Waleszczak Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2015 Witam, Jestem zainteresowany wybudowaniem domu wg projektu Nela. Chciałbym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania: - wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym Do posesji mam doprowadzony GAZ Czy mogę poprosić do dokładniejsze informację : - rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz - koszty inwestycji Z góry dziękuje za informajce: adres e-mail: waleszczak@tlen.pl Cytuj
Gość Tomek Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2015 Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie szczegółów kosztorysu, wymiary pomieszczeń i tarasu, zdjęcia aranżacyjne. Z góry dziękuję. E-mail: plusprojekt@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2015 Witam Czy można w trakcie oczekiwania na pozwolenie zmienić fundamenty standardowe na płytę fundamentową ? Witam Jeżeli w wyniku tego nie zmieni się całkowita wysokość budynku lub obrys „wystających” elementów budynku na działce to można zmienić sposób posadowienia budynku nawet po uzyskaniu pozwolenia na budowę. W czasie trwania postępowania administracyjnego jest to na tyle niezrozumiałe, że nie wolno jeszcze wówczas zacząć budowy a dokumentacja jest w urzędzie i nie ma jak jej zmienić ani zamienić w sposób formalny. Oficjalnie należałoby wycofać wniosek, zamienić rysunki konstrukcji i złożyć projekt ponownie i cała procedura od początku. Praktyczniej jednak jest porozumieć się z urzędnikiem prowadzącym sprawę i podmienić rysunki sporządzone oczywiście przez uprawnionego projektanta. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2015 Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie szczegółów kosztorysu, wymiary pomieszczeń i tarasu, zdjęcia aranżacyjne. Z góry dziękuję. E-mail: plusprojekt@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dorcia Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2015 Jestem zainteresowana projektem Nela i prosiłabym o przesłanie na e-mail doris_20_20@tlen.pl informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2015 Jestem zainteresowana projektem Nela i prosiłabym o przesłanie na e-mail doris_20_20@tlen.pl informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje. Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Edyta Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2015 Witam, Jestem zainteresowana projektem Nela i prosiłabym o przesłanie na e-mail informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje. Kontakt: edyta_woj@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2015 Witam, Jestem zainteresowana projektem Nela i prosiłabym o przesłanie na e-mail informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje. Kontakt: edyta_woj@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2015 Również proszę o przesłanie szczegółów kosztorysu, wymiary pomieszczeń i tarasu, zdjęcia aranżacyjne. Z góry dziękuję. E-mail: robert@przychodzien.com.pl Cytuj
Gość krzysztof Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2015 Witam, także jestem zainteresowany budową tego domu, ale muszę oszacować koszty. Bardzo proszę o szczegółowy kosztorys. Proszę także osoby budujące o informację, ile w praktyce wyniósł koszt budowy. Dziękuję. Pozdrawiam. E-mail: kmiec1982@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2015 Również proszę o przesłanie szczegółów kosztorysu, wymiary pomieszczeń i tarasu, zdjęcia aranżacyjne. Z góry dziękuję. E-mail: robert@przychodzien.com.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2015 Witam, także jestem zainteresowany budową tego domu, ale muszę oszacować koszty. Bardzo proszę o szczegółowy kosztorys. Proszę także osoby budujące o informację, ile w praktyce wyniósł koszt budowy. Dziękuję. Pozdrawiam. E-mail: kmiec1982@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2015 Witam, czy mogłbym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela oraz jakie są wymiary tarasu zadaszonego? Z góry dziękuje za odpowiedź. adres e-mail tomekmajew@gmail.com Oraz jakby ktoś mógł wysłać zdjęcia gotowego domu na zewnątrz jak i w środku bardzo dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2015 Witam, czy mogłbym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela oraz jakie są wymiary tarasu zadaszonego? Z góry dziękuje za odpowiedź. adres e-mail tomekmajew@gmail.com Oraz jakby ktoś mógł wysłać zdjęcia gotowego domu na zewnątrz jak i w środku bardzo dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 Witam, jak moi przedmówcy jestem zainteresowany budową tego domu. Aby oszacować koszty potrzebny mi bardziej szczegółowy kosztorys. Uprzejmie proszę o przesłanie powyższego na adres lukasz@top-uszczelki.pl. Z góry dziękuję, pozdrawiam. e-mail: lukasz@top-uszczelki.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 Witam, jak moi przedmówcy jestem zainteresowany budową tego domu. Aby oszacować koszty potrzebny mi bardziej szczegółowy kosztorys. Uprzejmie proszę o przesłanie powyższego na adres lukasz@top-uszczelki.pl. Z góry dziękuję, pozdrawiam. e-mail: lukasz@top-uszczelki.pl Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2015 Witam, czy mogłbym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela oraz wymiary pomieszczeń ? Z góry dziękuje za odpowiedź. adres e-mail: jaroslaw_kowalczyk@onet.eu Pozdrawiam, Jarek Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2015 Witam, czy mogłbym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela oraz wymiary pomieszczeń ? Z góry dziękuje za odpowiedź. adres e-mail: jaroslaw_kowalczyk@onet.eu Pozdrawiam, Jarek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2015 Witam, podobnie jak poprzednicy, proszę o przesłanie dokładnych wymiarów wszystkich pomieszczeń oraz bardziej szczegółowego kosztorysu. mannitol@op.pl Cytuj
Gość scoter Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2015 witam proszę o szczegółowy kosztorys, i wymiary do tego domku Nela. dziekuje z góry.mój email: mstelmaski@wp.pl Cytuj
Gość Katarzyna Sajda Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2015 Dzień dobry, Poproszę o dokładne wymiary pomieszczeń, e mail: katencja70@gmail.com. Z góry dziekuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2015 Witam, podobnie jak poprzednicy, proszę o przesłanie dokładnych wymiarów wszystkich pomieszczeń oraz bardziej szczegółowego kosztorysu. mannitol@op.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2015 witam proszę o szczegółowy kosztorys, i wymiary do tego domku Nela. dziekuje z góry.mój email: mstelmaski@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2015 Dzień dobry, Poproszę o dokładne wymiary pomieszczeń, e mail: katencja70@gmail.com. Z góry dziekuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość tomek Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2015 Dzień dobry bardzo bym prosił o szczegółowy kosztorys i wymiary domu. zabero@wp.pl . Z góry bardzo dziękuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi