Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2018 Witam serdecznie. Zastanawiamy się z mężem nad Juliuszem Nowym dlatego bardzo proszę o przesłanie materiałów dotyczących tego projektu na adres: gabriela_skrzyp@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gabriela Napisano 17 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2018 I bardzo prosimy o wersję z odbiciem lustrzanym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2018 I bardzo prosimy o wersję z odbiciem lustrzanym. Pozdrawiam Dzisiaj wyślemy materiały dla lustrzanej wersji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mirek Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2018 Witam, kupiłem od Państwa projekt Juliusz Nowy. Czy jest możliwość dosłania zestawienia materiałów wraz z wymiarowaniem. Zależy mi głównie na zestawieniu drewna na dach (długości i ilość sztuk danych belek murłat jętek itd.) szerokości mam. Adres mailowy: miroslaw-okroj@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2018 15 godzin temu, Gość Mirek napisał: Witam, kupiłem od Państwa projekt Juliusz Nowy. Czy jest możliwość dosłania zestawienia materiałów wraz z wymiarowaniem. Zależy mi głównie na zestawieniu drewna na dach (długości i ilość sztuk danych belek murłat jętek itd.) szerokości mam. Adres mailowy: miroslaw-okroj@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2018 Witam czy mogłabym prosić o zestawienie kosztorysowe na adres patusia17-91@wp.pl oraz o wymiary domu,potrzebne do odpowiedniego rozmieszczenia budynku na działce. dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2018 W dniu 1.09.2018 o 22:13, Gość Patrycja napisał: Witam czy mogłabym prosić o zestawienie kosztorysowe na adres patusia17-91@wp.pl oraz o wymiary domu,potrzebne do odpowiedniego rozmieszczenia budynku na działce. dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał M Napisano 25 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2018 Witam prosił bym o zestawienie kosztów budowy na mój adres rafal__mroz@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2018 13 godzin temu, Gość Rafał M napisał: Witam prosił bym o zestawienie kosztów budowy na mój adres rafal__mroz@o2.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pełne kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Damian Napisano 10 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2018 Witam, bardzo proszę o wysłanie rzutów, przekroju i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów i orientacyjne koszty budowy Juliusz Nowy na e-mail: yzerman@o2.pl z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2018 11 godzin temu, Gość Damian napisał: Witam, bardzo proszę o wysłanie rzutów, przekroju i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów i orientacyjne koszty budowy Juliusz Nowy na e-mail: yzerman@o2.pl z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Tomek Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2019 Witam, bardzo proszę o wysłanie rzutów, przekroju i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów i orientacyjne koszty budowy Juliusz Nowy na e-mail: ttoommeekk87@gmail.com z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2019 4 godziny temu, Gość Tomek napisał: Witam, bardzo proszę o wysłanie rzutów, przekroju i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów i orientacyjne koszty budowy Juliusz Nowy na e-mail: ttoommeekk87@gmail.com z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Juliusz lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/871176706809519 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi