Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 451
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Gość Magdalena
Napisano

Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków domu Słoneczko II, oraz Słoneczko III na adres mailowy: mgroenwald@wp.pl. Z góry dziękuję;)

Napisano
  W dniu 26.09.2017 o 20:22, Magdalena napisał:

Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków domu Słoneczko II, oraz Słoneczko III na adres mailowy: mgroenwald@wp.pl. Z góry dziękuję ;)

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com

Napisano

Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com

• 3 weeks later...
Napisano

Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -marta19907@wp.pl

• 4 weeks later...
Gość Krystian
Napisano

Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków na Krystianmarczak11@wp.pl

Gość Mariusz
Napisano

Witam,

Prośba o przesłane kosztorysu i zestawienia materiałów na mój adres : Mariusz_sz@op.pl

Napisano

witam ma pytanie czy ten projekt posiada tylko projekt prefabrykowanej więźby dachowej czy jest może uwzględniona inna opcja?

Napisano
  W dniu 14.12.2017 o 19:15, paweł napisał:

witam ma pytanie czy ten projekt posiada tylko projekt prefabrykowanej więźby dachowej czy jest może uwzględniona inna opcja?

Witam

Projekt Słoneczko II występuje w dwóch wersjach - ze stropem drewnianym i gęstożebrowym. W obu tych przypadkach jako rozwiązanie główne w projekcie jest tradycyjna więźba dachowa. Więźba prefabrykowana jest dołączona jako alternatywa do zastosowania.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków agata.szulczewska@interia.pl

Gość Dzoannan
Napisano

Witam, również poproszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków dzoannan@gmail.com

Napisano

itam, proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków rafal.trojnar@op.pl