Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, czy ktoś rozpoczął budowę tego domu?

Witam

My jestesmy na etapie stanu surowego otwartego - wlasnie zabilismy okna

r.burek@i-bs.pl

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 693
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam, czy mógłbym prosić o kilka zdjęć z budowy domu nela? Może ktoś ma zdjęcia z aranżacji wnętrz bądź ciekawych przeróbek. mario.zapotoczny@gmail.com

• 3 weeks later...
Gość Marcin
Napisano

mam pytanie czy ktoś już zbudował projekt nela i chciałby się pochwalić bo interesuje mnie kupno 

• 3 weeks later...
Gość Krzysiek
Napisano

Witam serdecznie .Nie będę oryginalny i podobnie jak poprzednicy proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Nela na adres faraon13msz@gmail.com

Aranżacje pomieszczeń, wymiary itp. Pozdrawiam

witam proszę o to sam co kolega Marek na adres  k.betlinski@gmail.com

Pozdrawiam

Gość Łukasz
Napisano

mam pytanie czy ktoś już zbudował projekt nela i chciałby się pochwalić bo interesuje mnie kupno   

tak ja wybudowałem taki dom, wniosłem tylko kilka poprawek

Napisano

Panie Łukaszu czy mozna prosic zdjecia domu z zewnatrz i salonu z jadalnia? k.polak07@wp.pl

Gość Łukasz Ch
Napisano

Witam serdecznie .Nie będę oryginalny i podobnie jak poprzednicy proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Nela na adres lukaszchudy@op.pl. Aranżacje pomieszczeń, wymiary pozdrawiam

Napisano

Witam serdecznie .Nie będę oryginalny i podobnie jak poprzednicy proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Nela na adres lukaszchudy@op.pl. Aranżacje pomieszczeń, wymiary pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam

Gość Bartek
Napisano

Witam mógłbym poprosić również te zdjęcia na maila barteez1@o2.pl

Pozdrawiam

Gość Paweł
Napisano

Bardzo proszę o przesłanie rzutu z wymiarami na adres drozduu@o2.pl

Wydaje mi się, że jest to dom troszkę szerszy od projektu Oceania w linii garaz-sypialnie chodź zadaszenie tarasu tam jest ładniejsze ;)

Napisano

Bardzo proszę o przesłanie rzutu z wymiarami na adres drozduu@o2.pl

Wydaje mi się, że jest to dom troszkę szerszy od projektu Oceania w linii garaz-sypialnie chodź zadaszenie tarasu tam jest ładniejsze ;)

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość Paweł
Napisano

Proszę ponownie o przesłanie rzutu parteru z wymiarami na drozduu@o2.pl

Pozdrawiam

Gość Ada i Adam
Napisano

Witam

Czekamy na pogodę i ruszamy z budową Neli :-)

Mam pytanie czy ktoś zna koszty stropu zelbetowego i drewnianego?

Zastanawiamy się na zmianą stropu.

Jeśli ktoś może podzielić się kosztami to proszę o kontakt strong.asas@gmail.com

• 2 weeks later...
Gość Rafał
Napisano

Bardzo proszę o przesłanie rzutu z wymiarami na adres e-mail rafal.wawrzyniak@interia.eu

• 3 weeks later...
Gość Martyna
Napisano

Witam, proszę o przesłanie wszelkich dodatkowych bezpłatnych danych, informacji, zdjęć dotyczących projektu Nela na adres email: martynabogdan@gmail.com  

Proszę o informację czym projekt Nela różni się od projektu Nela IV. Czy zmiany dotyczące usytuowania pomieszczeń z Nela na Nela IV w projekcie wymagają dodatkowej akceptacji Państwa Biura? Jak długo oczekuje się na projekt Nela IV?

Pozdrawiam, Martyna

Napisano

Witam, proszę o przesłanie wszelkich dodatkowych bezpłatnych danych, informacji, zdjęć dotyczących projektu Nela na adres email: martynabogdan@gmail.com  

Proszę o informację czym projekt Nela różni się od projektu Nela IV. Czy zmiany dotyczące usytuowania pomieszczeń z Nela na Nela IV w projekcie wymagają dodatkowej akceptacji Państwa Biura? Jak długo oczekuje się na projekt Nela IV?

Pozdrawiam, Martyna

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Projekt Nela i Nela IV różnią się tylko organizacją wnętrza w części nocnej domu – w Neli są 3 sypialnie,  a w Neli IV – 4 sypialnie.

Podobnych zmian można dokonać na etapie adaptacji projektu – nie będą one wymagały dodatkowej zgody naszej Pracowni.

Projekt Nela IV aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt.

Pozdrawiam

Napisano

Witam!

Bardzo podoba mi się rozkład domu, jest idealny taki jakiego szukam, ale jest jeden problem, szukam domu z płaskim dachem. Czy jest możliwość zmiany projektu dachu i bryły budynku w górnej części aby wyglądał ciekawie i jakie by to były koszty ? Takie domy są coraz modniejsze i tańsze w budowie ale jest mało takich projektów.

pozdrawiam

Gość Grzegorz
Napisano

Witam czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich darmowych danych oraz informacji odnośnie projektu Nela oraz rozpisane go wstepnego kosztorysu na adres email grzegorz.seroczynski@op.pl

Napisano

Witam czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich darmowych danych oraz informacji odnośnie projektu Nela oraz rozpisane go wstepnego kosztorysu na adres email grzegorz.seroczynski@op.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam