Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 693
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam ja również poprosze o przeslanie szczegolowego kosztorysu oraz dokladnych wymiarow pomieszczen i tarasu na adres ewelaj_na@poczta.fm

Z góry dziekuje

Napisano

Witam wszystkich

Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie.

W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć

Czy mogę prosić o kontakt na mail ewkaz9103@gmail.com pozdrawiam serdecznie

Napisano

Nelę budujemy na Podkarpaciu, obecnie jesteśmy prawie na etapie wylewek. Mail do kontaktu ewkaz9103@gmail.com

• 2 weeks later...
Gość Marlena
Napisano

Witam,

Posiadam projekt, ale brakuje mi zestawienia powierzchni wszystkich scian (chodzi o tynki wewnętrzne). Proszę o przysłanie na adres marlenau@bitram.pl

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, planuję budowę domu - czy mógłbym prosić Was o rzeczywisty koszt budowy domu do stanu surowego zamkniętego? Czy zmienialiście coś w projekcie? Email: kamil147@op.pl

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

a ile finalnie wyniosła Cie budowa domu?

WitamRównież będziemy budować dom Nela proszę podzielić się wszelkimi informacjami na temat budowy i kosztów.Bardzo nam zależy budujemy w Łodzi a państwo ?jacek489@op.pl

Napisano

Witam, czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowy kosztorys budowy domu Nela.maniek010877@gmail.com

Gość Przemek
Napisano

Witam prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek.. Z góry dziękuję. pmazurkiewicz@gmail.com

Gość Zbyszek
Napisano

Witam bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek. zibi_1@wp.pl.

Mam też pytanie czy twórca projektu dopuszcza zwiększenia kąta nachylenia dachu z 25 do 30 stopni bez konieczności wykonania większych zmian przy adaptacji projektu

Napisano

Witam bardzo proszę o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek. zibi_1@wp.pl. Mam też pytanie czy twórca projektu dopuszcza zwiększenia kąta nachylenia dachu z 25 do 30 stopni bez konieczności wykonania większych zmian przy adaptacji projektu

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.
Kąt nachylenia dachu można zmienić na etapie adaptacji projektu - zmiana ta musi zostać naniesiona na dokumentację projektową przez architekta adaptującego.

Pozdrawiam
Pozdrawiam
Gość Michał
Napisano

Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu. Czy jest możliwość, aby garaż został wydłużony w celu wydzielenia w nim kotłowni? Chciałbym również, aby garaż podpiwniczyć oraz wydłużyć zadaszenie nad tarasem i wybudować na tarasie kominek. Czy takie zmiany są w ogóle możliwe do wprowadzenia w tym projekcie? Bardzo będę wdzięczny za odpowiedź. Mój adres email michaal2161@gmail.com.

Pozdrawiam,

Michał

Napisano

Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu. Czy jest możliwość, aby garaż został wydłużony w celu wydzielenia w nim kotłowni? Chciałbym również, aby garaż podpiwniczyć oraz wydłużyć zadaszenie nad tarasem i wybudować na tarasie kominek. Czy takie zmiany są w ogóle możliwe do wprowadzenia w tym projekcie? Bardzo będę wdzięczny za odpowiedź. Mój adres email michaal2161@gmail.com.

Pozdrawiam,

Michał

Witam

Zapytanie przekazane do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

Gość Przemysław
Napisano

Witam prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałowego na ten domek.. Z góry dziękuję. kollaa@wp.pl

• 1 month later...
Napisano

Witam,

bardzo proszę o przesłanie zestawienia powierzchni wszystkich ścian ( chodzi o tynki wewnętrzne)

Proszę o przesłanie na adres justyna.s.siedlecka@gmail.com