Gość Moka Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2013 Witam!!! jesteśmy zaineresowani budowa tezeusza jednak chcielibyśmy zmienienić w projekcie schody jak również rozmieszczenie łazienki i pom gosp. Jeżeli jest to możliwe poprosimy o zdjęcia takie wizualizacji. Będziemy wdzięczni. Czy ktoś wybudował tezeusza w woj. Lubuskim lub Wielkopolskim? Cytuj
Gość Gość Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2013 my juz zaczelismy bodowe tezeusza III na obrzezach Stalowej Woli Witam czy można zobaczyć Wasz domek? przymierzamy sie do budowy takiego domu w okolicach krosna. Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2013 Witam!!! jesteśmy zaineresowani budowa tezeusza jednak chcielibyśmy zmienienić w projekcie schody jak również rozmieszczenie łazienki i pom gosp. Jeżeli jest to możliwe poprosimy o zdjęcia takie wizualizacji. Będziemy wdzięczni. Czy ktoś wybudował tezeusza w woj. Lubuskim lub Wielkopolskim? Witam my tez będziemy zamnieniać łazienkę z pomieszczeniem gosp., tak aby wejście do gosp. bylo również z zewnątrz. ale jestesmy jeszcze przed budowa... może jest ktos kto juz takiej zmiany dokonal? Cytuj
Gość Aneta Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2013 a czy jest ktos z okolic wrocławia kto buduje tezeusza III i mozna by bylo go zobaczyc? prosze o kontakt anetka910malpabuziaczek.pl Cytuj
Gość Baśka Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2014 Witam buduje ktos Tezeusza na podkarpaciu, przymierzam sie do zakupu takiego projektu, ale chcialbym zobaczyc ten domek juz postawiony Hej Monika nasz Tezeusz stoi sobie koło Leżajska Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2014 Hej Monika nasz Tezeusz stoi sobie koło Leżajska Witam Prosimy o wrzucenie kilku fotek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2014 Hej Monika nasz Tezeusz stoi sobie koło Leżajska Witam Prosimy o wrzucenie kilku fotek. Pozdrawiam a czy można zobaczyć Waszego Tezeusza? Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2014 czy kotś buduje tezeusza w woj. lubuskim i wielkopolskim? Jestem a trakcie jego budowy i chciałabym porozmoawiać z osobą która już wubudowała ten dom Cytuj
Gość Kamila Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2014 Witam poszukuje osoby ktora buduje Tezeusza w wielkopolsce??? Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2015 Mam pytanie o wymiary okien w tylnej elewacji na parterze. Chodzi mi o te trzy długie okienka i jedno szerokie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2015 Mam pytanie o wymiary okien w tylnej elewacji na parterze. Chodzi mi o te trzy długie okienka i jedno szerokie. Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlemy szczegółowe rzuty na których podane będą wymiary wszystkich okien. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2015 Tezeusz III wybudowany woj, podkarpackie kontakt: 783-211-122 Cytuj
Gość R&M Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2015 Tezeusz III wybudowany woj, podkarpackie kontakt: 783-211-122 Witam jestem zainteresowana projektem czy byłaby możliwość oglądnięcia domku ? Cytuj
Gość Marika Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2015 Witam poszukuje osoby ktora buduje Tezeusza w wielkopolsce??? Witam serdecznie, dołączam się do pytania Kamili. Bardzo chciałabym zobaczyć ten dom na żywo. Jeżeli Kamilo znalazłaś już taką osobę, będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Leon Khrul Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Witam! Bedziemy budowali ten domek w okolicach pieknego St.Petersburga. Poszukujemy projekt. Gdzie mozna go kupic w Rosji? Bede wdzieczny za pomoc. pozdrawiam Leon Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2017 Witam! Bedziemy budowali ten domek w okolicach pieknego St.Petersburga. Poszukujemy projekt. Gdzie mozna go kupic w Rosji? Bede wdzieczny za pomoc. pozdrawiam Leon Witam Projekt można zamówić u nas w Pracowni - wyślemy go do Rosji pod wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi