Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2015 Witam równiez proszę o przesłanie bezpłatych materiałów do projektu dziękuję pozdrawiam adres kbaranowski86@wp.pl Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia_W. Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2015 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz wymiaru pomieszczeń na adres kasiek2411@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2015 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu oraz wymiaru pomieszczeń na adres kasiek2411@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu na adres agnieszka.opieka@onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu na adres agnieszka.opieka@onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2015 Witam równiez proszę o przesłanie bezpłatych materiałów do projektu dziękuję pozdrawiam adres : smolaczek931@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2015 W niedługim czasie postaram się wysłać materiały. Cytuj
Gość Marek Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2015 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu oraz przesłanie kosztorysu na adres mdada@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu oraz przesłanie kosztorysu na adres mdada@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość mt Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2015 Również poprosze o materiały na s.tomkowicz@chello.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2015 Również poprosze o materiały na s.tomkowicz@chello.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aga Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2015 Witam, proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: agnieszka.zurawska2@wp.pl Z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2015 Witam, proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: agnieszka.zurawska2@wp.pl Z góry dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Viktor Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2015 Witam! Proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: viktorhomol@gmail.com Z góry dziękuje!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam! Proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: viktorhomol@gmail.com Z góry dziękuje!! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Viktor Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam! Proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: viktorhomol@gmail.com Z góry dziękuje!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2015 Witam! Proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: viktorhomol@gmail.com Z góry dziękuje!! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 Witam, proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: krzysztofpowezka@wp.pl Cytuj
Gość Kamil Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: respect17@interia.pl Z góry dziękuje Cytuj
Gość Basia Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie mi bezpłatnych materiałów do projektu Juliusz Nowy na adres: bhap@wp.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: krzysztofpowezka@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: respect17@interia.pl Z góry dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie mi bezpłatnych materiałów do projektu Juliusz Nowy na adres: bhap@wp.pl Z góry dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość karolcia Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2015 Witam ! Również poproszę o przesłanie materiałów karolcia136@o2.pl . Czy ktoś już buduje .budował dom z tego projektu bądź Julisza II ,III ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2015 Witam ! Również poproszę o przesłanie materiałów karolcia136@o2.pl . Czy ktoś już buduje .budował dom z tego projektu bądź Julisza II ,III ? Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi