Gość maniek88 Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków mateusz88cz@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków mateusz88cz@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Magdalena Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2017 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków domu Słoneczko II, oraz Słoneczko III na adres mailowy: mgroenwald@wp.pl. Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków domu Słoneczko II, oraz Słoneczko III na adres mailowy: mgroenwald@wp.pl. Z góry dziękuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków do projektu xqkaziuqx@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków do projektu xqkaziuqx@o2.pl Witam Materiały prześlemy pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogdan Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogdan Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -doa3t56@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich dostępnych informacji na adres paulinaz97@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2017 Witam, proszę o przesłanie wszystkich dostępnych informacji na adres paulinaz97@tlen.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -marta19907@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Witam proszę o wysłanie kosztorysu i zestawienia materiałów z góry dziękuję ;mój adres -marta19907@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krystian Napisano 29 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków na Krystianmarczak11@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2017 Proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków na Krystianmarczak11@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2017 Witam, Prośba o przesłane kosztorysu i zestawienia materiałów na mój adres : Mariusz_sz@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2017 Witam, Prośba o przesłane kosztorysu i zestawienia materiałów na mój adres : Mariusz_sz@op.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość paweł Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2017 witam ma pytanie czy ten projekt posiada tylko projekt prefabrykowanej więźby dachowej czy jest może uwzględniona inna opcja? Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2017 witam ma pytanie czy ten projekt posiada tylko projekt prefabrykowanej więźby dachowej czy jest może uwzględniona inna opcja? Witam Projekt Słoneczko II występuje w dwóch wersjach - ze stropem drewnianym i gęstożebrowym. W obu tych przypadkach jako rozwiązanie główne w projekcie jest tradycyjna więźba dachowa. Więźba prefabrykowana jest dołączona jako alternatywa do zastosowania. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków agata.szulczewska@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2017 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków agata.szulczewska@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dzoannan Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2017 Witam, również poproszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków dzoannan@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2017 Witam, również poproszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków dzoannan@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość trojnar Napisano 25 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Grudzień 2017 itam, proszę o przesłanie bezpłatnego kosztorysu oraz szczegółowych rysunków rafal.trojnar@op.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi