Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam! Czym mogę prosić o przesłanie kosztorysu budowy domu na mojego maila martens78@onet.pl Z góry dziękuję! Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Bezpłatnie mogę przesłać zestawienia materiałowo-kosztorysowe - wysyłam je na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość jarek Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu potzrebował bym w celu konsultacji zestawienie materiałowo-kosztowe z góry dziekuje mój mail: jarekszul@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2016 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu potzrebował bym w celu konsultacji zestawienie materiałowo-kosztowe z góry dziekuje mój mail: jarekszul@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotrek Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Witam jesteśmy z żoną zainteresowani kupnem projektu potrzebujemy w celu konsultacji zestawienie materiałowo-kosztowe z góry dziekujemy mój mail: piter19910223@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Witam jesteśmy z żoną zainteresowani kupnem projektu potrzebujemy w celu konsultacji zestawienie materiałowo-kosztowe z góry dziekujemy mój mail: piter19910223@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukasz Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Witam. Prosze przesłanie zestawienia materiałowo-kosztorysowego na maila kalach175@wp.pl. Z góry dziekuje. Cytuj
Gość Mat Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2016 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu, proszę o wysłanie zestawienia materiałowo-kosztowego z góry dziękuje mój mail: lampart.mat@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2016 Witam. Prosze przesłanie zestawienia materiałowo-kosztorysowego na maila kalach175@wp.pl. Z góry dziekuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2016 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu, proszę o wysłanie zestawienia materiałowo-kosztowego z góry dziękuje mój mail: lampart.mat@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2016 Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu-Słoneczko II - proszę o przesłanie na adres paula250552@wp.pl zestawienia materiałowo-kosztowego. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2016 Witam. Jestem zainteresowana kupnem projektu-Słoneczko II - proszę o przesłanie na adres paula250552@wp.pl zestawienia materiałowo-kosztowego. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2016 Witam, jesteśmy zdecydowani na projekt Słoneczko II ale zakup całego projektu dopiero gdzieś za miesiąc. Czy można prosić o przesłanie kosztorysu na adres pawel280785@wp.pl ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2016 Witam, jesteśmy zdecydowani na projekt Słoneczko II ale zakup całego projektu dopiero gdzieś za miesiąc. Czy można prosić o przesłanie kosztorysu na adres pawel280785@wp.pl ? Witam Kosztorysy dal naszych projektów są odpłatne. Bezpłatnie na podany adres mailowy przesyłam ogólne zestawienia kosztorysowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2016 Czy jest tutaj ktoś, kto aktualnie buduje Słoneczko 2 ? Cytuj
Gość Monika Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2016 Witam, również jestem zainteresowana kupnem projektu Słoneczko II, proszę o przesłanie zestawienia materiałowo-kosztowego na adres moniagimsw@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2016 Witam, również jestem zainteresowana kupnem projektu Słoneczko II, proszę o przesłanie zestawienia materiałowo-kosztowego na adres moniagimsw@poczta.onet.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem domu Słoneczko II. Czy mogłabym prosić o przesłanie na adres mailowy ( agnieszkazdunek4@email.com ) zestawienia materiałów ze stropem gęstożebrowym? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem domu Słoneczko II. Czy mogłabym prosić o przesłanie na adres mailowy ( agnieszkazdunek4@email.com ) zestawienia materiałów ze stropem gęstożebrowym? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość narumi Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2016 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu Dziękuję i pozdrawiam. adres e-mail: narumi@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2016 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu Dziękuję i pozdrawiam. adres e-mail: narumi@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres magda_michalek@o2.pl . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres magda_michalek@o2.pl . Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Barbara Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2016 Witam jestem zainteresowana projektem domku Słoneczko II Czy mogłabym otrzymać zestawienie materiałow oraz kosztorys tego rojektu na adres mailowy bwalasek1984@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2016 Witam jestem zainteresowana projektem domku Słoneczko II Czy mogłabym otrzymać zestawienie materiałow oraz kosztorys tego rojektu na adres mailowy bwalasek1984@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość marcin Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowana projektem Słoneczko II. Czy mogę otrzymać zestawienie materiałów i ogólny kosztorys dla tego projektu na adres marceli23@vp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi