Redaktor Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 Projekt domu Malina Szczegółowy opis projektu domu Malina znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/malina Link do projektu: Projekt Malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Napisano 19 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2014 Prosze o doprojektowanie garażu 1 stanowiskowego z dachem 30-45 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Prosze o doprojektowanie garażu 1 stanowiskowego z dachem 30-45 st. Witam Projektem podobnym do projektu Malina, ale właśnie z garażem jest projekt Nina https://www.dobredomy.pl/projekt/nina . Do projektu Malina możemy oczywiście doprojektować garaż , ale na zasadzie podobnej do projektu Nina, czyli z płaskim dachem i tarasem. Jeśli będzie Pan zainteresowany - proszę o kontakt telefoniczny 71 352 04 42 bądź mailowy projekty@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Napisano 23 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2014 Nie podoba mi się garaż z płaskim dachem,dlatego prosiłem o wersje z dachem dwuspadowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2014 Nie podoba mi się garaż z płaskim dachem,dlatego prosiłem o wersje z dachem dwuspadowym. Witam ponownie Niestety w najbliższym czasie nie przewidujemy powstania projektu Malina w wersji z garażem zadaszonym dachem dwuspadowym. Zachęcam do ewentualnych zmian w ramach adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysztof Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Witam, czy istnieje możliwość dostosowania tego projektu do NF40 lub NF15? Czy robicie Państwo coś takiego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2014 Witam, czy istnieje możliwość dostosowania tego projektu do NF40 lub NF15? Czy robicie Państwo coś takiego? pozdrawiam Witam, Istnieje możliwość dostosowania projektu do standardu NF40 lub NF15. Potrzebne zmiany w projekcie proponujemy wprowadzić na etapie adaptacji projektu do warunków lokalnych. Niektóre rozwiązania, zwłaszcza te dotyczące wyboru instalacji są w dużym stopniu zależne od warunków klimatycznych wynikających z lokalizacji. Proszę zapoznać się z informacjami na naszej stronie internetowej: https://www.dobredomy.pl/informacje/projekt-z-doplata-nf40/ . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysztof Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2014 WItam,korzystając z Państwa kalkulatora energetycznego widzę, że EP dla tego projektu wynosi 160 kWh/(m2 · rok). Wartość dopuszczalna wynosi zaś 120 kWh/(m2 · rok). Czy projekt po zakupie u Państwa będzie spełniał tę normę, czy trzeba dokonać adaptacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2014 Witam, Wszystkie nasze projekty spełniają aktualne wymogi, również te dotyczące energooszczędności. Niestety niekiedy na naszej stronie zdarzają nam się błędy, za co przepraszamy. Postaramy się jak najszybciej umieścić właściwą charakterystykę na naszej stronie. Zapewniam przy tym, że proponowane w projekcie rozwiązania zapewniają wskaźnik EP poniżej 120 kWh/(m2 · rok). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jjagoda Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Czy w kosztorysie cena instalacji jest wliczona do stanu wykonczonego? Ile wynosi scianka kolankowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jjagoda Napisano 28 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Jeszcze jedno pytanie: Czy klatka schodowa na parterze jest wliczona w metraz salonu? Jesli tak, to ile ma salon metrow po odjeciu klatki schodochej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Czy w kosztorysie cena instalacji jest wliczona do stanu wykonczonego? Ile wynosi scianka kolankowa? Witam Prezentowane przez nas wyceny kosztorysowe nie uwzględniają kosztu zakupu oraz montażu instalacji wewnątrz budynku. Szacunkowo można je przyjąć na poziomie 20% kosztorysu stanu wykończonego. W domu Malina ścianka kolankowa wysoka jest na 127cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ja Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 Czy buduje ktoś dom w.g. projektu Malina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ewelizarda Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Witam czy ktoś wybudował już dom Malina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Czy buduje ktoś dom w.g. projektu Malina? Cześć, ja buduje dom wg tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 Czy buduje ktoś dom w.g. projektu Malina? Cześć, ja buduje dom wg tego projektu. I jak to wygląda, jeśli chodzi o nakłady pieniężne? Faktycznie da się zamknąć w 200000zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marta Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 czy kosztorys jest aktualny na dzień dzisiejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 czy kosztorys jest aktualny na dzień dzisiejszy? Witam Kosztorys dla domu Malina wykonany jest w oparciu o cennik z IV kwartału 2013r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ewelizarda Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Czy buduje ktoś dom w.g. projektu Malina? Cześć, ja buduje dom wg tego projektu. Cześć mam zamiar budować na wiosnę Malinę.Możesz przesłać mi zdjęcia z budowy i mniej więcej powiedzieć coś o kosztach jakie poniosłeś.Czy zastosowałeś jakieś zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patrycja Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 witam poproszę kosztorys budowy tego domku na 2015r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patrycja Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Czy buduje ktoś dom w.g. projektu Malina? Cześć, ja buduje dom wg tego projektu. Marcin możesz odezwać się do mnie na maila patina321@gmail.com i opisać jak wygląda budowa tego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 witam poproszę kosztorys budowy tego domku na 2015r Witam Kosztorys jaki posiadamy do projektu Malina jest wykonany oparciu o cennik z IV kwartału 2013r. Aktualnie firmy kosztorysowe pracują na cennikach z III kwartału 2014r- bardziej aktualnych cenników jeszcze nie ma. W odniesieniu do końcówki 2013r ceny nie uległy znacznej zmianie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Czy buduje ktoś dom w.g. projektu Malina? Cześć, ja buduje dom wg tego projektu. Marcin możesz odezwać się do mnie na maila patina321@gmail.com i opisać jak wygląda budowa tego domu? Marcin, Patrycja możecie podzielić się informacjami odnośnie kosztów budowy ? Zastanawiamy się nad wyborem tego projektu.marcin.pawski@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Zastanawiamy się nad wyborem tego projektu, możecie podzielić się kosztami budowy ? marcin.pawski@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jakub Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Czy buduje ktoś dom w.g. projektu Malina? Cześć, ja buduje dom wg tego projektu. Marcin możesz odezwać się do mnie na maila patina321@gmail.com i opisać jak wygląda budowa tego domu? Marcin, Patrycja możecie podzielić się informacjami odnośnie kosztów budowy ? Zastanawiamy się nad wyborem tego projektu. marcin.pawski@gmail.com Witam. Proszę o przesłanie kosztów budowy i jeżeli to możliwe foto z realizacji na maila drobiazgjakub@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi