Dobre Domy Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Witam! Proszę o przesłanie bezpłatnych danych na szostak.karolina99@gmail.com, pozdrawiam serdecznie! Dzień dobry, materiały zostały wysłane, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justyna Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2016 Dzień dobry, jestesmy z mężem zainteresowani budową domu wg projketu Nela - czy ktoś z Państwa buduje już ten dom w województwie mazowieckim ? Czy mogłabym prosić o zdjęcia z budowy, ewentulanie czy jest szansa na obejrzenie domu na żywo ? Mój adres mailowy justyna.s.siedlecka@gmail.com Będziemy wdzięczni za wszelkie informajce. Pozdrawiam serdecznie, Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam i Adriana Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Ja już zakupiłem projekt domu Nela jestem na etapie adaptacji oraz zmiany wielkości garażu. Garaż będzie dłuższy o 2m tak aby zamontować pompę ciepła i rekuperator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Witam - właśnie skończyłem stan 0. Geodeta 600 zl Zdjęcie humusu + wykop pod ławy 1000zl Stal na fundament 1600 zł beton b10 700zl Beton b20 6500 zł Bloczki ok 4000zl Cement ok 800zl Piasek do murowana 350 Folia na ławy 300 zł Dysperbit 8 x 40 zł 320 zł Styropian EPS To ok 2000 zł Siatka klej ok 200 zł Piasek do zasypania fundamentów wewnątrz ok 4500 zł Kanalizacja ok 1400 zł Folia pod chudziaka 300 Beton b20 na posadzkę 6000 Robocizna 10000 Łącznie około 40000 Do tego stoją już zabetonowane 3 słupy i 3 zazbrojone czyli plus pospolka cement deski na szalunki wkręty gwoździe stal ok 4000. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Witam - właśnie skończyłem stan 0. Geodeta 600 zl Zdjęcie humusu + wykop pod ławy 1000zl Stal na fundament 1600 zł beton b10 700zl Beton b20 6500 zł Bloczki ok 4000zl Cement ok 800zl Piasek do murowana 350 Folia na ławy 300 zł Dysperbit 8 x 40 zł 320 zł Styropian EPS To ok 2000 zł Siatka klej ok 200 zł Piasek do zasypania fundamentów wewnątrz ok 4500 zł Kanalizacja ok 1400 zł Folia pod chudziaka 300 Beton b20 na posadzkę 6000 Robocizna 10000 Łącznie około 40000 Do tego stoją już zabetonowane 3 słupy i 3 zazbrojone czyli plus pospolka cement deski na szalunki wkręty gwoździe stal ok 4000. Pozdrawiam Witam, a można prosić jakieś zdjęcia poglądowe budowy na majla: ukonezka@gmail.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sylwia Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Witam! Czy jest ktoś może kto budował już ten dom w okolicach woj. mazowieckiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sylwia Napisano 9 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2016 Witam! Czy jest ktoś może kto budował już ten dom w okolicach woj. mazowieckiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arni Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Ja już zakupiłem projekt domu Nela jestem na etapie adaptacji oraz zmiany wielkości garażu. Garaż będzie dłuższy o 2m tak aby zamontować pompę ciepła i rekuperator A w pomieszczeniu gospodarczym nie zmieści się rekuperator i pompa ciepła? Ja planuję zrobić jedno pomieszczenie z gospodarczego i pralni i tam właśnie usadowić pompę woda powietrze i rekuperator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arni Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Ja już zakupiłem projekt domu Nela jestem na etapie adaptacji oraz zmiany wielkości garażu. Garaż będzie dłuższy o 2m tak aby zamontować pompę ciepła i rekuperator Gdzie budujesz domek? Moglibyśmy się wymienić informacjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 Witam! Ja również poprosiłbym o przesłanie wszystkich bezpłatnych danych dotyczących projektu Nela wraz z wyceną. Jeżeli są również zdjęcia z realizacji to proszę o przesłanie na maila p.kunda@onet.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2016 Witam! Ja również poprosiłbym o przesłanie wszystkich bezpłatnych danych dotyczących projektu Nela wraz z wyceną. Jeżeli są również zdjęcia z realizacji to proszę o przesłanie na maila p.kunda@onet.pl Pozdrawiam serdecznie Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 24 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2016 Witam, Jestem zainteresowany projektem domu Nela. Chciałbym prosić o dokładniejsze informacje: - rzuty pomieszczeń z wymiarami + tarasu zewnętrznego - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz (wizualizacja lub realizacja) - szczegółowy kosztorys wraz z rekomendowanymi materiałami. Przybliżone koszty robocizny poszczególnych etapów budowy jak i materiałów. Pozdrawiam: tomaszpersky@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2016 Witam, Jestem zainteresowany projektem domu Nela. Chciałbym prosić o dokładniejsze informacje: - rzuty pomieszczeń z wymiarami + tarasu zewnętrznego - przekroje, zdjęcia z zewnątrz, wewnątrz (wizualizacja lub realizacja) - szczegółowy kosztorys wraz z rekomendowanymi materiałami. Przybliżone koszty robocizny poszczególnych etapów budowy jak i materiałów. Pozdrawiam: tomaszpersky@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Wszystkie wizualizacje do projektu jakie posiadamy są już na stronie internetowej. Kosztorysy do projektów dostępne są odpłatnie: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lukasz Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Witam! Ja również poprosiłbym o przesłanie wszystkich bezpłatnych danych dotyczących projektu Nela wraz z wyceną. mail kruszyna1287@gmail.com pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Witam! Ja również poprosiłbym o przesłanie wszystkich bezpłatnych danych dotyczących projektu Nela wraz z wyceną. mail kruszyna1287@gmail.com pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agata Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Witam, poproszę o przesłanie dokładniejszych informacji w tym rzutów pomieszczeń z wymiarami na adres aknap89@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Witam, poproszę o przesłanie dokładniejszych informacji w tym rzutów pomieszczeń z wymiarami na adres aknap89@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leszy Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 Witam Również poproszę o przesłanie wszelkich możliwych dodatkowych danych na temat projektu Nela na adres brzosa7@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Witam Również poproszę o przesłanie wszelkich możliwych dodatkowych danych na temat projektu Nela na adres brzosa7@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 29 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 Witam Również poproszę o przesłanie wszelkich możliwych dodatkowych danych na temat projektu Nela na adres damianp88@tlen.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Witam Również poproszę o przesłanie wszelkich możliwych dodatkowych danych na temat projektu Nela na adres damianp88@tlen.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, prześlę na wskazany adres rysunki szczegółowe oraz ogólne zestawienie przegród. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ula Kwiatkowska Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Witam Również poproszę o przesłanie wszelkich możliwych dodatkowych danych na temat projektu Nela na adres urszula_kwiatkowska@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Witam Również poproszę o przesłanie wszelkich możliwych dodatkowych danych na temat projektu Nela na adres urszula_kwiatkowska@poczta.onet.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Witam. Również poproszę o przesłanie wszelkich możliwych dodatkowych danych na temat projektu Nela na adres bany@vip.onet.pl Dziękuję i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Witam posiadam zdjęcia z realizacji projektu. w tym momencie mam skończone sciany nośne w przyszłym tygodniu reszta podciągów i bierzemy się za strop . w razie pytan i zdjęć proszę pisać na adres : bany@vip.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi