Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Jestem zainteresowany wybudowaniem domu wg projektu Nela.

Chciałbym poprosić o opinie w sprawie ogrzewania:

- wodne podłogowe + kominek z płaszczem wodnym

Do posesji mam doprowadzony GAZ

Czy mogę poprosić do dokładniejsze informację :

- rzuty pomieszczeń z wymiarami + taras zewnętrzny

- przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz

- koszty inwestycji

Z góry dziękuje za informajce: adres e-mail: waleszczak@tlen.pl

• Odpowiedzi 693
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie szczegółów kosztorysu, wymiary pomieszczeń i tarasu, zdjęcia aranżacyjne. Z góry dziękuję.

E-mail: plusprojekt@wp.pl

Napisano

Witam Czy można w trakcie oczekiwania na pozwolenie zmienić fundamenty standardowe na płytę fundamentową ?

Witam

Jeżeli w wyniku tego nie zmieni się całkowita wysokość budynku lub obrys „wystających” elementów budynku na działce to można zmienić sposób posadowienia budynku nawet po uzyskaniu pozwolenia na budowę. W czasie trwania postępowania administracyjnego jest to na tyle niezrozumiałe, że nie wolno jeszcze wówczas zacząć budowy a dokumentacja jest w urzędzie i nie ma jak jej zmienić ani zamienić w sposób formalny. Oficjalnie należałoby wycofać wniosek, zamienić rysunki konstrukcji i złożyć projekt ponownie i cała procedura od początku. Praktyczniej jednak jest porozumieć się z urzędnikiem prowadzącym sprawę i podmienić rysunki sporządzone oczywiście przez uprawnionego projektanta.

Pozdrawiam

Napisano

Jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie szczegółów kosztorysu, wymiary pomieszczeń i tarasu, zdjęcia aranżacyjne. Z góry dziękuję. E-mail: plusprojekt@wp.pl

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Dorcia
Napisano

Jestem zainteresowana projektem Nela i prosiłabym o przesłanie na e-mail doris_20_20@tlen.pl informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje.

Napisano

Jestem zainteresowana projektem Nela i prosiłabym o przesłanie na e-mail doris_20_20@tlen.pl informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje.

Witam
Materiały prześlę w poniedziałek.

Pozdrawiam
Napisano

Witam,

Jestem zainteresowana projektem Nela i prosiłabym o przesłanie na e-mail informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje.

Kontakt: edyta_woj@wp.pl

Napisano

Witam,

Jestem zainteresowana projektem Nela i prosiłabym o przesłanie na e-mail informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje.

Kontakt: edyta_woj@wp.pl

Witam

Pozdrawiam

Gość Robert
Napisano

Również proszę o przesłanie szczegółów kosztorysu, wymiary pomieszczeń i tarasu, zdjęcia aranżacyjne. Z góry dziękuję. E-mail: robert@przychodzien.com.pl

Gość krzysztof
Napisano

Witam, także jestem zainteresowany budową tego domu, ale muszę oszacować koszty. Bardzo proszę o szczegółowy kosztorys. Proszę także osoby budujące o informację, ile w praktyce wyniósł koszt budowy. Dziękuję. Pozdrawiam. E-mail: kmiec1982@gmail.com

Napisano

Witam, także jestem zainteresowany budową tego domu, ale muszę oszacować koszty. Bardzo proszę o szczegółowy kosztorys. Proszę także osoby budujące o informację, ile w praktyce wyniósł koszt budowy. Dziękuję. Pozdrawiam. E-mail: kmiec1982@gmail.com

Witam

Pozdrawiam

Napisano

Witam, czy mogłbym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela oraz jakie są wymiary tarasu zadaszonego? Z góry dziękuje za odpowiedź. adres e-mail tomekmajew@gmail.com

Oraz jakby ktoś mógł wysłać zdjęcia gotowego domu na zewnątrz jak i w środku bardzo dziękuję 

Napisano

Witam, czy mogłbym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela oraz jakie są wymiary tarasu zadaszonego? Z góry dziękuje za odpowiedź. adres e-mail tomekmajew@gmail.com

Oraz jakby ktoś mógł wysłać zdjęcia gotowego domu na zewnątrz jak i w środku bardzo dziękuję 

Witam

Pozdrawiam

Gość Łukasz
Napisano

Witam, jak moi przedmówcy jestem zainteresowany budową tego domu. Aby oszacować koszty potrzebny mi bardziej szczegółowy kosztorys. Uprzejmie proszę o przesłanie powyższego na adres lukasz@top-uszczelki.pl.

Z góry dziękuję, pozdrawiam.

e-mail: lukasz@top-uszczelki.pl

Napisano

Witam, jak moi przedmówcy jestem zainteresowany budową tego domu. Aby oszacować koszty potrzebny mi bardziej szczegółowy kosztorys. Uprzejmie proszę o przesłanie powyższego na adres lukasz@top-uszczelki.pl. Z góry dziękuję, pozdrawiam. e-mail: lukasz@top-uszczelki.pl

Witam
Materiały prześlę w poniedziałek.

Pozdrawiam
Napisano

Witam, czy mogłbym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela oraz wymiary pomieszczeń ? Z góry dziękuje za odpowiedź. adres e-mail: jaroslaw_kowalczyk@onet.eu

Pozdrawiam,

Jarek

Napisano

Witam, czy mogłbym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela oraz wymiary pomieszczeń ? Z góry dziękuje za odpowiedź. adres e-mail: jaroslaw_kowalczyk@onet.eu Pozdrawiam, Jarek

Witam

Pozdrawiam

Gość Marcin
Napisano

Witam, podobnie jak poprzednicy, proszę o przesłanie dokładnych wymiarów wszystkich pomieszczeń oraz bardziej szczegółowego kosztorysu.

mannitol@op.pl

Gość scoter
Napisano

witam proszę o szczegółowy kosztorys, i wymiary do tego domku Nela. dziekuje z góry.mój email: mstelmaski@wp.pl

Gość Katarzyna Sajda
Napisano

Dzień dobry,

Poproszę o dokładne wymiary pomieszczeń, e mail: katencja70@gmail.com.

Z góry dziekuję.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry bardzo bym prosił o szczegółowy kosztorys i wymiary domu. zabero@wp.pl . Z góry bardzo dziękuje