Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 451
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Gość Magdalena
Napisano

Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków domu Słoneczko II, oraz Słoneczko III na adres mailowy: mgroenwald@wp.pl. Z góry dziękuję;)

Napisano

Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków domu Słoneczko II, oraz Słoneczko III na adres mailowy: mgroenwald@wp.pl. Z góry dziękuję ;)

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com

Napisano

Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com

• 3 weeks later...
Napisano

Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -marta19907@wp.pl

• 4 weeks later...
Gość Krystian
Napisano

Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków na Krystianmarczak11@wp.pl

Gość Mariusz
Napisano

Witam,

Prośba o przesłane kosztorysu i zestawienia materiałów na mój adres : Mariusz_sz@op.pl

Napisano

witam ma pytanie czy ten projekt posiada tylko projekt prefabrykowanej więźby dachowej czy jest może uwzględniona inna opcja?

Napisano

witam ma pytanie czy ten projekt posiada tylko projekt prefabrykowanej więźby dachowej czy jest może uwzględniona inna opcja?

Witam

Projekt Słoneczko II występuje w dwóch wersjach - ze stropem drewnianym i gęstożebrowym. W obu tych przypadkach jako rozwiązanie główne w projekcie jest tradycyjna więźba dachowa. Więźba prefabrykowana jest dołączona jako alternatywa do zastosowania.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków agata.szulczewska@interia.pl

Gość Dzoannan
Napisano

Witam, również poproszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków dzoannan@gmail.com

Napisano

itam, proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków rafal.trojnar@op.pl