Dobre Domy Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2015 czy w projekcie domu słoneczko II jest mozliwosc jakiejs zmiany np dołozenia kotłowni i komina dymnego przy kotłowni? jesli tak to prosze o kosztorys ogolny po zmianach. odpowiedz prosze kierowac na e-mail kingazawilo@o2.pl z gory dziekuje Witam Odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Izabela. Napisano 25 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Czy posiadacie Państwo wersje tego projektu z kotłownią na paliwo stałe lub czy jest taka możliwość przeprojektowania? Mój adres: ipeplins@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Czy posiadacie Państwo wersje tego projektu z kotłownią na paliwo stałe lub czy jest taka możliwość przeprojektowania? Mój adres: ipeplins@gmail.com Pozdrawiam. Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Nie posiadamy wersji tego projektu z kotłownią na paliwo stałe, ale na etapie adaptacji można taką zmianę wprowadzić. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mogłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: oookonradooo@wp.pl. Z góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam Konrad Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mogłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: oookonradooo@wp.pl. Z góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam Konrad Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marika Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres e-mail: mara1217@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres e-mail: mara1217@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sylwia Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2015 Witam jestem zainteresowana tym projektem...mogę prosic o kosztorys na mój. e-mail: sylwusia323@wp.pl Cytuj
Gość NATALIA Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2015 Witam! Jestem zainteresowanA tym projektem. Czy mogłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: gumis112@onet.pl . Z góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam natalia. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2015 Witam jestem zainteresowana tym projektem...mogę prosic o kosztorys na mój. e-mail: sylwusia323@wp.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Bezpłatnie udostępniamy zestawienia kosztorysowe - materiały te prześlę na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2015 Witam! Jestem zainteresowanA tym projektem. Czy mogłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: gumis112@onet.pl . Z góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam natalia. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: k.rzemyk@wp.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: k.rzemyk@wp.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: michal.bilski@interia.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: michal.bilski@interia.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość WAK Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: filut17@o2.plZ góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: filut17@o2.plZ góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: kajetankwiecinski@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: kajetankwiecinski@wp.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Arek Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: baran.arkadiusz@gmail.com Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: baran.arkadiusz@gmail.com Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paula Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2015 Witam! Mogłabym prosić o zestawienie kosztorysowe? Mój adres: ulinka158@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2015 Witam! Mogłabym prosić o zestawienie kosztorysowe? Mój adres: ulinka158@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 25 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2015 Proszę o przesłanie bezpłatnego zestawienia kosztorysowego na mail handlomat@interia.pl Cytuj
Gość Justyna Napisano 26 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2015 Witam! Jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym otrzymać bezpłatne zestawienie kosztorysowe? Mój adres:justyna-2309@wp.pl Dziękuję i Pozdrawiam . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi