Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam proszę o kontakt mailowy osoby, które są w trakcie lub juz wybudowały ten dom. Będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam pyskaf1@wp.pl
witam, prośba o kontakt osoby która wybudowała już projekt Nela. jesteśmy zainteresowani budowa tego projektu. Z góry dziękuje :) sebaziem@poczta.onet.pl Pozdrawiam

Witam,również podłączam się pod prośbę :) kleryk86@o2.pl

• Odpowiedzi 693
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Błażej
Napisano

Witam serdecznie, ja również zastanawiam się nad kupnem tego projektu :) czy mógłbym prosić i wysłanie kosztorysu i zdjęć blazej242@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Witam serdecznie, ja również zastanawiam się nad kupnem tego projektu :) czy mógłbym prosić i wysłanie kosztorysu i zdjęć blazej242@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Witam proszę o kontakt mailowy osoby, które są w trakcie lub juz wybudowały ten dom. Będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam pyskaf1@wp.pl
witam, prośba o kontakt osoby która wybudowała już projekt Nela. jesteśmy zainteresowani budowa tego projektu. Z góry dziękuje :) sebaziem@poczta.onet.pl Pozdrawiam
Witam, również podłączam się pod prośbę :) kleryk86@o2.pl

witam ja również się podłączam pod prośbę o kontakt sidor1@tlen.pl

Napisano

Witam

Czy ktoś jest w trakcie budowy bądź wybudował już w woj. pomorskim ??

Proszę o kontakt na maila kutylowskimichal@wp.pl

Za miesiąć startuję z budową i chciałbym przestrzec się błędów:)))

Napisano

Wtam .

Fundamety wytyczone w Poniedziałek zaczynamy .Zdjecia z wytyczenia umieścimy jutro.

Jak cos to piszciena temat projektu Nela dla mnie super wymienimy się informacjami.

Jak cos to podaje meila mont123@interia.pl

Napisano

Witam rowniez :)Czy moglabym prosic osoby ktore wybudowaly juz dom o projekcie Nela o przyblizenie kosztow i jesli bylyby jakies sugestie co do poprawienia projektu .jesli wogole jakies sa:)Dziekuje z gory .Moj email to fryzela @op.pl

Napisano

Jestem zainteresowana projektem domu Nela.

Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania:

- wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym

Czy mogę poprosić do dokładniejsze informacje :

- rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny

- przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz

- koszty inwestycji

Z góry dziękuje za informacje,
Ewelina

adres e-mail: ewelina.krygowska@gmail.com

Napisano

Jestem zainteresowana projektem domu Nela.

Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania:

- wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym

Czy mogę poprosić do dokładniejsze informacje :

- rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny

- przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz

- koszty inwestycji

Z góry dziękuje za informacje,

Ewelina

adres e-mail: ewelina.krygowska@gmail.com

Witam
Materiały prześlę w poniedziałek.

Pozdrawiam
Napisano

Również jestem zainteresowany projektem domu Nela. Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - pompa ciepła, rekuperacja. Interesują mnie dokładniejsze informacje : - rzuty pomieszczeń z wymiarami, taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji. Czy kont nachylenia dachu można zmienić na etapie projektu u Państwa? - interesuje mnie kont nachylenia 30 stopni. Dziękuje za informacje, Darek,adres e-mail: osik@poczta.fm

Napisano

Również jestem zainteresowany projektem domu Nela. Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - pompa ciepła, rekuperacja. Interesują mnie dokładniejsze informacje : - rzuty pomieszczeń z wymiarami, taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji. Czy kont nachylenia dachu można zmienić na etapie projektu u Państwa? - interesuje mnie kont nachylenia 30 stopni. Dziękuje za informacje, Darek,adres e-mail: osik@poczta.fm

Witam

Zapytanie zostało przekazane architektom. Do jutra powinien Pan otrzymać odpowiedź na wskazany adres mailowy.

Pozdrawiam

Napisano

Witam ja również jestem zainteresowana projektem domu Nela. Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym Czy mogę poprosić do dokładniejsze informacje : - rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji . z góry serdeczne dzięki. oto mój adres : asi23a@wp.pl

Napisano

Witam ja również jestem zainteresowana projektem domu Nela. Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym Czy mogę poprosić do dokładniejsze informacje : - rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji . z góry serdeczne dzięki. oto mój adres : asi23a@wp.pl

Witam

Pozdrawiam

Napisano

Witam proszę o informacje czy projekt Nela jest dostępny w wersji bez garażu a jeśli nie to ewentualnie ile kosztowało by wprowadzenie takiej zmiany w projekcie?

Gość Gosc
Napisano

Witam

Czy również mogę prosić o więcej informacji takich jak:

- rzuty pomieszczeń z wymiarami

- koszty inwestycji (przybliżony kosztorys)

mail: potocki.m@gmail.com

Z góry dziękuje

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Czy również mogę prosić o więcej informacji takich jak:

- rzuty pomieszczeń z wymiarami

- koszty inwestycji (przybliżony kosztorys)

mail: potocki.m@gmail.com

Z góry dziękuje

Pozdrawiam

Witam

Pozdrawiam

Gość Magda
Napisano

Witam,

jeśli można prosiłabym również o przesłanie na maila szczegółowych informacji dot. tego projektu (ogrzewanie, rzuty, wymiary, kosztorys, zdjęcia wnętrza itp) . Z góry dziękuję efektownie@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano

Witam, jeśli można prosiłabym również o przesłanie na maila szczegółowych informacji dot. tego projektu (ogrzewanie, rzuty, wymiary, kosztorys, zdjęcia wnętrza itp) . Z góry dziękuję efektownie@gmail.com Pozdrawiam

Witam

Pozdrawiam

Napisano

Witam proszę o informacje czy projekt Nela jest dostępny w wersji bez garażu a jeśli nie to ewentualnie ile kosztowało by wprowadzenie takiej zmiany w projekcie?

Witam,

Tego typu zmiany są możliwe.

Jest to jednak bardzo duża ingerencja w wygląd budynku.

Zajdzie konieczność kompletnego przeprojektowania elewacji domu, tak aby nadal był on atrakcyjny wizualnie.

Bardzo proszę o przesyłanie wszelkich pytań dotyczących wycen zmian na nasz adres : info@dobredomy.pl.

Pozdrawiam

Gość Darek
Napisano

Witam serdecznie, ja również dołączam do grona proszących o zdjęcia... amdakus@gmail.com

Witam, Jeżeli byłaby taka możliwość również bardzo prosze o przesłanie zdjęć z budowy i wnetrza domu. Dziekuję i pozdrawiam. Darek: osik@poczta.fm

Gość PAWEŁ
Napisano

Witam,

Czy ktoś dysponuje zdjęciami z realizacji projektu nela , lub czy w pobliżu Wrocławia można taki dom zobaczyć? . Jeżeli tak to proszę o zdjęcia budzanowski@gmail.com :D

Gość Agata
Napisano

Witam, jeśli można prosiłabym również o przesłanie na maila szczegółowych informacji dot. tego projektu (ogrzewanie, rzuty, wymiary, kosztorys, zdjęcia wnętrza itp) . Z góry dziękuję efektownie@gmail.com Pozdrawiam

Chciałabym dołączyć się do prośby. pierogagata@gmail.com. Z góry dziękuję.