Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2016 Witam Bardzo ciekawy projekt! Czy można prosić o przesłanie materiałów dotyczących projektu i kosztorysu na adres agusiad_18@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, wyślę na wskazany adres rysunki szczegółowe oraz ogólne zestawienie przegród budynku Malina. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne (kosztorys na stan surowy zamknięty, na stan wykończony oraz kosztorysy ślepe). W celu zamówienia któregoś z nich proszę o kontakt z Działem Sprzedaży, tel. 71 352 04 40. Pozdrawiam! Cytuj
Gość ALDONA Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2016 WITAM! BARDZO PODOBA MI SIĘ TEN PROJEKT CZY JEST MOŻLIWOŚĆ PRZESŁANIA ZESTAWIENIA MATERIAŁÓW DLA TEGO PROJEKTU ORAZ KOSZTORYSU NA ADRES aldonaharamus25@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2016 WITAM! BARDZO PODOBA MI SIĘ TEN PROJEKT CZY JEST MOŻLIWOŚĆ PRZESŁANIA ZESTAWIENIA MATERIAŁÓW DLA TEGO PROJEKTU ORAZ KOSZTORYSU NA ADRES aldonaharamus25@interia.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kamila Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2016 Czy mozna proscic o przesłanie dostępnych materialow dot. Projektu? kamila.wojtas1@wp.pl Cytuj
Gość Renata Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2016 Witam, serdecznie proszę o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów na temat tego domku r.witkowska@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2016 Witam, serdecznie proszę o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów na temat tego domku r.witkowska@poczta.onet.pl Dzień dobry, przesyłam materiały pokazowe na wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2016 Witam, serdecznie proszę o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów na temat tego domku wrobelek5@onet.eu pozdrawiam Przemek Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2016 Witam, serdecznie proszę o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów na temat tego domku wrobelek5@onet.eu pozdrawiam Przemek Dzień dobry, prześlę w dniu dzisiejszym materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość marek Napisano 10 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2016 Witam czy mógłbym otrzymać charakterystykę energetyczna domku malina proszę o najszybszą odpowiedź ponieważ została zagubiona a czas na pozwolenie na budowę. Z góry dziękuję pozdrawiam Marek sormar@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Witam czy mógłbym otrzymać charakterystykę energetyczna domku malina proszę o najszybszą odpowiedź ponieważ została zagubiona a czas na pozwolenie na budowę. Z góry dziękuję pozdrawiam Marek sormar@wp.pl Witam, charakterystyka energetyczna jest gotowa do wydruku bezpośrednio z naszej strony https://www.dobredomy.pl/kalkulator/malina/ Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 20 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2016 Witam, czy mogłabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ek.kedzierska@gmail.com Pozdrawiam Ewa Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2016 Witam, czy mogłabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ek.kedzierska@gmail.com Pozdrawiam Ewa Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 25 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2016 Witam, projekt Malina jest świetny, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na mail agnieszka_ch88@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2016 Witam, projekt Malina jest świetny, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na mail agnieszka_ch88@tlen.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2016 Witam. prosiłbym o bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na e-maila grzegorz.trybek@gmail.com Serdecznie dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2016 Witam. Można prosić o przesłanie materiałów pokazowych tego projektu? marcin7670@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2016 Witam. prosiłbym o bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na e-maila grzegorz.trybek@gmail.com Serdecznie dziękuje i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2016 Witam. Można prosić o przesłanie materiałów pokazowych tego projektu? marcin7670@op.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość andrzej Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2016 witam! mam pytanie dotyczące daszku nad drzwiami wejściowymi, jak odprowadzona jest woda z tej powierzchni czy nie będzie problemu z zaciekami po ścianie czy po słupie który popiera daszek. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2016 witam! mam pytanie dotyczące daszku nad drzwiami wejściowymi, jak odprowadzona jest woda z tej powierzchni czy nie będzie problemu z zaciekami po ścianie czy po słupie który popiera daszek. Witam. Daszek odwodniony jest za pomocą rynienki zakończonej rzygaczem. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Daniel Napisano 2 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2016 Bardzo prosze o przeslanie darmowych materialow dotyczacych tego projektu na adres danieldudela@wp.pl Z gory dziekuje Cytuj
Gość Michal Napisano 3 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2016 Witam ja rownież poprosiłbym o materiały pokazowe wraz z kosztami budowy na majk8224@googlemail.com Dziękuje Cytuj
Gość Andrzej Napisano 10 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2016 Witam ja rownież poprosiłbym o materiały pokazowe wraz z kosztami budowy na european5@wp.pl. Dziękuję Cytuj
Gość Justyna Napisano 11 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2016 witam prosze o materiały pokazowe na adres justyna2003@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2016 Witam ja rownież poprosiłbym o materiały pokazowe wraz z kosztami budowy na european5@wp.pl. Dziękuję Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi