Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • Odpowiedzi 693
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Bartłomiej Hamerski
Napisano
Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków na mail bart_hamer@vp.pl , potrzebuje do wyceny dla firmy aby oszacować koszta... dziekuję i pozdrawiam
Napisano
4 godziny temu, Gość Bartłomiej Hamerski napisał:

Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków na mail bart_hamer@vp.pl , potrzebuje do wyceny dla firmy aby oszacować koszta... dziekuję i pozdrawiam

Dzień dobry,

Potrzebne materiały zostaną wysłane do Pana w poniedziałek.

Pozdrawiam.

• 2 months later...
Gość Marzanna Cieslak
Napisano
Dzien dobry, czy moge prosic o bardziej szczegolowe rysunki na adres mcieslak4@poczta.onet.pl ?
  • 3 weeks later...
Gość kaja9333
Napisano

Witam,

Kupiłam od Państwa projekt i potrzebuję zestawienie drewna na dach ponieważ w projekcie tego nie ma. 

Proszę o odpowiedź kaja9333@poczta.onet.eu 

Napisano
9 godzin temu, Gość kaja9333 napisał:

Witam,

Kupiłam od Państwa projekt i potrzebuję zestawienie drewna na dach ponieważ w projekcie tego nie ma. 

Proszę o odpowiedź kaja9333@poczta.onet.eu 

Dzień dobry, zestawienie więźby dachowej znajduje się w zeszycie materiały pomocnicze. Pozdrawiam. 

Napisano
Dzien dobry, czy mozna prosic o bardziej szczegolowe rusunki - na adresd doniag1@wp.pl - Dziekuje !
  • 2 weeks later...
Napisano
Dzien dobry, bardzo podoba mi sie projekt, niestety w MPZP mam nachylenie dachu 35- 45 stopni. Czy da się w tym projekcie przekształcić dach, żeby spełniał wymogi MPZP ???
Napisano
10 godzin temu, Gość Ewa napisał:

Dzien dobry, bardzo podoba mi sie projekt, niestety w MPZP mam nachylenie dachu 35- 45 stopni. Czy da się w tym projekcie przekształcić dach, żeby spełniał wymogi MPZP ???

Dzień dobry,

tak, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. 

Pozdrawiam. 

• 1 month later...
Gość Krzysztof
Napisano
Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres krzysztof.skowron0@neostrada.pl
Napisano
1 godzinę temu, Gość Krzysztof napisał:

Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres krzysztof.skowron0@neostrada.pl

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

Gość smakolyk
Napisano
Witam, poproszę o bardziej szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu. Mój adres smakolyk@wp.pl
Napisano
20 godzin temu, Gość smakolyk napisał:

Witam, poproszę o bardziej szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu. Mój adres smakolyk@wp.pl

Gość Domino
Napisano
Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres zaneta-domin@wp.pl
Napisano
13 godzin temu, Gość Domino napisał:

Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres zaneta-domin@wp.pl

• 2 weeks later...
Napisano
Witam, proszę o przesłanie rysunkow z wymiarami a nie tylko z powierzchniami. Pozdrawiam cubasusi1@tlen.pl
  • 1 year later...
Napisano

Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres : szb.safety@gmail.com

Napisano
7 godzin temu, Gość Nela napisał:

Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres : szb.safety@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 4 months later...
Napisano

Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres emila.wlodarska@wp.pl