Gość Gość Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam proszę o kontakt mailowy osoby, które są w trakcie lub juz wybudowały ten dom. Będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam pyskaf1@wp.pl witam, prośba o kontakt osoby która wybudowała już projekt Nela. jesteśmy zainteresowani budowa tego projektu. Z góry dziękuje sebaziem@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam,również podłączam się pod prośbę kleryk86@o2.pl Cytuj
Gość Błażej Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2015 Witam serdecznie, ja również zastanawiam się nad kupnem tego projektu czy mógłbym prosić i wysłanie kosztorysu i zdjęć blazej242@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2015 Witam serdecznie, ja również zastanawiam się nad kupnem tego projektu czy mógłbym prosić i wysłanie kosztorysu i zdjęć blazej242@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość gość Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2015 Witam proszę o kontakt mailowy osoby, które są w trakcie lub juz wybudowały ten dom. Będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam pyskaf1@wp.pl witam, prośba o kontakt osoby która wybudowała już projekt Nela. jesteśmy zainteresowani budowa tego projektu. Z góry dziękuje sebaziem@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam, również podłączam się pod prośbę kleryk86@o2.pl witam ja również się podłączam pod prośbę o kontakt sidor1@tlen.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2015 Witam Czy ktoś jest w trakcie budowy bądź wybudował już w woj. pomorskim ?? Proszę o kontakt na maila kutylowskimichal@wp.pl Za miesiąć startuję z budową i chciałbym przestrzec się błędów:))) Cytuj
Gość Bogdan Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2015 Wtam . Fundamety wytyczone w Poniedziałek zaczynamy .Zdjecia z wytyczenia umieścimy jutro. Jak cos to piszciena temat projektu Nela dla mnie super wymienimy się informacjami. Jak cos to podaje meila mont123@interia.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2015 Witam rowniez :)Czy moglabym prosic osoby ktore wybudowaly juz dom o projekcie Nela o przyblizenie kosztow i jesli bylyby jakies sugestie co do poprawienia projektu .jesli wogole jakies sa:)Dziekuje z gory .Moj email to fryzela @op.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowana projektem domu Nela. Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym Czy mogę poprosić do dokładniejsze informacje : - rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji Z góry dziękuje za informacje,Ewelinaadres e-mail: ewelina.krygowska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2015 Jestem zainteresowana projektem domu Nela. Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym Czy mogę poprosić do dokładniejsze informacje : - rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji Z góry dziękuje za informacje, Ewelina adres e-mail: ewelina.krygowska@gmail.com Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2015 Również jestem zainteresowany projektem domu Nela. Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - pompa ciepła, rekuperacja. Interesują mnie dokładniejsze informacje : - rzuty pomieszczeń z wymiarami, taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji. Czy kont nachylenia dachu można zmienić na etapie projektu u Państwa? - interesuje mnie kont nachylenia 30 stopni. Dziękuje za informacje, Darek,adres e-mail: osik@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2015 Również jestem zainteresowany projektem domu Nela. Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - pompa ciepła, rekuperacja. Interesują mnie dokładniejsze informacje : - rzuty pomieszczeń z wymiarami, taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji. Czy kont nachylenia dachu można zmienić na etapie projektu u Państwa? - interesuje mnie kont nachylenia 30 stopni. Dziękuje za informacje, Darek,adres e-mail: osik@poczta.fm Witam Zapytanie zostało przekazane architektom. Do jutra powinien Pan otrzymać odpowiedź na wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Asia Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2015 Witam ja również jestem zainteresowana projektem domu Nela. Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym Czy mogę poprosić do dokładniejsze informacje : - rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji . z góry serdeczne dzięki. oto mój adres : asi23a@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2015 Witam ja również jestem zainteresowana projektem domu Nela. Chciałabym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym Czy mogę poprosić do dokładniejsze informacje : - rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji . z góry serdeczne dzięki. oto mój adres : asi23a@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2015 Witam proszę o informacje czy projekt Nela jest dostępny w wersji bez garażu a jeśli nie to ewentualnie ile kosztowało by wprowadzenie takiej zmiany w projekcie? Cytuj
Gość Gosc Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 Witam Czy również mogę prosić o więcej informacji takich jak: - rzuty pomieszczeń z wymiarami - koszty inwestycji (przybliżony kosztorys) mail: potocki.m@gmail.com Z góry dziękuje Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 Witam Czy również mogę prosić o więcej informacji takich jak: - rzuty pomieszczeń z wymiarami - koszty inwestycji (przybliżony kosztorys) mail: potocki.m@gmail.com Z góry dziękuje Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 Witam, jeśli można prosiłabym również o przesłanie na maila szczegółowych informacji dot. tego projektu (ogrzewanie, rzuty, wymiary, kosztorys, zdjęcia wnętrza itp) . Z góry dziękuję efektownie@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2015 Witam, jeśli można prosiłabym również o przesłanie na maila szczegółowych informacji dot. tego projektu (ogrzewanie, rzuty, wymiary, kosztorys, zdjęcia wnętrza itp) . Z góry dziękuję efektownie@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2015 Witam proszę o informacje czy projekt Nela jest dostępny w wersji bez garażu a jeśli nie to ewentualnie ile kosztowało by wprowadzenie takiej zmiany w projekcie? Witam, Tego typu zmiany są możliwe. Jest to jednak bardzo duża ingerencja w wygląd budynku. Zajdzie konieczność kompletnego przeprojektowania elewacji domu, tak aby nadal był on atrakcyjny wizualnie. Bardzo proszę o przesyłanie wszelkich pytań dotyczących wycen zmian na nasz adres : info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2015 Witam serdecznie, ja również dołączam do grona proszących o zdjęcia... amdakus@gmail.com Witam, Jeżeli byłaby taka możliwość również bardzo prosze o przesłanie zdjęć z budowy i wnetrza domu. Dziekuję i pozdrawiam. Darek: osik@poczta.fm Cytuj
Gość PAWEŁ Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2015 Witam, Czy ktoś dysponuje zdjęciami z realizacji projektu nela , lub czy w pobliżu Wrocławia można taki dom zobaczyć? . Jeżeli tak to proszę o zdjęcia budzanowski@gmail.com Cytuj
Gość Agata Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2015 Witam, jeśli można prosiłabym również o przesłanie na maila szczegółowych informacji dot. tego projektu (ogrzewanie, rzuty, wymiary, kosztorys, zdjęcia wnętrza itp) . Z góry dziękuję efektownie@gmail.com Pozdrawiam Chciałabym dołączyć się do prośby. pierogagata@gmail.com. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2015 Chciałabym dołączyć się do prośby. pierogagata@gmail.com. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2015 i ja również poproszę hiheat@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2015 i ja również poproszę hiheat@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi