Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!!! jesteśmy zaineresowani budowa tezeusza jednak chcielibyśmy zmienienić w projekcie schody jak również rozmieszczenie łazienki i pom gosp. Jeżeli jest to możliwe poprosimy o zdjęcia takie wizualizacji. Będziemy wdzięczni. Czy ktoś wybudował tezeusza w woj. Lubuskim lub Wielkopolskim?

• 2 weeks later...
Napisano

my juz zaczelismy bodowe tezeusza III na obrzezach Stalowej Woli

Witam czy można zobaczyć Wasz domek? przymierzamy sie do budowy takiego domu w okolicach krosna.
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam!!! jesteśmy zaineresowani budowa tezeusza jednak chcielibyśmy zmienienić w projekcie schody jak również rozmieszczenie łazienki i pom gosp. Jeżeli jest to możliwe poprosimy o zdjęcia takie wizualizacji. Będziemy wdzięczni. Czy ktoś wybudował tezeusza w woj. Lubuskim lub Wielkopolskim?

Witam my tez będziemy zamnieniać łazienkę z pomieszczeniem gosp., tak aby wejście do gosp. bylo również z zewnątrz. ale jestesmy jeszcze przed budowa... może jest ktos kto juz takiej zmiany dokonal?
  • 1 month later...
Napisano

a czy jest ktos z okolic wrocławia kto buduje tezeusza III i mozna by bylo go zobaczyc?

prosze o kontakt

anetka910malpabuziaczek.pl

• 10 months later...
Gość Baśka
Napisano

Witam buduje ktos Tezeusza na podkarpaciu, przymierzam sie do zakupu takiego projektu, ale chcialbym zobaczyc ten domek juz postawiony

Hej Monika nasz Tezeusz stoi sobie koło Leżajska

• 1 month later...
Gość Iwona
Napisano
Hej Monika nasz Tezeusz stoi sobie koło Leżajska
Witam Prosimy o wrzucenie kilku fotek. Pozdrawiam

a czy można zobaczyć Waszego Tezeusza?

• 9 months later...
Napisano

czy kotś buduje tezeusza w woj. lubuskim i wielkopolskim? Jestem a trakcie jego budowy i chciałabym porozmoawiać z osobą która już wubudowała ten dom

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Napisano

Mam pytanie o wymiary okien w tylnej elewacji na parterze. Chodzi mi o te trzy długie okienka i jedno szerokie.

Napisano

Mam pytanie o wymiary okien w tylnej elewacji na parterze. Chodzi mi o te trzy długie okienka i jedno szerokie.

Witam

Proszę o podanie adresu mailowego - prześlemy szczegółowe rzuty na których podane będą wymiary wszystkich okien.

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Tezeusz III wybudowany woj, podkarpackie kontakt: 783-211-122

Witam :) jestem zainteresowana projektem czy byłaby możliwość oglądnięcia domku ? :)

• 3 months later...
Napisano

Witam poszukuje osoby ktora buduje Tezeusza w wielkopolsce???

Witam serdecznie, dołączam się do pytania Kamili. Bardzo chciałabym zobaczyć ten dom na żywo. Jeżeli Kamilo znalazłaś już taką osobę, będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam.

• 1 year later...
Gość Leon Khrul
Napisano

Witam! Bedziemy budowali ten domek w okolicach pieknego St.Petersburga. Poszukujemy projekt. Gdzie mozna go kupic w Rosji?

Bede wdzieczny za pomoc.

pozdrawiam

Leon

Napisano

Witam! Bedziemy budowali ten domek w okolicach pieknego St.Petersburga. Poszukujemy projekt. Gdzie mozna go kupic w Rosji? Bede wdzieczny za pomoc. pozdrawiam Leon

Witam

Projekt można zamówić u nas w Pracowni - wyślemy go do Rosji pod wskazany adres.

Pozdrawiam