Gość Weronika Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2017 Dzień dobry, czy również mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków? Adres e-mail: rezhugle@interia.pl, z góry dziękuję. Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2017 Dzień dobry, czy również mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków? Adres e-mail: rezhugle@interia.pl, z góry dziękuję. Pozdrawiam, Witam Materiały prześlemy jutro. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2017 Witam, Czy jest możliwość by uzyskać informację czy w województwie śląskim ktoś wybudował dom z projektu Miriam?? Jeżeli tak to czy można otrzymać jakiś kontakt do inwestora? Proszę również o kosztorys tego projektu jeśli można? Mój adres email rataj4@vp.pl Dziękuję z góry! Cytuj
Gość Juliusz Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2017 Dzień dobry, także jestem zainteresowany z żoną tym domkiem czy mogę prosić o szczegółowe rysunki ? Adres e-mail: roobrojekpro@gmial.com , . Pozdrawiam Juliusz Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2017 Dzień dobry, także jestem zainteresowany z żoną tym domkiem czy mogę prosić o szczegółowe rysunki ? Adres e-mail: roobrojekpro@gmial.com , . Pozdrawiam Juliusz Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Juliusz Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2017 Dzień dobry, także jestem zainteresowany z żoną tym domkiem czy mogę prosić o szczegółowe rysunki ? Adres e-mail: roobrojekpro@gmial.com , . Pozdrawiam Juliusz Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Nie dostałem żadnych materiałów o które prosiłem nie wiem czy to wina skrzynki emaliowej czy pan nie zdążył wysłać . Podam na wszelki wypadek drugi emial na wp : Roobrojek@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2017 Nie dostałem żadnych materiałów o które prosiłem nie wiem czy to wina skrzynki emaliowej czy pan nie zdążył wysłać . Podam na wszelki wypadek drugi emial na wp : Roobrojek@wp.pl Witam Materiały wysłaliśmy, nie dostaliśmy żadnej informacji zwrotnej o błędnym adresie. Wysyłamy ponownie na drugi adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jaro 126 Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Witam! Wszystkim zainteresowanym projektem Miriam udostępniamy realizację naszej kuchni. Być może pomoże w wyborze tego projektu. Kuchnia w Miriam https://youtu.be/JeKxjxhpbHg Pozdrawiam Jarek Cytuj
Gość Artur Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 30 stopni? Akurat na naszej działce takie są zasady kształtowania zabudowy a projekt nam się podoba. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Czy jest możliwość zmiany kąta dachu na 30 stopni? Akurat na naszej działce takie są zasady kształtowania zabudowy a projekt nam się podoba. Witam. Zmiana kąta dachu jest możliwa do wykonania. Może ją wprowadzić architekt na etapie adaptacji. Od naszej pracowni otrzyma Pan bezpłatnie zgodę na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Mam jeszcze jedno pytanie odnoście ścian i styropianu , jaka jest ich grubość? Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Mam jeszcze jedno pytanie odnoście ścian i styropianu , jaka jest ich grubość? Witam. Ściany zewnętrzne zaprojektowano z bloczków silikatowych gr.24cm, ocieplonych styropianem gr.18cm. Ewentualnie, zmiana materiałów budowlanych możliwa jest na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2018 Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych na adres msgss@interia.pl Gdzie w tym projekcie można umiescić schody na poddasze? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych na adres msgss@interia.pl Gdzie w tym projekcie można umiescić schody na poddasze? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: karolcia96@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: karolcia96@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość BasiaZapal Napisano 20 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwiec 2018 Ten rodzaj jednopietrowego bardzo mi odpowiada, ale rozmiary jedynie 145 m kw, to za male. Czy 200 metrow kw jest mozliwe? Jaki jest rozklad w srodku? prosze o kontakt Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2018 Ten rodzaj jednopietrowego bardzo mi odpowiada, ale rozmiary jedynie 145 m kw, to za male. Czy 200 metrow kw jest mozliwe? Jaki jest rozklad w srodku? prosze o kontakt WItam Z większych domów parterowych posiadamy: Jasmina II, Antares, Dakota V, Pati, Ismena, Jasmina I, Nevada, Dakota VI, Alabama III. Jeśli interesują Panią szczegółowe rysunki z wymiarami pomieszczeń - proszę o podanie adresu mailowego bądź kontakt pod adresem info@dobredomy.pl. Zwrotnie doślemy takie materiały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Martyna Napisano 3 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na martyna.adamska1405@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2018 1 godzinę temu, Gość Martyna napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na martyna.adamska1405@wp.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2019 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: flak.krzysztof92@gmail.com POZDRAWIAM Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2019 2 godziny temu, Gość Krzysztof napisał: Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: flak.krzysztof92@gmail.com POZDRAWIAM Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość witam Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2019 Dnia 3.09.2018 o 15:16, Dobre Domy napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na adres piotrek8301@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2019 10 godzin temu, Gość witam napisał: Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Miriam lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/392201402298758 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi