Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Również proszę o przesłanie kosztorysu na adres krisswk@wp.pl.Jeżeli byłaby możliwość to także na Słoneczko I i III.POZDRAWOAM.

• Odpowiedzi 451
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Sylwia
Napisano

Witam, bardzo podoba mi się ten projekt czy jest możliwość wysłania kosztorysu na maila: sylwia081_1984@o2.pl

Bardzo dziękuję

Gość Łukasz
Napisano

Witam, jeżeli jest to możliwe to proszę o wysłanie kosztorysu na adres lukasz98-85@o2.pl. Dziękuję, pozdrawiam

Napisano

Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla projektu Słoneczko II

Dziękuję i pozdrawiam

tomaszmox@interia.pl

Napisano

Witam, jeżeli jest to możliwe to proszę o wysłanie kosztorysu na adres lukasz98-85@o2.pl. Dziękuję, pozdrawiam

Witam

Kosztorys pełen jest odpłatny. Bezpłatnie mogę przesłać na maila zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. Dzisiaj wyśle materiały.

Pozdrawiam

Napisano

Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla projektu Słoneczko II Dziękuję i pozdrawiam tomaszmox@interia.pl

Witam

Kosztorys pełen jest odpłatny. Bezpłatnie mogę przesłać na maila zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. Dzisiaj wyśle materiały.

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Czy można prosić o kosztorys: sitg1@wp.pl Dziękuje i Pozdrawiam

Dzień dobry! W dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie materiałów dla projketu Słoneczko II. Natomiast w ofercie naszej Pracowni kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam!

Napisano

poproszę o zestawienie materiałów lub przedmiar z cenami jednostkowymi na katarzyna_sendrowska@wp.pl