Dobre Domy Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie zestawienia powierzchni wszystkich ścian ( chodzi o tynki wewnętrzne) Proszę o przesłanie na adres justyna.s.siedlecka@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dominika Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Witam, chcieliśmy się dowiedzieć czy istnieje możliwość przeprojektowania dachu w tym domu tak aby spełniał warunek kalenicy równoległej do drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2018 Witam, chcieliśmy się dowiedzieć czy istnieje możliwość przeprojektowania dachu w tym domu tak aby spełniał warunek kalenicy równoległej do drogi? Witam, jest możliwość zmiany konstrukcji dachu, tak aby główna (najdłuższa) kalenica była równoległa do drogi. Tego typu zmiana jest istotną zmianą w projekcie. Można ją wykonać na etapie adaptacji lub w naszej pracowni. W obu przypadkach jest to zmiana dodatkowo płatna. W sprawie wyceny proszę o kontakt na info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2018 Witam,prosze o przeslanie pozostalych materialow na adres juszczak.mich@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 Witam,prosze o przeslanie pozostalych materialow na adres juszczak.mich@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gelo Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu. Proszę o przesłanie materiałów użytych w projekcie na adres grzegorz.turlewicz@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2018 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu. Proszę o przesłanie materiałów użytych w projekcie na adres grzegorz.turlewicz@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiktor Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem. Prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałów do budowy. I pytanie odnośnie kotłowni czy można ja powiększyć kosztem pralni żeby można było zrobić zasilanie paliwem stałym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany tym projektem. Prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałów do budowy. I pytanie odnośnie kotłowni czy można ja powiększyć kosztem pralni żeby można było zrobić zasilanie paliwem stałym ? Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który będziemy mogli przesłać rysunki. Kotłownię oczywiście na etapie adaptacji projektu można dostosować do ogrzewania na paliwo stałe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Fajny Dom , mieszkam w nim od 2016 roku. Zamieniłbym jedynie garderobę z łazienką i wtedy można byłoby zrobić większe okno w łazience ,np. do ziemi . Koszty ogrzewania domu gazem zimą to około 500 zł miesięcznie z podgrzaniem wody przy rodzinie 4- osobowej. No i ten wielki taras latem to bajka)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justyna Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 Fajny Dom , mieszkam w nim od 2016 roku. Zamieniłbym jedynie garderobę z łazienką i wtedy można byłoby zrobić większe okno w łazience ,np. do ziemi . Koszty ogrzewania domu gazem zimą to około 500 zł miesięcznie z podgrzaniem wody przy rodzinie 4- osobowej. No i ten wielki taras latem to bajka)). Super ze podzielił sie Pan takimi informacjami Czy ma Pan wszędzie podłogówkę czy mieszane z grzejnikami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu proszę o przesłanie materiałów do budowy na adres kasiulka1844@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu proszę o przesłanie materiałów do budowy na adres kasiulka1844@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gerard Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2018 Obejrzałem taki dom już zamieszkany, wygląda super chociaż z drobnymi zmianami. Chcę budować ten dom i proszę o przesłanie kosztorysu budowy, zastawienia materiałów. Ogrzewanie będzie gazowe oraz kominkowe z płaszczem wodnym w systemie ciśnieniowym. Potrzebuję też niezbędne szkice domu ponieważ muszę ubiegać się o pozwolenie na budowę. gerard-w@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2018 Obejrzałem taki dom już zamieszkany, wygląda super chociaż z drobnymi zmianami. Chcę budować ten dom i proszę o przesłanie kosztorysu budowy, zastawienia materiałów. Ogrzewanie będzie gazowe oraz kominkowe z płaszczem wodnym w systemie ciśnieniowym. Potrzebuję też niezbędne szkice domu ponieważ muszę ubiegać się o pozwolenie na budowę. gerard-w@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kasia Napisano 31 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2018 Obejrzałem taki dom już zamieszkany, wygląda super chociaż z drobnymi zmianami. Chcę budować ten dom i proszę o przesłanie kosztorysu budowy, zastawienia materiałów. Ogrzewanie będzie gazowe oraz kominkowe z płaszczem wodnym w systemie ciśnieniowym. Potrzebuję też niezbędne szkice domu ponieważ muszę ubiegać się o pozwolenie na budowę. gerard-w@wp.pl Witam, gdzie mozna obejrzeć taki dom. aseco@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Proszę o przesłanie kosztorysu budowy, zastawienia materiałów do stanu deweloperskiego. Ogrzewanie podłogowe - gazowe. dakpol2@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2018 Proszę o przesłanie kosztorysu budowy, zastawienia materiałów do stanu deweloperskiego. Ogrzewanie podłogowe - gazowe. dakpol2@vp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. W projekcie przewidziane jest ogrzewanie gazowe, a grzejniki punktowe ( nie ma podłogówki). Można to oczywiście zmienić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 Witam. Czy można prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dotyczących kosztów budowy, i rysunki poszczególnych pomieszczeń rzutów wszystkich pomieszczeń itd. na adres mailowy grzegorz.seroczynski@op.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 Witam. Czy można prosić o przesłanie materiałów szczegółowych dotyczących kosztów budowy, i rysunki poszczególnych pomieszczeń rzutów wszystkich pomieszczeń itd. na adres mailowy grzegorz.seroczynski@op.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 27 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2018 Witam Też wybudowałem Nelę , mam prośbę o kilka zdjęć domu z zewnątrz .Zastanawiam się jaki taras zrobić z deski czy z kostki piozur@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Witam, mogę też prosic o materiały szczegułowe? sut_87@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 Witam, mogę też prosic o materiały szczegułowe? sut_87@op.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 5 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2018 Witam, proszę o materiały dotyczące projektu, tomi84zmc@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 5 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2018 Witam, Poproszę o przesłanie materiałów szczegółowych na adres bartoszweg@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi