Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 Witam poprosze o przeslanie szczegolowego kosztorysu oraz dokladnych wymiarow pomieszczen i tarasu na adres tuarekko@gmail.com. Z gory dziekuje Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 Witam ja również poprosze o przeslanie szczegolowego kosztorysu oraz dokladnych wymiarow pomieszczen i tarasu na adres ewelaj_na@poczta.fm Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 Witam ja również poprosze o przeslanie szczegolowego kosztorysu oraz dokladnych wymiarow pomieszczen i tarasu na adres ewelaj_na@poczta.fm Z góry dziekuje Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 Witam wszystkich Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie. W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć Czy mogę prosić o kontakt na mail ewkaz9103@gmail.com pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 Nelę budujemy na Podkarpaciu, obecnie jesteśmy prawie na etapie wylewek. Mail do kontaktu ewkaz9103@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marlena Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Witam, Posiadam projekt, ale brakuje mi zestawienia powierzchni wszystkich scian (chodzi o tynki wewnętrzne). Proszę o przysłanie na adres marlenau@bitram.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam, Posiadam projekt, ale brakuje mi zestawienia powierzchni wszystkich scian (chodzi o tynki wewnętrzne). Proszę o przysłanie na adres marlenau@bitram.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2017 Witam, planuję budowę domu - czy mógłbym prosić Was o rzeczywisty koszt budowy domu do stanu surowego zamkniętego? Czy zmienialiście coś w projekcie? Email: kamil147@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamila Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2017 a ile finalnie wyniosła Cie budowa domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JACEK Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 a ile finalnie wyniosła Cie budowa domu? WitamRównież będziemy budować dom Nela proszę podzielić się wszelkimi informacjami na temat budowy i kosztów.Bardzo nam zależy budujemy w Łodzi a państwo ?jacek489@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mario Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Witam, czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela.maniek010877@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2017 Witam, czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela.maniek010877@gmail.com witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość A Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 Witam, prosimy o przesłanie szczegółowego kosztorysu na adres export@peatmoss.pl Z góry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2017 Witam, prosimy o przesłanie szczegółowego kosztorysu na adres export@peatmoss.pl Z góry dziękujemy Witam Kosztorysy są odpłatne: 74zł kosztorys do stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys do stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2017 Prosze o zestawienie powierzchni scian do tynkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Prosze o zestawienie powierzchni scian do tynkowania. Witam Proszę o podanie adresu mailowego, na które będziemy mogli przesłać takie zestawienie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Witam prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek.. Z góry dziękuję. pmazurkiewicz@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Witam prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek.. Z góry dziękuję. pmazurkiewicz@gmail.com Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbyszek Napisano 11 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2017 Witam bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek. zibi_1@wp.pl. Mam też pytanie czy twórca projektu dopuszcza zwiększenia kąta nachylenia dachu z 25 do 30 stopni bez konieczności wykonania większych zmian przy adaptacji projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2017 Witam bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek. zibi_1@wp.pl. Mam też pytanie czy twórca projektu dopuszcza zwiększenia kąta nachylenia dachu z 25 do 30 stopni bez konieczności wykonania większych zmian przy adaptacji projektu Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Kąt nachylenia dachu można zmienić na etapie adaptacji projektu - zmiana ta musi zostać naniesiona na dokumentację projektową przez architekta adaptującego. Pozdrawiam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu. Czy jest możliwość, aby garaż został wydłużony w celu wydzielenia w nim kotłowni? Chciałbym również, aby garaż podpiwniczyć oraz wydłużyć zadaszenie nad tarasem i wybudować na tarasie kominek. Czy takie zmiany są w ogóle możliwe do wprowadzenia w tym projekcie? Bardzo będę wdzięczny za odpowiedź. Mój adres email michaal2161@gmail.com. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu. Czy jest możliwość, aby garaż został wydłużony w celu wydzielenia w nim kotłowni? Chciałbym również, aby garaż podpiwniczyć oraz wydłużyć zadaszenie nad tarasem i wybudować na tarasie kominek. Czy takie zmiany są w ogóle możliwe do wprowadzenia w tym projekcie? Bardzo będę wdzięczny za odpowiedź. Mój adres email michaal2161@gmail.com. Pozdrawiam, Michał Witam Zapytanie przekazane do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemysław Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Witam prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek.. Z góry dziękuję. kollaa@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Witam prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek.. Z góry dziękuję. kollaa@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justyna Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Witam, bardzo proszę o przesłanie zestawienia powierzchni wszystkich ścian ( chodzi o tynki wewnętrzne) Proszę o przesłanie na adres justyna.s.siedlecka@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi