Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Weronika
Napisano

Dzień dobry,

czy również mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków? Adres e-mail: rezhugle@interia.pl, z góry dziękuję.

Pozdrawiam,

• Odpowiedzi 99
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 6 months later...
Napisano

Witam,

Czy jest możliwość by uzyskać informację czy w województwie śląskim ktoś wybudował dom z projektu Miriam?? Jeżeli tak to czy można otrzymać jakiś kontakt do inwestora?

Proszę również o kosztorys tego projektu jeśli można?

Mój adres email rataj4@vp.pl

Dziękuję z góry!

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry, także jestem zainteresowany z żoną tym domkiem czy mogę prosić o szczegółowe rysunki ? Adres e-mail: roobrojekpro@gmial.com , . Pozdrawiam Juliusz

Napisano

Dzień dobry, także jestem zainteresowany z żoną tym domkiem czy mogę prosić o szczegółowe rysunki ? Adres e-mail: roobrojekpro@gmial.com , . Pozdrawiam Juliusz
Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Nie dostałem żadnych materiałów o które prosiłem nie wiem czy to wina skrzynki emaliowej czy pan nie zdążył wysłać . Podam na wszelki wypadek drugi emial na wp : Roobrojek@wp.pl

Napisano

Nie dostałem żadnych materiałów o które prosiłem nie wiem czy to wina skrzynki emaliowej czy pan nie zdążył wysłać . Podam na wszelki wypadek drugi emial na wp : Roobrojek@wp.pl

Witam

Materiały wysłaliśmy, nie dostaliśmy żadnej informacji zwrotnej o błędnym adresie.

Wysyłamy ponownie na drugi adres mailowy.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 30 stopni? Akurat na naszej działce takie są zasady kształtowania zabudowy a projekt nam się podoba.

Napisano

Czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 30 stopni? Akurat na naszej działce takie są zasady kształtowania zabudowy a projekt nam się podoba.

Witam. Zmiana kąta dachu jest możliwa do wykonania. Może ją wprowadzić architekt na etapie adaptacji. Od naszej pracowni otrzyma Pan bezpłatnie zgodę na zmiany. Pozdrawiam

Napisano

Mam jeszcze jedno pytanie odnoście ścian i styropianu , jaka jest ich grubość?

Witam. Ściany zewnętrzne zaprojektowano z bloczków silikatowych gr.24cm, ocieplonych styropianem gr.18cm. Ewentualnie, zmiana materiałów budowlanych możliwa jest na etapie adaptacji. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Małgorzata
Napisano

Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych na adres msgss@interia.pl

Gdzie w tym projekcie można umiescić schody na poddasze?

Napisano

Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych na adres msgss@interia.pl Gdzie w tym projekcie można umiescić schody na poddasze?

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 5 weeks later...
Gość Karolina
Napisano

Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: karolcia96@o2.pl

• 4 months later...
Gość BasiaZapal
Napisano

Ten rodzaj jednopietrowego bardzo mi odpowiada, ale rozmiary jedynie 145 m kw, to za male. Czy 200 metrow kw jest mozliwe?

Jaki jest rozklad w srodku? prosze o kontakt

Napisano

Ten rodzaj jednopietrowego bardzo mi odpowiada, ale rozmiary jedynie 145 m kw, to za male. Czy 200 metrow kw jest mozliwe? Jaki jest rozklad w srodku? prosze o kontakt

WItam

Z większych domów parterowych posiadamy: Jasmina II, Antares, Dakota V, Pati, Ismena, Jasmina I, Nevada, Dakota VI, Alabama III.

Jeśli interesują Panią szczegółowe rysunki z wymiarami pomieszczeń - proszę o podanie adresu mailowego bądź kontakt pod adresem info@dobredomy.pl. Zwrotnie doślemy takie materiały.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Martyna
Napisano
Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na martyna.adamska1405@wp.pl. Pozdrawiam
  • 8 months later...
Gość Krzysztof
Napisano
Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: flak.krzysztof92@gmail.com POZDRAWIAM
  • 3 months later...
Napisano
Dnia 3.09.2018 o 15:16, Dobre Domy napisał:

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres piotrek8301@o2.pl

Napisano
10 godzin temu, Gość witam napisał:

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty.

Pozdrawiam

• 1 year later...