Dobre Domy Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres marceli23@vp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość PRZEMEK Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres Przemek2225@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres Przemek2225@gmail.com Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Brzozowski Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres brzozowski1703@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres brzozowski1703@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2016 Czy ktoś tutaj buduje Słoneczko II w województwie łódzkim? Bardzo zależy mi by przed adaptacją moć zobaczyć dom "na żywo". Cytuj
Gość magda.t Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2016 Witam ponownie, czy ktoś buduje Słoneczko w woj. łódzkim, wielkopolskim, świętokrzyskim, czy mazowieckim? Chcielibyśmy zobaczyć na "żywo" domek, a dokładnie jak się prezentuje wielkość pomieszczeń. Cytuj
Gość Michał Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres : michal90herman@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2016 Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alina Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2016 Dzień dobry, również poproszę o zestawienie materiałów i kosztorys ogólny dla projektu Słoneczko II. Dziękuję i pozdrawiam alkun@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2016 Dzień dobry, również poproszę o zestawienie materiałów i kosztorys ogólny dla projektu Słoneczko II. Dziękuję i pozdrawiam alkun@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość monika Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2016 Ja również proszę o materiały: monikadworak91@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2016 Ja również proszę o materiały: monikadworak91@wp.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość As Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2016 Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dzień dobry, również poproszę o zestawienie materiałów i kosztorys ogólny dla projektu Słoneczko II. Dziękuję i pozdrawiam annasadej@live.nl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2016 Dzień dobry, również poproszę o zestawienie materiałów i kosztorys ogólny dla projektu Słoneczko II. Dziękuję i pozdrawiam annasadej@live.nl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 31 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2016 Dzień dobry, proszę o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów: tgrabowicz@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam, Tomasz Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2016 Dzień dobry, proszę o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów: tgrabowicz@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam, Tomasz Dzień dobry, W naszej ofercie mamy projekt Słoneczko II w wersji ze stropem drewnianym oraz gęstożebrowym Teriva. Którym jest Pan zainteresowany? Mogę Panu przesłać zestawienie materiałów, natomiast kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Więcej informacji na ich temat uzyska Pan w Dziale Sprzedaży, tel. 71 352 04 40. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Magda Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2016 Witam, chciałam zapytać o projekt o konstrukcji drewnianej.Czy jest to możliwe i jaka byłaby różnica w budowie?Dziekuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2016 Witam, chciałam zapytać o projekt o konstrukcji drewnianej.Czy jest to możliwe i jaka byłaby różnica w budowie?Dziekuję Dzień dobry, nasza Pracownia projektuje domy w technologii tradycyjnej murowanej. Istnieje możliwość zmiany technologii budowy domu Słoneczko II. Nie mamy takiej wersji projektu i nie wprowadzamy takich zmian. Natomiast firma Wolf System może dla Pani przeprojektować budynek i postawić dom w technologii drewnianej szkieletowej. Można się z nimi skontaktować i poprosić o wycenę. Podaję kontakt: tel. +48 32 605 37 00, e-mail: mail@wolfsystem.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 9 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2016 Witam, chciałam zapytać o projekt o konstrukcji drewnianej.Czy jest to możliwe i jaka byłaby różnica w budowie?Dziekuję Dzień dobry, nasza Pracownia projektuje domy w technologii tradycyjnej murowanej. Istnieje możliwość zmiany technologii budowy domu Słoneczko II. Nie mamy takiej wersji projektu i nie wprowadzamy takich zmian. Natomiast firma Wolf System może dla Pani przeprojektować budynek i postawić dom w technologii drewnianej szkieletowej. Można się z nimi skontaktować i poprosić o wycenę. Podaję kontakt: tel. +48 32 605 37 00, e-mail: mail@wolfsystem.pl Pozdrawiam Dziekuje Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Czy tez mogłabym prosić o zestawienie kosztorysowe sloneczkaII ze stropem żelbetowym. a.sulewska@op.pl Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Czy tez mogłabym prosić o zestawienie kosztorysowe sloneczkaII ze stropem żelbetowym. a.sulewska@op.pl Dziękuje Dzień dobry, projekt Słoneczko II ma przewidziany strop drewniany lub gęstożebrowy Teriva. Nie mamy w ofercie wersji ze stropem żelbetowym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 poprosze o ten ze stropem teriva. Dziekuje Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Dzien Dobry, Nic z tego nie rozumiem. Otrzymałam od Państwa zestawienie domu Słoneczko II i on jest z IIkwartalu 2011 r, przepraszam ale mamy II kwartal 2016r. Nie można by tych danych uaktualnić chociaż dla potencjalnych kupujących? Na II kwartał 2011r podajecie w przybliżeniu kosztorys 155.817zl stan zamknięty i 240.670zl stan wykończony. Natomiast na stronie waszej internetowej gdy ktoś wchodzi zobaczyć projekt podajecie kwotę 116.000 stan wykończony met. Gospodarcza i 172.000 ceny uśrednione. I te ceny na stronie powinny być aktualne? Z wyliczenia materiałów i robocizny i instalacji, jak ktoś ma rozeznanie wychodzi jeszcze inna kwota. Trochę to zamieszane i na pewno nie pomaga w dokonaniu wyboru. Z poważaniem A. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2016 Dzien Dobry, Nic z tego nie rozumiem. Otrzymałam od Państwa zestawienie domu Słoneczko II i on jest z IIkwartalu 2011 r, przepraszam ale mamy II kwartal 2016r. Nie można by tych danych uaktualnić chociaż dla potencjalnych kupujących? Na II kwartał 2011r podajecie w przybliżeniu kosztorys 155.817zl stan zamknięty i 240.670zl stan wykończony. Natomiast na stronie waszej internetowej gdy ktoś wchodzi zobaczyć projekt podajecie kwotę 116.000 stan wykończony met. Gospodarcza i 172.000 ceny uśrednione. I te ceny na stronie powinny być aktualne? Z wyliczenia materiałów i robocizny i instalacji, jak ktoś ma rozeznanie wychodzi jeszcze inna kwota. Trochę to zamieszane i na pewno nie pomaga w dokonaniu wyboru. Z poważaniem A. Witam, faktycznie, kosztorys do tego właśnie projektu jeszcze nie doczekał się aktualizacji. W celu dokładnego wyjaśnienia sytuacji proszę o bezpośredni kontakt z działem sprzedaży 071 35 20 440 Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi