Redaktor Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2013 Projekt domu Miriam Szczegółowy opis projektu domu Miriam znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/miriam Link do projektu: Projekt Miriam Cytuj
Gość Bogusława Napisano 11 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2014 Witam,piękny dom, marzenie.Czy jest możliwość likwidacji garażu i poszerzenie salonu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2014 Witam,piękny dom, marzenie.Czy jest możliwość likwidacji garażu i poszerzenie salonu? Witam Można zlikwidować garaż. Poszerzenie salonu również jest możliwe ale będzie wymagało zmiany geometrii i konstrukcji dachu. Koszty projektowe mogą być znaczące. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogusława Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2014 Czy w takim układzie nie można przesunąć ok. 30 cm ściany nośnej w kierunku pokoi? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2014 Czy w takim układzie nie można przesunąć ok. 30 cm ściany nośnej w kierunku pokoi? Witam, Tego typu zmiana w projekcie jest również możliwa. Koszty jej wprowadzenia również będą dosyć spore. Pozdrawiam Cytuj
Gość asd Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2014 Kiedy można się spodziewać kosztorysu? Wygląda super jednak chyba drogo szczególnie niestandardowy dach Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2014 Kiedy można się spodziewać kosztorysu? Wygląda super jednak chyba drogo szczególnie niestandardowy dach Witam Zleciliśmy już wykonanie kosztorysu dla domu Miriam. Na dniach powinniśmy otrzymać opracowanie - jak tylko je otrzymamy, umieścimy dane kosztorysowe na stronie www przy prezentacji projektu Miriam. Pozdrawiam Cytuj
Gość D Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2014 Witam ogladajac projekt mam wrazenie ze pralnia jest podobnej wielkosci jak wiatrolap tymczasem podana powierzchnia znaczaco sie rozni. Praktycznym rozwiazaniem bylaby pomiarka umiejscowiona na projekcie tak aby mozna bylo orientacyjnie znac dlugosci i szerokosci pomieszczen. Projekt bardzo ciekawy - godny zastanowienia. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2014 Witam ogladajac projekt mam wrazenie ze pralnia jest podobnej wielkosci jak wiatrolap tymczasem podana powierzchnia znaczaco sie rozni. Praktycznym rozwiazaniem bylaby pomiarka umiejscowiona na projekcie tak aby mozna bylo orientacyjnie znac dlugosci i szerokosci pomieszczen. Projekt bardzo ciekawy - godny zastanowienia. Witam Proszę podać adres mailowy - wyślę Pani/Panu szczegółowo zwymiarowane rysunki dla domu Miriam, na których podane będą dokładne wymiary każdego pomieszczenia. Pozdrawiam Cytuj
Gość D Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2014 Witam ogladajac projekt mam wrazenie ze pralnia jest podobnej wielkosci jak wiatrolap tymczasem podana powierzchnia znaczaco sie rozni. Praktycznym rozwiazaniem bylaby pomiarka umiejscowiona na projekcie tak aby mozna bylo orientacyjnie znac dlugosci i szerokosci pomieszczen. Projekt bardzo ciekawy - godny zastanowienia. Witam Proszę podać adres mailowy - wyślę Pani/Panu szczegółowo zwymiarowane rysunki dla domu Miriam, na których podane będą dokładne wymiary każdego pomieszczenia. Pozdrawiam Moj adres email zabrzyska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2014 Moj adres email zabrzyska@gmail.com Witam Rysunki wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość EWA Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2014 ZAINTERESOWANA JESTEM KUPNEM PROJEKTU MIRIAM. CZY MOŻNA PROSIĆ O PRZESŁANIE RYSUNKÓW SZCZEGÓŁOWYCHZ WYMIARAMI. (MÓJ ADRES: EWASAJDAK@GAZETA.PL). Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2014 ZAINTERESOWANA JESTEM KUPNEM PROJEKTU MIRIAM. CZY MOŻNA PROSIĆ O PRZESŁANIE RYSUNKÓW SZCZEGÓŁOWYCHZ WYMIARAMI. (MÓJ ADRES: EWASAJDAK@GAZETA.PL). Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena K. Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2014 Witam. Jestem także zainteresowana projektem. Prawdę mówiąc zastanawiam się między trzema projektami: Nela, Oceania oraz powyższa Miriam. Dużo by mi dały wymiary każdego pomieszczenia. Jeśli to nie problem, bardzo proszę o przesłanie na adres: em.kem@poczta.fm. Dziękuje bardzo i pozdrawiam. M.K Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2014 Witam. Jestem także zainteresowana projektem. Prawdę mówiąc zastanawiam się między trzema projektami: Nela, Oceania oraz powyższa Miriam. Dużo by mi dały wymiary każdego pomieszczenia. Jeśli to nie problem, bardzo proszę o przesłanie na adres: em.kem@poczta.fm. Dziękuje bardzo i pozdrawiam. M.K Witam, Rysunki szczegółowe do projektów zostały przesłane na podany adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Gość Waldek Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2014 Witam! Mam pytanie odnośnie projektu miriam. Czy jest możliwość adaptacji poddasza? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 Witam! Mam pytanie odnośnie projektu miriam. Czy jest możliwość adaptacji poddasza? Witam Na etapie adaptacji projektu można zagospodarować poddasze w domu Miriam na użytkowe. Pytanie jaka powierzchnia Pana interesuje - od tego zależy, jak wielu zmian będzie to wymagało w projekcie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2015 Witam. Jestem także zainteresowany projektem. Prawdę mówiąc zastanawiam się między dwoma projektami: Nela, powyższa Miriam. Dużo by mi dały wymiary każdego pomieszczenia. Jeśli to nie problem, bardzo proszę o przesłanie na adres: awandi@wp.pl rysunków szczegółowych. Dziękuje bardzo i pozdrawiam.K.K Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2015 Witam. Jestem także zainteresowany projektem. Prawdę mówiąc zastanawiam się między dwoma projektami: Nela, powyższa Miriam. Dużo by mi dały wymiary każdego pomieszczenia. Jeśli to nie problem, bardzo proszę o przesłanie na adres: awandi@wp.pl rysunków szczegółowych. Dziękuje bardzo i pozdrawiam.K.K Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2015 Witam! jestem zainteresowany kupnem projektu Miriam, czy mógł bym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami? Podaje adres e-mail; dawidsamochody@interia.pl Z góry dziękuje i czekam na informację. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2015 Witam! jestem zainteresowany kupnem projektu Miriam, czy mógł bym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami? Podaje adres e-mail; dawidsamochody@interia.pl Z góry dziękuje i czekam na informację. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2015 Witam, jestem zainteresowana zakupem jednego z poniższych projektów: Miriam, Oceania, Fabia V. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych ( wymiary wewnętrzne i zewnętrzne) wszystkich 3 projektów na adres dominika.poczta@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2015 Witam, jestem zainteresowana zakupem jednego z poniższych projektów: Miriam, Oceania, Fabia V. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych ( wymiary wewnętrzne i zewnętrzne) wszystkich 3 projektów na adres dominika.poczta@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 jaka dachówka została użyta w tym projekcie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2015 jaka dachówka została użyta w tym projekcie? Witam Na wizualizacji nie został użyty żaden konkretny produkt, dachówka jest "tworem" programu graficznego. W dokumentacji projektowej sugerowane jest zastosowanie dachówki cementowej w kolorze grafitowym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi