Gość Monika Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem Miriam tylko czy byłaby szansa adaptacji poddasza (2 pokoje i łazienka) ? Czy jest szansa przesłania przykładowego projektu na adres monika1992-92@tlen.pl ? I czy mogłabym dostać szczegółowe wymiary pomieszczeń zarówno oryginalnego projektu Miriam jak i z adaptacja poddasza? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem Miriam tylko czy byłaby szansa adaptacji poddasza (2 pokoje i łazienka) ? Czy jest szansa przesłania przykładowego projektu na adres monika1992-92@tlen.pl ? I czy mogłabym dostać szczegółowe wymiary pomieszczeń zarówno oryginalnego projektu Miriam jak i z adaptacja poddasza? Pozdrawiam. Witam Zapytanie przekazuje do architektów. Jutro powinna Pani otrzymać odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2015 Witam mógłbym również prosić o wymiary szczegółowe wszystkich pomieszczeń w tym projekcie na adres kamild5560@gmail.com. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2015 Witam mógłbym również prosić o wymiary szczegółowe wszystkich pomieszczeń w tym projekcie na adres kamild5560@gmail.com. Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość krzysiek Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2015 Witam, czy mógłbym również prosić o wysłanie wersji projektu Miriam z adaptacją poddasza? Mój mail: krzysiekk77@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2015 Witam, czy mógłbym również prosić o wysłanie wersji projektu Miriam z adaptacją poddasza? Mój mail: krzysiekk77@o2.pl pozdrawiam Witam Zapytanie przekazuję do architektów - proszę się wkrótce spodziewać odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zuza Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2015 również prosze o projekt z adaptacją poddasza. zuzanna29@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2015 również prosze o projekt z adaptacją poddasza. zuzanna29@onet.eu Witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zuza Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2015 również prosze o projekt z adaptacją poddasza. zuzanna29@onet.eu Cytuj
Gość Zuza Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2015 Witam Proszę podać adres mailowy - wyślę Pani/Panu szczegółowo zwymiarowane rysunki dla domu Miriam, na których podane będą dokładne wymiary każdego pomieszczenia. Pozdrawiam równiez prosze o wymiary zuzanna29@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 W niedługim czasie postaram się wysłać rysunki szczegółowe. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 Niestety w naszej ofercie nie posiadamy wersji domu Miriam z użytkowym poddaszem. Cytuj
Gość Wiktor Napisano 7 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2015 Witam, czy możliwe jest zastosowanie płyty fundamentowej zamiast zwykłego fundamentu ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2015 Witam, czy możliwe jest zastosowanie płyty fundamentowej zamiast zwykłego fundamentu ? Witam. Tak, wprowadzenie takiej zmiany jest możliwe na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kamila Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2015 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu domu Mirian prosiłabym o przesłanie na maila kamila.pe91@gmail.com rzuty wraz z przekrojami domu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2015 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu domu Mirian prosiłabym o przesłanie na maila kamila.pe91@gmail.com rzuty wraz z przekrojami domu. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2015 Witam, czy mógłbym również prosić o wysłanie wersji projektu Miriam z adaptacją poddasza? Mój mail: u78@o2.pl Cytuj
Gość Radek Napisano 6 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2015 Jeszcze jedno, posiadają Państwo projekt bez garażu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2015 Witam, czy mógłbym również prosić o wysłanie wersji projektu Miriam z adaptacją poddasza? Mój mail: u78@o2.pl Witam Zapytanie przekazuję do Architektów - odpowiedź otrzyma Pan na podany adres mailowy Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2015 Jeszcze jedno, posiadają Państwo projekt bez garażu? Witam Niestety nie posiadamy domu Miriam w wersji bez garażu. Garaż można zlikwidować na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2015 Rozumiem że w projekcie Miriam zostosowano ogrzewanie gazowe? Czy jest możliwe ogrzewanie na paliwo stałe?Jeśli tak to byłabym zainteresowana tym projektem i adaptacją poddasza. Pozdrawiam p.rajzner@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2015 Rozumiem że w projekcie Miriam zostosowano ogrzewanie gazowe? Czy jest możliwe ogrzewanie na paliwo stałe? Jeśli tak to byłabym zainteresowana tym projektem i adaptacją poddasza. Pozdrawiam p.rajzner@wp.pl Witam W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe. Nie ma jednak przeciwwskazań aby na etapie adaptacji projektu zmienić sposób ogrzewania budynku oraz zaadaptować w nim poddasze. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafal Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Miriam. Proszę o przesłanie na adres rgajewski@o2.pl rysunków szczegółowych. Też mam pytanie czy jest możliwoś lekkiej adaptacji poddasza tak aby były tam garderoby? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu Miriam. Proszę o przesłanie na adres rgajewski@o2.pl rysunków szczegółowych. Też mam pytanie czy jest możliwoś lekkiej adaptacji poddasza tak aby były tam garderoby? Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków z wymiarami do projektów Miriam oraz Fabia V i Oceania w wersji odbicia lustrzanego. Mam działkę szeroką na 22m i najbardziej podoba mi się projekt Miriam. Istnieje możliwość powiększenia pokoju dziennego z jadalnią i kuchnią o 1m? Ewentualnie analogicznie zmniejszenia projektu Oceania o 60cm? Który z tych projektów przewiduje ewentualne zagospodarowanie poddasza użytkowego poprzez podniesienia dachu i zmianę jego kąta? Dużo dylematów Dziękuję i pozdrawiam mój mail: p-urban3@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi