Gość Anita Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem Nela ale zastanawiają mnie koszty. Czy mogłabym prosic o przesłanie dokładnego kosztorysu, powierzchni ścian, wymiary itd. na adres a.rasala88@tlen.pl. Z góry ślicznie dziekuje Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 W niedługim czasie postaram się wysłać materiały. Cytuj
Gość anita Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem Nela ale zastanawiają mnie koszty. Czy mogłabym prosic o przesłanie dokładnego kosztorysu, powierzchni ścian, wymiary itd. na adres a.rasala88@tlen.pl. Z góry ślicznie dziekuje Pozdrawiam również prosiłabym projektu Oceania a.rasala88@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 Oczywiście. W niedługim czasie prześlę materiały. Cytuj
Gość Edyta Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 Oczywiście. W niedługim czasie prześlę materiały. Witam, jestem zainteresowana projektem Nela . Czy mogłabym prosic o przesłanie dokładnego kosztorysu, na adres ep889@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 Tak. W dniu dzisiejszym zostaną przesłane materiały. Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 Ja również dołączam się do prośby o przesłanie dodatkowych materiałów do projekt Nela na adres grzegorz.graz@gmail.com. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 W dniu dzisiejszym prześlę materiały. Cytuj
Gość Iza Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2015 Witam, My też budujemy Nele jesteśmy na etapie dachu, strop zmieniliśmy na terrive z tym, że na salonie i kuchni mamy terrive 2 , na pozostałej części domu terrive 1 witam, moga Panstwo podac koszt jaki jest stawiajac ten dom? Mam z mezem okreslona ilosc pieniedzy i nie wiemy czy nam wystarczy?Info prosze przeslac na ao1968@vp.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2015 Witam, jestem w trakcie budowy domu nela. Materiały na dach czyli więźba dachowa to koszt 22 tysięcy , dachówki ,kominy to kolejne 30 tys. Robi się 50 tysiecy bez robocizny i ocieplenia , jeśli to dodamy wyjdzie około 70 tysięcy. Czy dobre domy, bądź ktoś z budujących zrobi to taniej. ????? Proszę o porady .Monika elbląga witam, prosze mi powiedziec ile juz kosztowalo pstawienie tego domku, prosze info przeslac na ao1968@vp.pl bede bardzo wdzieczna Cytuj
Gość Grzesiek Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2015 Jestem na etapie dachu, jakie zdjęcia Cie interesują Witam, Właśnie zamierzam kupić ten projekt , mogę prosić o parę fotek z realizacji. grzegorz@licon.pl. Z góry dziękuję Grzesiek Cytuj
Gość Jarek Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres werner.jaroslaw.pl@wp.pl czy jest możliwość podpiwniczenia pod garażem, pomieszczeniem gospodarczym, pralnią i częścią pokoju? Gdzie wtedy zejście do piwnicy? Czy w podpiwniczeniu można zaprojektowac kotłownię? Czy zwiekszenie kątu nachylenia dachu spowoduje zwiększenie wysokości pomieszczenia na poddaszu, gdzie jest zaprojektowane wejscie na poddasze Czy jest możliwość zmniejszenia salonu ,kuchni, tarasu w stronę pokoi tak aby zmieścic budynek działce o szerokości 21mb Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres werner.jaroslaw.pl@wp.pl czy jest możliwość podpiwniczenia pod garażem, pomieszczeniem gospodarczym, pralnią i częścią pokoju? Gdzie wtedy zejście do piwnicy? Czy w podpiwniczeniu można zaprojektowac kotłownię? Czy zwiekszenie kątu nachylenia dachu spowoduje zwiększenie wysokości pomieszczenia na poddaszu, gdzie jest zaprojektowane wejscie na poddasze Czy jest możliwość zmniejszenia salonu ,kuchni, tarasu w stronę pokoi tak aby zmieścic budynek działce o szerokości 21mb Pozdrawiam Witam Zapytanie przekazałam do architektów - wkrótce otrzyma Pan odpowiedź na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres werner.jaroslaw.pl@wp.pl czy jest możliwość podpiwniczenia pod garażem, pomieszczeniem gospodarczym, pralnią i częścią pokoju? Gdzie wtedy zejście do piwnicy? Czy w podpiwniczeniu można zaprojektowac kotłownię? Czy zwiekszenie kątu nachylenia dachu spowoduje zwiększenie wysokości pomieszczenia na poddaszu, gdzie jest zaprojektowane wejscie na poddasze Czy jest możliwość zmniejszenia salonu ,kuchni, tarasu w stronę pokoi tak aby zmieścic budynek działce o szerokości 21mb Pozdrawiam Witam Proszę o weryfikację adresu mailowego - otrzymujemy informację zwrotną, że podany adres nie istnieje. Pozdrawiam Cytuj
Gość ZUzana Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres zuzana.suttova@kapsch.net. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres zuzana.suttova@kapsch.net. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 21 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres joanna.sovinska@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2015 Witam proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń wraz z wymiarami na adres joanna.sovinska@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2015 Witam, jeśli można prosiłbym również o przesłanie na maila szczegółowych informacji dot. tego projektu (ogrzewanie, rzuty, wymiary, kosztorys, zdjęcia wnętrza itp) . Z góry dziękuję parkowa@interia.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2015 Witam, jeśli można prosiłbym również o przesłanie na maila szczegółowych informacji dot. tego projektu (ogrzewanie, rzuty, wymiary, kosztorys, zdjęcia wnętrza itp) . Z góry dziękuję parkowa@interia.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Dodatkowe informacje znajdzie Pani na stronie www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2015 Witam serdecznie. Bardzo podoba nam się Nela - zaczynamy na jesieni. Jeśli można to rownież proszę o maila ze szczegółowymi informacjami na temat tego projektu. Dodatkowo mam pytanie do forumowiczów czy ktoś buduje w mazowieckim okolice Piaseczna? Będę bardzo wdzięczna za możliwość obejrzenia domu. Z góry pięknie dziekuje magdalena.melnicka@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2015 Witam serdecznie. Bardzo podoba nam się Nela - zaczynamy na jesieni. Jeśli można to rownież proszę o maila ze szczegółowymi informacjami na temat tego projektu. Dodatkowo mam pytanie do forumowiczów czy ktoś buduje w mazowieckim okolice Piaseczna? Będę bardzo wdzięczna za możliwość obejrzenia domu. Z góry pięknie dziekuje magdalena.melnicka@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2015 buduje dom w Kutnie zapraszam do obejrzenia Cytuj
Gość Jacek Napisano 12 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu i budową domu Nela. Puszkuje kontaktu z kimś kto budował lub buduje ten domek na Mazowszu lub w Północno-wschodniej części kraju. Oczywiście jeśli to możliwe proszę o jakiekolwiek zdjęcia z budowy i orientacyjne koszty budowy oraz uwagi do projektu. Jestem ciekaw czy ktoś zastosował u siebie kotłownie na paliwo stałe. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Administratora prosze również o maila ze szczegółowymi informacjami na temat tego projektu lfl@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu i budową domu Nela. Puszkuje kontaktu z kimś kto budował lub buduje ten domek na Mazowszu lub w Północno-wschodniej części kraju. Oczywiście jeśli to możliwe proszę o jakiekolwiek zdjęcia z budowy i orientacyjne koszty budowy oraz uwagi do projektu. Jestem ciekaw czy ktoś zastosował u siebie kotłownie na paliwo stałe. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Administratora prosze również o maila ze szczegółowymi informacjami na temat tego projektu lfl@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi