Dobre Domy Napisano 12 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2020 15 godzin temu, Gość emi napisał: Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres emila.wlodarska@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość CAROLLINEYY Napisano 19 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2020 Witam, czy mogę prosić o przesłanie powierzchni ścian działowych oraz nośnych? Mail:carollineyy@gmail.com Czy posiadają państwo rzut stropu zelbetowego monolitycznego? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2020 W dniu 19.08.2020 o 20:14, Gość CAROLLINEYY napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie powierzchni ścian działowych oraz nośnych? Mail:carollineyy@gmail.com Czy posiadają państwo rzut stropu zelbetowego monolitycznego? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 7 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2020 Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres email. michalstarsky@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2020 10 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres email. michalstarsky@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pioter Napisano 8 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2020 Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres to pendryl321@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2020 12 godzin temu, Gość Pioter napisał: Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres to pendryl321@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość NELA Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2020 Witam, czy w projekcie Nela jest możliwość przeprojektowania dachu na dwuspadowy? (taki jak w projekcie anatol). Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2020 2 godziny temu, Gość NELA napisał: Witam, czy w projekcie Nela jest możliwość przeprojektowania dachu na dwuspadowy? (taki jak w projekcie anatol). Witam, tak, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Monika_1 Napisano 13 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2021 Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Nela V, VII na adres: m.malesa86@gmail.com. Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2021 2 godziny temu, Monika_1 napisał: Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Nela V, VII na adres: m.malesa86@gmail.com. Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dorota Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2021 Witam, poproszę o bardziej szczegółowe rysunki. Mój adres skarbekdg@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2021 20 godzin temu, Gość Dorota napisał: Witam, poproszę o bardziej szczegółowe rysunki. Mój adres skarbekdg@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 11 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2021 witam, wymagania zabudowy to dach symetryczny, czy ten dach będzie spełniał to kryterium? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2021 13 godzin temu, Gość Agata napisał: witam, wymagania zabudowy to dach symetryczny, czy ten dach będzie spełniał to kryterium? pozdrawiam Dzień dobry, nie jest jasno sprecyzowane co oznacza dach symetryczny. Naszym zdaniem geometrycznie ten dach jest symetryczny, natomiast dla pewności proszę zapytać w urzędzie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Nela lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/601120214398192 Cytuj
Gość Nela Napisano 4 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Nela na adres: pastempel@o2.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 19 godzin temu, Gość Nela napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Nela na adres: pastempel@o2.pl. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Kamil Napisano 15 Listopad Zgłoszenie Napisano 15 Listopad Dzień dobry, Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres to kubiak9612@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi