redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt domu Virgo II g1 Szczegółowy opis projektu domu Virgo II g1 znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/virgoII1 Link do projektu: Projekt Virgo II g1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 23 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2011 witam. interesuje mnie właśnie ten projekt virgoIIg1 , mam pytanie czy jest możliwość dostania od Państwa rzutów parteru i poddasza w wersji PDF z wymiarami poszczególnych ścian? jeśli tak to bardzo proszę o wysłanie mi na meila - cudak02@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bozena Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 witam. interesuje mnie właśnie ten projekt virgoIIg1 , mam pytanie czy jest możliwość dostania od Państwa rzutów parteru i poddasza w wersji PDF z wymiarami poszczególnych ścian? jeśli tak to bardzo proszę o wysłanie mi na meila - cudak02@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Witam, Oczywiście jest możliwość przesłania rysunków szczegółowych projektu Virgo II g1. Proszę podać adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 witam. mam do sprzedania projekt Virgo II, jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt ilonka19886@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi