Gość Łukasz Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2016 Witam serdecznie jestem zainteresowany tym projektem dlatego proszę o przesłanie kompletu dodatkowych informacji dotyczących tego projektu na adres shadys01@o2.pl. Proszę o wskazanie miejsca gdzie mały by być usytuowane schody na poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Witam serdecznie jestem zainteresowany tym projektem dlatego proszę o przesłanie kompletu dodatkowych informacji dotyczących tego projektu na adres shadys01@o2.pl. Proszę o wskazanie miejsca gdzie mały by być usytuowane schody na poddasze. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daria D Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Czy jesy możliwość późniejszej adaptacji poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Witam, prosiłabym o przesłanie kompletu dodatkowych informacji dotyczących tego projektu na adres r.tutak99@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Czy jesy możliwość późniejszej adaptacji poddasza? Witam Doprojektowanie poddasza wymusi szereg zmian w konstrukcji budynku. W tej chwili układ elementów więźby dachowej nie pozwala na zagospodarowanie poddasza. Konstrukcja dachu będzie więc wymagała przeprojektowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Witam, prosiłabym o przesłanie kompletu dodatkowych informacji dotyczących tego projektu na adres r.tutak99@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Jestem zainteresowany projektem Nela i prosiłbym o przesłanie na e-mail informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje. Mam rownież pytanie do osób budujących Nelę, jak rzeczywiście przedstawiają się koszty budowy. Kontakt: j.pantkowski@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Jestem zainteresowany projektem Nela i prosiłbym o przesłanie na e-mail informacji: szczegóły kosztorysu, metraż zadaszonego tarasu i wymiary pomieszczeń. Z góry dziękuje. Mam rownież pytanie do osób budujących Nelę, jak rzeczywiście przedstawiają się koszty budowy. Kontakt: j.pantkowski@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemysław Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem Nela. Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń na adres pgerwatowski@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam. Jesteśmy zainteresowani projektem Nela. Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń na adres pgerwatowski@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 witam tez chcialabym prosic o zestawienie roznic pomiedzy domem nela ,a oceania poniewaz nie moge sie zdecydowac ktory wybrac kamilgebski@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 witam tez chcialabym prosic o zestawienie roznic pomiedzy domem nela ,a oceania poniewaz nie moge sie zdecydowac ktory wybrac kamilgebski@op.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Witam Buduję dom w woj.Pomorskim jestem na etapie dachu, poniżej podaję koszta. Fundamenty - wykop, łąwy (beton b25+ stal), ocieplenie (hudropian + folia kubełkowa), posadzka zero - 30 000 Ściany zew Ytong, strop (cały monolityczny), Stal,kominy, nadproża - 44 000 Dach- Konstrukcja, blacha z blachotrapezu - 50 000 na blachę się zdecydowaliśmy ze względy na właściwie nie użytkowe poddasze - pomieszczenie jest tak małe i niskie że raczej [przebywać tam nie będziemy 'Łącznie 124 tyś zł + około 15 tyś sprawy papierkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Witam,chciałbym się dowiedzieć czy byłaby możliwość przeprojektowania projektu tak aby zlikwidowac garaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Witam,chciałbym się dowiedzieć czy byłaby możliwość przeprojektowania projektu tak aby zlikwidowac garaz? Witam Na etapie adaptacji projektu można nim zlikwidować garaż. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kaja Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Witam bardzo prosze o przeslanie wymiarow pomieszczen i zadaszenia tarasu projektu NELA oraz przyblizonego kosztorysu budowy. Wszystkich ktory zaczeli budowe lub ukonczyli bardzo prosze o zdjecia z zewnatrz i wewnatrz, jestesmy zakochani w tym projekcie moj mail: k.polak07@wp.pl Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Witam bardzo prosze o przeslanie wymiarow pomieszczen i zadaszenia tarasu projektu NELA oraz przyblizonego kosztorysu budowy. Wszystkich ktory zaczeli budowe lub ukonczyli bardzo prosze o zdjecia z zewnatrz i wewnatrz, jestesmy zakochani w tym projekcie moj mail: k.polak07@wp.pl Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marzena Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Witam, proszę również o przesłanie na mój email , dokładnych wymiarów pomieszczeń oraz zadaszenia dachu w projekcie NELA, dom jest cudowny z.marzena26@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Witam, proszę również o przesłanie na mój email , dokładnych wymiarów pomieszczeń oraz zadaszenia dachu w projekcie NELA, dom jest cudowny z.marzena26@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 WitAm. Jestesmy zainteresowani tym projektem i prosze o przeslanie na moj email dokladnych wymiarow pomieszczen oraz zadaszenia tarasu, i przyblizonego kosztorysu budowy, ekaczmarczyk@wp.pl dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 WitAm. Jestesmy zainteresowani tym projektem i prosze o przeslanie na moj email dokladnych wymiarow pomieszczen oraz zadaszenia tarasu, i przyblizonego kosztorysu budowy, ekaczmarczyk@wp.pl dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Witam serdecznie. Bardzo podoba mi się ten projekt i jest wręcz idealny położenia mojej działki. Chciałbym dowiedzieć się więcej szczegółów by podjąć decyzje świadomie, dlatego proszę o przesłanie mi możliwie wszystkich bezpłatnych materiałów na adres irassasin@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Podłączam się do prośby o szczegółowy kosztorys budowy domu wraz z wymiarami pomieszczeń oraz zadszenia tarasu. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam, Paweł pbanach80@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Witam serdecznie. Bardzo podoba mi się ten projekt i jest wręcz idealny położenia mojej działki. Chciałbym dowiedzieć się więcej szczegółów by podjąć decyzje świadomie, dlatego proszę o przesłanie mi możliwie wszystkich bezpłatnych materiałów na adres irassasin@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Podłączam się do prośby o szczegółowy kosztorys budowy domu wraz z wymiarami pomieszczeń oraz zadszenia tarasu. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam, Paweł pbanach80@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi