Gość Marek Napisano 17 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2017 Pani Moniko za tydzień tj.26-28.05.17 jestem w Ostródzie i chętnie o ile możliwe obejrzałbym dom na żywo . Podaję maila betko@interia.pl lub tel 510678420.Może jakiś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość deano@seznam.cz Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 Witam, bardzo podoba mi się ten dom i myślimy o tym... ktoś ma zdjęcie domu i poza nią? Jestem z Czech, więc jest to daleko, aby to sprawdzić. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ania Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Witam, My też budujemy Nele jesteśmy na etapie dachu, strop zmieniliśmy na terrive z tym, że na salonie i kuchni mamy terrive 2 , na pozostałej części domu terrive 1 Witam a gzie Państwo sie wybudowaliście - pytam bo chciałabym podjerchac i podpatrzeć co nie co ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ania Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 tak ja wybudowałem taki dom, wniosłem tylko kilka poprawek witam a można wiedzieć w jakiej miejsowości możan podjechać i obejrzeć kontakt Ania 502034340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ania Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Witam Buduję dom w woj.Pomorskim jestem na etapie dachu, poniżej podaję koszta. Fundamenty - wykop, łąwy (beton b25+ stal), ocieplenie (hudropian + folia kubełkowa), posadzka zero - 30 000 Ściany zew Ytong, strop (cały monolityczny), Stal,kominy, nadproża - 44 000 Dach- Konstrukcja, blacha z blachotrapezu - 50 000 na blachę się zdecydowaliśmy ze względy na właściwie nie użytkowe poddasze - pomieszczenie jest tak małe i niskie że raczej [przebywać tam nie będziemy 'Łącznie 124 tyś zł + około 15 tyś sprawy papierkowe Witam a gdzie dokładnie w pomorskim? Pozdrawiam Ania z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ania Z Olsztyna Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Witam,jestem na etapie stropu. Buduje w Elblągu i koszty jakie poniosła wraz z robocizna na etapie fundamentów i prac murowych bez stropu to już 100 tys. Metoda oczywiście gospodarczą. Koszt budowy dachu to 80 tysięcy w blachodachówka. Koszt domu w stanie surowym otwartym to około 200 tys. Jest to bardzo drogi dom ale może warto było. Witam a można by było podjechac i zobaczyć domek na żywo. Pozdrawiam Ania z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zet90 Napisano 21 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2017 Witam,jestem na etapie stropu. Buduje w Elblągu i koszty jakie poniosła wraz z robocizna na etapie fundamentów i prac murowych bez stropu to już 100 tys. Metoda oczywiście gospodarczą. Koszt budowy dachu to 80 tysięcy w blachodachówka. Koszt domu w stanie surowym otwartym to około 200 tys. Jest to bardzo drogi dom ale może warto było. Witam a można by było podjechac i zobaczyć domek na żywo. Pozdrawiam Ania z Olsztyna 80 tys za blachodachówkę to cena z kosmosu. Dostałem wycenę na ok 42 tys za kompletny dach z robocizną. Nie którzy naprawdę dają się naciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Również proszę o przesłanie szczegółów kosztorysu, wymiary pomieszczeń i tarasu, zdjęcia aranżacyjne. Z góry dziękuję. E-mail: ukonezka@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Również proszę o przesłanie szczegółów kosztorysu, wymiary pomieszczeń i tarasu, zdjęcia aranżacyjne. Z góry dziękuję. E-mail: ukonezka@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marta Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2017 Witam my zaczęliśmy budowę Neli w marcu tego roku z racji tego, że sami nie mogliśmy doprosić się żadnego kontaktu, zdjęć i możliwości spotkania założyliśmy stronę z naszą budową https://www.facebook.com/MartaLukaszM/ obecnie jesteśmy na etapie wylanego stropu - w lipcu kładziemy więźbę - zapewne s kali tygodnia na stronie pojawią się zdjęcia aż do tego momentu zapraszamy do kontaktu i odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2017 Witam my zaczęliśmy budowę Neli w marcu tego roku z racji tego, że sami nie mogliśmy doprosić się żadnego kontaktu, zdjęć i możliwości spotkania założyliśmy stronę z naszą budową https://www.facebook.com/MartaLukaszM/ obecnie jesteśmy na etapie wylanego stropu - w lipcu kładziemy więźbę - zapewne s kali tygodnia na stronie pojawią się zdjęcia aż do tego momentu zapraszamy do kontaktu i odwiedzin Witam Zachęcamy do umieszczenia zdjęć również u nas na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 27 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu. Dziękuję. kamix86@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Witam, poproszę o przesłanie szczegółowego kosztorysu. Dziękuję. kamix86@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marta Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Dzień dobry, czy jest szansa na galerię wizualizacji wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Witam wszystkich Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie. W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Dzień dobry, czy jest szansa na galerię wizualizacji wnętrz? Witam, niestety w najbliższym czasie nie mamy w planach opracowania wizualizacji wnętrz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 9 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2017 Witam , proszę o przesłanie wymiarów ścian parteru i ścian fundamentowych wraz z przekrojami pawel.ko.75@tlen.pl . Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2017 Witam , proszę o przesłanie wymiarów ścian parteru i ścian fundamentowych wraz z przekrojami pawel.ko.75@tlen.pl . Z góry dziękuję Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość iza Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 Witam wszystkich Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie. W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć Ile wyniosła rzeczywiście budowa tego domu i wykończenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Monika Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Witam . Ja też proszę o przesłanie na e-mail dokładnych wymiarów pomieszczeń oraz zadaszenia tarasu , wszystkich dostępnych darmowych materiałów na temat projektu Nela na adres m.bielecka@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2017 Witam . Ja też proszę o przesłanie na e-mail dokładnych wymiarów pomieszczeń oraz zadaszenia tarasu , wszystkich dostępnych darmowych materiałów na temat projektu Nela na adres m.bielecka@op.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość And Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i innych bezpłatnych materiałów. Pozdrawiam canooo@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i innych bezpłatnych materiałów. Pozdrawiam canooo@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2017 Witam wszystkich Dawno tutaj nie zaglądałem, widzę że teraz jest duże zainteresowanie tym projektem. Kiedy my zaczynaliśmy projekt był jeszcze świeży. Z budową ruszyliśmy w lipcu 2014 roku. Do końca 2014 roku udało się wykonać pokrycie dachowe, a w grudniu 2015 już zamieszkać. Dom jest bardzo funkcjonalny i wygodny w użytkowaniu. Zmiany jaki dokonaliśmy w projekcie to jedynie likwidacja pralni kosztem powiększenia pomieszczenia gospodarczego, likwidacja wejścia z garażu, likwidacja spiżarni kosztem powiększenia kuchni i likwidacja jednego okna w salonie. W ramach możliwości mogę nieco podpowiedzieć Ile wyniosła rzeczywiście budowa tego domu i wykończenie? Witam, podpinam się pod pytanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 Witam poprosze o przeslanie szczegolowego kosztorysu oraz dokladnych wymiarow pomieszczen i tarasu na adres tuarekko@gmail.com. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi