Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2018 W dniu 14.09.2018 o 17:36, Gość Ania napisał: Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu na adres: brzezinska.sli@gmail.com Dziękuję bardzo. witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartłomiej Hamerski Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków na mail bart_hamer@vp.pl , potrzebuje do wyceny dla firmy aby oszacować koszta... dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2018 4 godziny temu, Gość Bartłomiej Hamerski napisał: Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków na mail bart_hamer@vp.pl , potrzebuje do wyceny dla firmy aby oszacować koszta... dziekuję i pozdrawiam Dzień dobry, Potrzebne materiały zostaną wysłane do Pana w poniedziałek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ola Napisano 13 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 witam czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki na olakowol@op.pl Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alexolak Napisano 13 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 Witam,czy ktoś buduję taki dom na śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 11 godzin temu, Gość ola napisał: witam czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki na olakowol@op.pl Dziękuję bardzo. Dzień dobre, Potrzebne materiały zostaną wysłane poniedziałek/ wtorek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marzanna Cieslak Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Dzien dobry, czy moge prosic o bardziej szczegolowe rysunki na adres mcieslak4@poczta.onet.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2018 10 godzin temu, Gość Marzanna Cieslak napisał: Dzien dobry, czy moge prosic o bardziej szczegolowe rysunki na adres mcieslak4@poczta.onet.pl ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kaja9333 Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Witam, Kupiłam od Państwa projekt i potrzebuję zestawienie drewna na dach ponieważ w projekcie tego nie ma. Proszę o odpowiedź kaja9333@poczta.onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2019 9 godzin temu, Gość kaja9333 napisał: Witam, Kupiłam od Państwa projekt i potrzebuję zestawienie drewna na dach ponieważ w projekcie tego nie ma. Proszę o odpowiedź kaja9333@poczta.onet.eu Dzień dobry, zestawienie więźby dachowej znajduje się w zeszycie materiały pomocnicze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiola Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 Dzien dobry, czy mozna prosic o bardziej szczegolowe rusunki - na adresd doniag1@wp.pl - Dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2019 4 godziny temu, Gość Wiola napisał: Dzien dobry, czy mozna prosic o bardziej szczegolowe rusunki - na adresd doniag1@wp.pl - Dziekuje ! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewa Napisano 21 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2019 Dzien dobry, bardzo podoba mi sie projekt, niestety w MPZP mam nachylenie dachu 35- 45 stopni. Czy da się w tym projekcie przekształcić dach, żeby spełniał wymogi MPZP ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2019 10 godzin temu, Gość Ewa napisał: Dzien dobry, bardzo podoba mi sie projekt, niestety w MPZP mam nachylenie dachu 35- 45 stopni. Czy da się w tym projekcie przekształcić dach, żeby spełniał wymogi MPZP ??? Dzień dobry, tak, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysztof Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres krzysztof.skowron0@neostrada.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 1 godzinę temu, Gość Krzysztof napisał: Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres krzysztof.skowron0@neostrada.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość smakolyk Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 Witam, poproszę o bardziej szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu. Mój adres smakolyk@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2019 20 godzin temu, Gość smakolyk napisał: Witam, poproszę o bardziej szczegółowe rysunki oraz zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu. Mój adres smakolyk@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Domino Napisano 18 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2019 Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres zaneta-domin@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 13 godzin temu, Gość Domino napisał: Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres zaneta-domin@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cuba Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Witam, proszę o przesłanie rysunkow z wymiarami a nie tylko z powierzchniami. Pozdrawiam cubasusi1@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 11 godzin temu, Gość Cuba napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunkow z wymiarami a nie tylko z powierzchniami. Pozdrawiam cubasusi1@tlen.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nela Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres : szb.safety@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 7 godzin temu, Gość Nela napisał: Witam ! Czy można prosić o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres : szb.safety@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość emi Napisano 11 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2020 Witam ! Czy można o bardziej szczegółowe rysunki i zestawienie materiałów potrzebnych do obliczenia kosztów zakupu . Mój adres emila.wlodarska@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi