Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem Miriam tylko czy byłaby szansa adaptacji poddasza (2 pokoje i łazienka) ? Czy jest szansa przesłania przykładowego projektu na adres monika1992-92@tlen.pl ? I czy mogłabym dostać szczegółowe wymiary pomieszczeń zarówno oryginalnego projektu Miriam jak i z adaptacja poddasza? Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 99
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem Miriam tylko czy byłaby szansa adaptacji poddasza (2 pokoje i łazienka) ? Czy jest szansa przesłania przykładowego projektu na adres monika1992-92@tlen.pl ? I czy mogłabym dostać szczegółowe wymiary pomieszczeń zarówno oryginalnego projektu Miriam jak i z adaptacja poddasza? Pozdrawiam.

Witam

Zapytanie przekazuje do architektów. Jutro powinna Pani otrzymać odpowiedź.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam mógłbym również prosić o wymiary szczegółowe wszystkich pomieszczeń w tym projekcie na adres kamild5560@gmail.com. Dziękuje i pozdrawiam

Gość krzysiek
Napisano

Witam,

czy mógłbym również prosić o wysłanie wersji projektu Miriam z adaptacją poddasza? Mój mail: krzysiekk77@o2.pl

pozdrawiam

Napisano

Witam,

czy mógłbym również prosić o wysłanie wersji projektu Miriam z adaptacją poddasza? Mój mail: krzysiekk77@o2.pl

pozdrawiam

Witam

Zapytanie przekazuję do architektów - proszę się wkrótce spodziewać odpowiedzi.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Zuza
Napisano

Witam

Proszę podać adres mailowy - wyślę Pani/Panu szczegółowo zwymiarowane rysunki dla domu Miriam, na których podane będą dokładne wymiary każdego pomieszczenia.

Pozdrawiam

równiez prosze o wymiary zuzanna29@onet.eu

• 2 months later...
Napisano

Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu domu Mirian prosiłabym o przesłanie na maila kamila.pe91@gmail.com rzuty wraz z przekrojami domu.

• 4 weeks later...
Napisano

Witam,

czy mógłbym również prosić o wysłanie wersji projektu Miriam z adaptacją poddasza? Mój mail: u78@o2.pl

• 4 weeks later...
Napisano

Rozumiem że w projekcie Miriam zostosowano ogrzewanie gazowe? Czy jest możliwe ogrzewanie na paliwo stałe?
Jeśli tak to byłabym zainteresowana tym projektem i adaptacją poddasza. Pozdrawiam p.rajzner@wp.pl

Napisano

Rozumiem że w projekcie Miriam zostosowano ogrzewanie gazowe? Czy jest możliwe ogrzewanie na paliwo stałe?

Jeśli tak to byłabym zainteresowana tym projektem i adaptacją poddasza. Pozdrawiam p.rajzner@wp.pl

Witam

W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe.

Nie ma jednak przeciwwskazań aby na etapie adaptacji projektu zmienić sposób ogrzewania budynku oraz zaadaptować w nim poddasze.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam,

Jestem zainteresowany zakupem projektu Miriam. Proszę o przesłanie na adres rgajewski@o2.pl rysunków szczegółowych. Też mam pytanie czy jest możliwoś lekkiej adaptacji poddasza tak aby były tam garderoby?

Napisano

Witam,

Jestem zainteresowany zakupem projektu Miriam. Proszę o przesłanie na adres rgajewski@o2.pl rysunków szczegółowych. Też mam pytanie czy jest możliwoś lekkiej adaptacji poddasza tak aby były tam garderoby?

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

proszę o przesłanie rysunków z wymiarami do projektów Miriam oraz Fabia V i Oceania w wersji odbicia lustrzanego. Mam działkę szeroką na 22m i najbardziej podoba mi się projekt Miriam. Istnieje możliwość powiększenia pokoju dziennego z jadalnią i kuchnią o 1m? Ewentualnie analogicznie zmniejszenia projektu Oceania o 60cm? 

Który z tych projektów przewiduje ewentualne zagospodarowanie poddasza użytkowego poprzez podniesienia dachu i zmianę jego kąta? 

Dużo dylematów :)

Dziękuję i pozdrawiam

mój mail: p-urban3@wp.pl