Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2015 Proszę o przesłanie bezpłatnego zestawienia kosztorysowego na mail handlomat@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres:justyna-2309@wp.pl Dziękuję i Pozdrawiam . Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: madziulka490@interia.eu Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: madziulka490@interia.eu Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: ewel630@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: ewel630@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Monika Napisano 18 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: makalowska.monika@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: makalowska.monika@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość rafafl Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: taxipoland@hotmail.comDziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: taxipoland@hotmail.comDziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość szymon Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: szymon.adamowicz1@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: szymon.adamowicz1@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Bożena Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: narumi@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: narumi@o2.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2015 Witam. Jesteśmy z żoną zdecydowani na budowę Słoneczka II. Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów na budowę tego domku przed podjęciem ostatecznej decyzji? Mój adres cyklamen@spoko.pl Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2015 Witam. Jesteśmy z żoną zdecydowani na budowę Słoneczka II. Czy mógłbym prosić o zestawienie materiałów na budowę tego domku przed podjęciem ostatecznej decyzji? Mój adres cyklamen@spoko.pl Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję. Dzień dobry, zestawienie materiałów do stanu surowego zostanie wysłane na podany adres, pozdrawiam. Cytuj
Gość Radosław Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2015 jezeli moglabym prosic o napisanie maila na moj adres justyna86.1986@o2.pl jaki jest koszt tego domu zamkniet stan....bylabym wdzieczna.Pozdrawiam Wiam czy jest Pani napisac jaki jest koszt tego domku w stanie zamknietym bardzo prosze wiadomosc onik24@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2015 Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2016 Witam. Chciałbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów do budowy domu słoneczko II. E-mail: marian.pes@onet.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2016 Witam. Chciałbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów do budowy domu słoneczko II. E-mail: marian.pes@onet.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2016 witam jak wiadomo nieda sie ustalic ceny brutto poniewaz to odnas zalezy czy dom bedziemy budowac z tanich czy drogis materialow, z moich obliczen systemem gospodarczym z instalacjami koszt pod klucz powinien wyjsc brutto 170520zl tak wychodzi mniej wiecej z cen projektu pytalam juz kilcu firm co oni o tym sadza powiedzieli ze nawet sa mi wstanie juz ze wszystkim robocizna materialy instalacje zrobic ten dom za niecale 160 tys to jest cena padana teoretycznie z tego co widza na tej stronie dokladna kwote podadza mi dopiero gdy beda miec projekt caly , a wy co o tym sądzicie budowa ma sie odbyc na podkarpaciu Witam, czy mogła bym prosić o namiary firm ktore wycenialy budowe tego domku za 160 tys? tez jestem z podkarpacia i chcialabym sie dowiedziec za ile realnie mozemy wybudować ten dom:) pozdrawiam stec.paulina@wp.pl Cytuj
mario1901 Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2016 Witam, Projekt jest interesujący. Proszę o przesłanie bezpłatnych kosztorysów Słoneczka II oraz w miarę możliwości - Słoneczka I. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2016 Witam, Projekt jest interesujący. Proszę o przesłanie bezpłatnych kosztorysów Słoneczka II oraz w miarę możliwości - Słoneczka I. Z góry dziękuję. Proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl - zwrotnie prześlemy materiały. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi