2015 W dniu dzisiejszym prześlemy na podany adres mail materiały. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2015 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na adres gobiox2@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2015 W dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres e-mail. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2015 Witam, Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na adres minikolo@gmail.com Cytuj
Gość patrycja Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2015 rowniez poprosze o zestawienie materialow patina321@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2015 rowniez poprosze o zestawienie materialow patina321@gmail.com Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krystian Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2015 Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na adres krystian.kosz@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2015 Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na adres krystian.kosz@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2015 Witam, Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na adres falkiewicz.lukasz@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2015 Witam, Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów na adres falkiewicz.lukasz@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2015 Witam, Proszę o przesłanie kosztorysu , zestawienia materiałów , zwymiarowanych rys. parteru i poddasza oraz przekrojów na adres olo--23@o2.pl Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2015 Witam, Proszę o przesłanie kosztorysu , zestawienia materiałów , zwymiarowanych rys. parteru i poddasza oraz przekrojów na adres olo--23@o2.pl Dziekuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2015 Witam Czy ktoś zamknął się w kwocie 200000 za budowę tego domu do stanu wykończeniowego ? wraz z wszystkimi instalacjami (c.o, prąd woda)? Cytuj
Gość Paweł Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2015 Witam serdecznie proszę o przesłanie kosztorysu dziękuję na adres pawel.matuszynski@interia.pl Cytuj
Gość Paweł Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2015 witam proszę o pełen kosztorys oraz z wymiarowany rysunek na adres pawel.matuszynski@interia.pl Cytuj
Gość Rafał Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2015 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu , zestawienia materiałów,zwymiarowanych rys. parteru i poddasza oraz przekrojów na adres rafaello33445@wp.pl z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2015 Witam serdecznie proszę o przesłanie kosztorysu dziękuję na adres pawel.matuszynski@interia.pl Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2015 witam proszę o pełen kosztorys oraz z wymiarowany rysunek na adres pawel.matuszynski@interia.pl Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2015 Witam Proszę o przesłanie kosztorysu , zestawienia materiałów,zwymiarowanych rys. parteru i poddasza oraz przekrojów na adres rafaello33445@wp.pl z góry dziękuje. Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi