Gość Kasia Napisano 7 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2017 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji na temat tego projektu (kosztorys, rzuty z wymiarami, użyte materiały) na kabel80@wp.pl. z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2017 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych informacji na temat tego projektu (kosztorys, rzuty z wymiarami, użyte materiały) na kabel80@wp.pl. z góry dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Basia&Krzysiek Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam Kupiłam projekt mam pytanie czy ktoś już wybudował domek ? Jeśli tak to czy mogłabym prosić o informacje ile wyszedł cały koszt budowy i gdyby to nie problem to zdjęcia z salonu z kuchnią. Dziękuje i pozdrawiam mój e-mail b.kunicka@onet.pl Cytuj
Gość Edward Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowany takim domkiem. Do lepszego rozeznania brakuje mi rzutów z wymiarami. Jakie instalacje są ujęte w tym projekcie (m.in. rekuperacja). Jaki koszt projektu dołączenia garażu do ściany pokoju i łazienki (po odbiciu lustrzanym). Bardzo proszę o przesłanie potrzebnych informacji dotyczących tego projektu na drawdem@wp.pl. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowany takim domkiem. Do lepszego rozeznania brakuje mi rzutów z wymiarami. Jakie instalacje są ujęte w tym projekcie (m.in. rekuperacja). Jaki koszt projektu dołączenia garażu do ściany pokoju i łazienki (po odbiciu lustrzanym). Bardzo proszę o przesłanie potrzebnych informacji dotyczących tego projektu na drawdem@wp.pl. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Witam Zapytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2017 Witam, ja również prosiłbym o przesłanie szczegółowych informacji na temat tego projektu (kosztorys, rzuty z wymiarami, użyte materiały), mnie również interesowałby koszt dobudowy garażu + kotłownia na paliwo stałe w odbiciu lustrzanym, na piotrek.p2@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2017 Witam, ja również prosiłbym o przesłanie szczegółowych informacji na temat tego projektu (kosztorys, rzuty z wymiarami, użyte materiały), mnie również interesowałby koszt dobudowy garażu + kotłownia na paliwo stałe w odbiciu lustrzanym, na piotrek.p2@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Co do kosztu zmian w projekcie - proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość kamil Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2017 prosze o szczegolowe informacje na adres email nestroz123@wp.pl dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2017 prosze o szczegolowe informacje na adres email nestroz123@wp.pl dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2017 Witam, prosiłabym o przesłanie szczegółowych informacji na temat tego projektu (kosztorys, rzuty z wymiarami, użyte materiały), mnie również interesowałby koszt dobudowy garażu + kotłownia na paliwo stałe w odbiciu lustrzanym, na ppytlak.falkowska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2017 Witam, prosiłabym o przesłanie szczegółowych informacji na temat tego projektu (kosztorys, rzuty z wymiarami, użyte materiały), mnie również interesowałby koszt dobudowy garażu + kotłownia na paliwo stałe w odbiciu lustrzanym, na ppytlak.falkowska@gmail.com Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam Zastanawiam się nad kupnem projektu Malina lub Nina. Proszę o przesłanie wszelkich darmowych danych na temat tych projektów abym mógł sprawdzić jak wpasowują się w działkę i przeanalizował koszty budowy. Chciałbym w domu mieć rekuperacje i ogrzewanie podłogowe elektryczne wobec tego czy jest możliwe aby już u Państwa w projekcie pominąć kominy wentylacyjne. Komin zostałby tylko ewentualnie jeden przy kominku. Proszę dane przesłać na adres mailowy: brodus@o2.pl Pozdrawiam Paweł Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam Zastanawiam się nad kupnem projektu Malina lub Nina. Proszę o przesłanie wszelkich darmowych danych na temat tych projektów abym mógł sprawdzić jak wpasowują się w działkę i przeanalizował koszty budowy. Chciałbym w domu mieć rekuperacje i ogrzewanie podłogowe elektryczne wobec tego czy jest możliwe aby już u Państwa w projekcie pominąć kominy wentylacyjne. Komin zostałby tylko ewentualnie jeden przy kominku. Proszę dane przesłać na adres mailowy: brodus@o2.pl Pozdrawiam Paweł Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zmiany dotyczące likwidacji kominów najlepiej nanieść na dokumentację na etapie adaptacji projektu. Jeśli jednak zależy Panu, aby wykonali to nasi architekcie – proszę o kontakt mailowy pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia kosztów związanych z budową na adres marcin.antoniszyn@gmail.com. Z góry Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia kosztów związanych z budową na adres marcin.antoniszyn@gmail.com. Z góry Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gosia Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2017 Witam, Zwracam się z prosbą o wysłanie zwymiarowanych rysunków projektu MALINA na adres gosia111213@onet.pl. Witam, Zwracam się z prosbą o wysłanie zwymiarowanych rysunków projektu MALINA na adres Cytuj
Gość Katarzyna Król Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia kosztów związanych z budową na adres kasia150582@tlen.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2017 Witam, Zwracam się z prosbą o wysłanie zwymiarowanych rysunków projektu MALINA na adres gosia111213@onet.pl. Witam, Zwracam się z prosbą o wysłanie zwymiarowanych rysunków projektu MALINA na adres Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia kosztów związanych z budową na adres kasia150582@tlen.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Kosztorysy do projektów dostępne są odpłatnie: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ Pozdrawiam Cytuj
Gość Natala Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: nataliepoland@gmx.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Gość piotr Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Witam , bardzo proszę o przesłanie kosztów związanych z budową na adres kuras777@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: nataliepoland@gmx.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Witam , bardzo proszę o przesłanie kosztów związanych z budową na adres kuras777@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość k.d. Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie zestawienia materiałów i kosztorysu na adres simplyred2004@tlen.pl...bardzo dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie zestawienia materiałów i kosztorysu na adres simplyred2004@tlen.pl...bardzo dziekuje Dzień dobry, prześlę na wskazany adres zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Natomiast kosztorysy są w naszej ofercie odpłatne i mamy ich cztery rodzaje. Zostały one opisane na stronie internetowej w zakładce "Sklep". Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi