Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2015 Dzień dobry bardzo bym prosił o szczegółowy kosztorys i wymiary domu. zabero@wp.pl . Z góry bardzo dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam,jestem na etapie stropu. Buduje w Elblągu i koszty jakie poniosła wraz z robocizna na etapie fundamentów i prac murowych bez stropu to już 100 tys. Metoda oczywiście gospodarczą. Koszt budowy dachu to 80 tysięcy w blachodachówka. Koszt domu w stanie surowym otwartym to około 200 tys. Jest to bardzo drogi dom ale może warto było. witam Pani Moniko Mogę prosić o kontakt na lukt5@wp.pl pozdr.Lukasz Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2015 Dzień dobry, podobnie proszę o szczegółowy kosztorys i wymiary domu. Dziekuje i pozdrawiam Karolina email: choperkra@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2015 Dzień dobry, podobnie proszę o szczegółowy kosztorys i wymiary domu. Dziekuje i pozdrawiam Karolina email: choperkra@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2015 Witam Jestem prawie zdecydowany na ten dom :-) Może ktoś już go wybudował i mógłby pokazać będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 czy jest możliwoaści adaptacji poddasza zczasem i ewentualnie gdzie by były schody mozliwośc z jednost. garażem? prosze o kontakt kaska1331@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 czy jest możliwoaści adaptacji poddasza zczasem i ewentualnie gdzie by były schody mozliwośc z jednost. garażem? prosze o kontakt kaska1331@wp.pl Witam Odpowiedź prześlemy w dniu jutrzejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2015 Witam proszę o kontakt mailowy osoby, które są w trakcie lub juz wybudowały ten dom. Będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam pyskaf1@wp.pl Cytuj
Gość m. Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2015 Witam, Jestem również zainteresowaną możliwością adaptacji poddasza, jak również kosztorysem. Proszę o te informacje na maila: m.iciachowska@gmail.com. Cytuj
Gość I Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2015 Witam, Jestem również zainteresowaną możliwością adaptacji poddasza, jak również kosztorysem. Proszę o te informacje na maila: m.iciachowska@gmail.com. witam ja również jestem zainteresowana możliwością adaptacji poddasza i kosztorysem - czy mogęprosić na adres irg2702@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2015 Witam, Jestem również zainteresowaną możliwością adaptacji poddasza, jak również kosztorysem. Proszę o te informacje na maila: m.iciachowska@gmail.com. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2015 witam ja również jestem zainteresowana możliwością adaptacji poddasza i kosztorysem - czy mogęprosić na adres irg2702@gmail.com Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 Dzień dobry, ten projekt jest idealny! Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz informację dot. adaptacji poddasza. Adres: sylwia@zets.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastain Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam proszę o kontakt mailowy osoby, które są w trakcie lub juz wybudowały ten dom. Będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam pyskaf1@wp.pl witam, prośba o kontakt osoby która wybudowała już projekt Nela. jesteśmy zainteresowani budowa tego projektu. Z góry dziękuje sebaziem@poczta.onet.plPozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam, Jestem zainteresowany budową domu Nela, czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz szczegółowy kosztorys. Czy jest ktoś kto buduje ten dom w lubuskim lub wielkopolskim?. Kontakt sebaziem@poczta.onet.pl. Pozdrawiam Sebastian Cytuj
Gość Gość Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2015 witam ja również jestem zainteresowana możliwością adaptacji poddasza i kosztorysem - czy mogęprosić na adres irg2702@gmail.com Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Podłączam się pod prośbę kleryk86@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2015 Dzień dobry, ten projekt jest idealny! Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz informację dot. adaptacji poddasza. Adres: sylwia@zets.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2015 Witam, Jestem zainteresowany budową domu Nela, czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz szczegółowy kosztorys. Czy jest ktoś kto buduje ten dom w lubuskim lub wielkopolskim?. Kontakt sebaziem@poczta.onet.pl. Pozdrawiam Sebastian Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2015 Podłączam się pod prośbę kleryk86@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Witam serdecznie, ja również jestem zdecydowana na zakup tego projektu. Czy również mogę prosić o kosztorys? amdakus@gmail.com Cytuj
Gość Cezary Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Jeżeli to możliwe to ja również proszę o szczegółowy kosztorys na adres operacyjniak@gmail.com oraz czy w ramach adaptacji można zmienić pokrycie dachowe na blachodachówkę pozdrawiam Cezary Cytuj
Gość ania Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Witam ja tez bym byla zainteresowana zdjęciami z budowy z gory bardzo dziękuje podaje maila Liliana_26@ tlen.pl Witam serdecznie, ja również dołączam do grona proszących o zdjęcia... amdakus@gmail.com Cytuj
Gość ania Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Witam serdecznie, czy ktoś buduje ten dom w woj. lubelskim? Będę wdzięczna za odpowiedź... Proszę o kontakt: amdakus@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Jeżeli to możliwe to ja również proszę o szczegółowy kosztorys na adres operacyjniak@gmail.com oraz czy w ramach adaptacji można zmienić pokrycie dachowe na blachodachówkę pozdrawiam Cezary Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Witam serdecznie, ja również jestem zdecydowana na zakup tego projektu. Czy również mogę prosić o kosztorys? amdakus@gmail.com Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi