Gość Gość Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2016 Witam Zastanawiamy się nad wyborem projektu. Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych informacji na temat projektu Nela oraz projektu Oberon. Mój adres: robertnowak@op.pl Serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2016 Witam Zastanawiamy się nad wyborem projektu. Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych informacji na temat projektu Nela oraz projektu Oberon. Mój adres: robertnowak@op.pl Serdecznie pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta M. Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2016 Witam a czy jest szansa i możliwość w czasie dogodnym dla państwa by podjechać i zobaczyć ten domek na żywo a także chociaż chwile porozmawiać o faktycznych kosztach? Pozdrawiam Cytuj
Piotrunio Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2016 Witam , projekt domu Nela bardzo mi odpowiada, poprosiłbym więc biuro o następujące informacje : - szczegółowe wymiary pomieszczeń, - zestawienie kosztorysowe i materiałowe zgodne z projektem, - prośba o opinię i dodatkowe informacje na temat ogrzewania - przewiduje wentylację mechaniczną z rekuperacją . Do forumowiczów :-) Ogromna prośba o wszelkie informacje na temat tego projektu - koszty , problemy , czego nie przewidzieliście, a stało się faktem . Będę wdzięczny za wszelkie informacje! Jeżeli byłoby to możliwe to chętnie obejrzałbym budynek w trakcie budowy jak i zakończoną budowę - szczególnie z woj. łódzkiego. Wszystkie informacje proszę wysyłać na piotrbetka@tlen.pl . Za wszystkie odpowiedzi z góry wielkie DZIĘKI !!! Pozdrawiam Piotrunio Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Witam , projekt domu Nela bardzo mi odpowiada, poprosiłbym więc biuro o następujące informacje : - szczegółowe wymiary pomieszczeń, - zestawienie kosztorysowe i materiałowe zgodne z projektem, - prośba o opinię i dodatkowe informacje na temat ogrzewania - przewiduje wentylację mechaniczną z rekuperacją . Do forumowiczów :-) Ogromna prośba o wszelkie informacje na temat tego projektu - koszty , problemy , czego nie przewidzieliście, a stało się faktem . Będę wdzięczny za wszelkie informacje! Jeżeli byłoby to możliwe to chętnie obejrzałbym budynek w trakcie budowy jak i zakończoną budowę - szczególnie z woj. łódzkiego. Wszystkie informacje proszę wysyłać na piotrbetka@tlen.pl . Za wszystkie odpowiedzi z góry wielkie DZIĘKI !!! Pozdrawiam Piotrunio Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta M. Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2016 Budujemy w Bochni. Panie Bogdanie czy jest szansa spotkania z Panem? Z miłą chęcią skorzystalibysmy z Pana doswiadczenia i przyjechali do Bochni pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2016 dzień dobry, mogę prosić o przesłanie do projektu nela -lustrzane odpicie, zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego wraz z rzutami na maila kubus712@wp.pl Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2016 dzień dobry, mogę prosić o przesłanie do projektu nela -lustrzane odpicie, zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego wraz z rzutami na maila kubus712@wp.pl Z góry dziękuje. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2016 Witam serdecznie wszystkich budujących, Planujemy z mężem budowe domu Nela. Mam bardzo ogromną prośbę czy dysponuje ktoś zdjęciami z realizacji i byłby na tyle miły i chętny do podzielenia się nimi oraz podaniem mniej więcej kosztów jakie Państwo ponieśliście na budowę domu, ponieważ nie wiemy czy będzie jednak na stać na taki dom Bardzo z góry dziękuję i proszę o informacje na email inka20@autograf.pl Pozdrawiam gorąco Agnieszka Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2016 Witam serdecznie wszystkich budujących, jesteśmy zainteresowani projektem nela. Mam ogromną prośbę czy dysponuje ktoś zdjęciami z realizacji i byłby na tyle miły i chętny do podzielenia się nimi oraz podaniem mniej więcej kosztu budowy tego domu, ponieważ nie wiemy czy będzie nas stać na wybudowanie takiego domu Bardzo z góry dziękuję i proszę o informacje na e-maila inka20@autograf.pl Pozdrawiam gorąco Agnieszka Cytuj
Gość andrzej Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2016 Witam jestem zainteresowany projektem i budowa domu NELE prosiłbym o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń i tarasu oraz bardziej szczegółowego kosztu budowy w stanie surowym zamkniętym.Pozdrawiam dziękuje. andrzej6302@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2016 Witam jestem zainteresowany projektem i budowa domu NELE prosiłbym o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń i tarasu oraz bardziej szczegółowego kosztu budowy w stanie surowym zamkniętym.Pozdrawiam dziękuje. andrzej6302@vp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2016 Jakie wymiary ma zadaszona część tarasu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2016 Jakie wymiary ma zadaszona część tarasu? Witam Proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl - prześlemy szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pawel Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2016 Witam, Jak pozostali prosiłbym o przesłanie kompletu dodatkowych informacji nt. tego projektu na adres pawel.sobieraj@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2016 Witam również proszę o przesłanie wszelkich informacji i materiałów na temat tego projektu. Mój adres to michnapawel@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam, Jak pozostali prosiłbym o przesłanie kompletu dodatkowych informacji nt. tego projektu na adres pawel.sobieraj@op.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam również proszę o przesłanie wszelkich informacji i materiałów na temat tego projektu. Mój adres to michnapawel@gmail.com Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
andrzej6302 Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam serdecznie wszystkich budujących do NELA.W maju mamy zamiar zacząć budowę tego domu w Gorzowie wlkp czy ktoś może buduje w okolicy do 100km żebyśmy mogli zobaczyć,porozmawiać o faktycznych kosztach budowy tego domu,może ktoś prześle na meila ciekawe informacje i zdjęcia.Z góry dziękuję i proszę o kontakt i informacje na meila; andrzej6302@vp.pl Cytuj
Gość Angela Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2016 Witam, prosiłabym o przesłanie kompletu dodatkowych informacji dotyczących tego projektu na adres aandzia22@gmail.com. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam, prosiłabym o przesłanie kompletu dodatkowych informacji dotyczących tego projektu na adres aandzia22@gmail.com. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość baru@tlen.pl Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2016 Witam poproszę informacje na temat stropu czy jest to monolit? Cytuj
Gość daniel Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 Witam, prosiłabym o przesłanie kompletu dodatkowych informacji dotyczących tego projektu na adres danielpodraza1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 Witam poproszę informacje na temat stropu czy jest to monolit? Witam W projekcie przewidziano strop typu Filigran. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 Witam, prosiłabym o przesłanie kompletu dodatkowych informacji dotyczących tego projektu na adres danielpodraza1@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi