Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2015 Witam! zamierzamy kupić właśnie ten projekt. bardzo proszę o przesłanie kosztorysu i wymiaru pomieszczeń na tomcio_maly@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2015 Witam, proszę o informacje jaka jest wysokośc ścianki kolanowej? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2015 Witam, proszę o informacje jaka jest wysokośc ścianki kolanowej? Pozdrawiam Witam W domu Juliusz Nowy ścianka kolankowa wysoka jest na 77cm nad częścią mieszkalną budynku i na 68cm nad garażem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2015 witam !tez prosił bym o kosztorys z góry dziekuje mój meil karolinka-kb@outlook.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 witam !tez prosił bym o kosztorys z góry dziekuje mój meil karolinka-kb@outlook.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marlena Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 witam wiedzą państwo czy ktoś buduje ten dom w okolicach Łukowa? proszę o wiadomość na madlen0510@o2.pl Cytuj
Gość Wiola Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2015 Witam, zamierzam kupić ten projekt, proszę o przesłanie mi zapotrzebowania na energię elektryczną budynku przy ogrzewaniu na paliwo stałe, oraz zestawienia materiałów na e-mail w00g@interia.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2015 Witam, zamierzam kupić ten projekt, proszę o przesłanie mi zapotrzebowania na energię elektryczną budynku przy ogrzewaniu na paliwo stałe, oraz zestawienia materiałów na e-mail w00g@interia.pl. Z góry dziękuję. Witam Odpowiedź prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marlena Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2015 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu na mój adres emial: madlen@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2015 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu na mój adres emial: madlen@o2.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Na maila prześle Pani materiały dla projektu Juliusz Nowy, które mogę udostępnić bezpłatnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2015 Witam, proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: kasia1342@op.pl. Z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2015 Witam, proszę o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mial: kasia1342@op.pl. Z góry dziękuje Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2015 witam ,zamierzam kupic ten projekt , prosze o zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego, zawierające ilość materiałów, ich koszt jednostkowy oraz całkowity koszt budowy poszczególnych etapów . a najlepiej wszyskkich materialow ktore sa bezplatne na adres tomcio_maly@interia.pl dziekuje i pozdrawiam Tomek Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2015 witam ,zamierzam kupic ten projekt , prosze o zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego, zawierające ilość materiałów, ich koszt jednostkowy oraz całkowity koszt budowy poszczególnych etapów . a najlepiej wszyskkich materialow ktore sa bezplatne na adres tomcio_maly@interia.pl dziekuje i pozdrawiam Tomek Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ala&Michał Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2015 Witam, bardzo spodobał nam się projekt Juliusz Nowy, prosimy o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mail: michbien@wp.pl. Z góry dziękuje Cytuj
Gość Michał Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2015 Witam, Bardzo spodobał nam się projekt domu Juliusz Nowy i poważnie zasanawiamy się nad zakupem tego projektu. Czy moglibyśmy prosić o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego, zawierające ilość materiałów, ich koszt oraz całkowity koszt budowy (materiały bezpłatne do projektu). Z góry dziękujemy i pozdrawiam Michał Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2015 Witam, Bardzo spodobał nam się projekt domu Juliusz Nowy i poważnie zasanawiamy się nad zakupem tego projektu. Czy moglibyśmy prosić o przesłanie zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego, zawierające ilość materiałów, ich koszt oraz całkowity koszt budowy (materiały bezpłatne do projektu). Z góry dziękujemy i pozdrawiam Michał Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który mam przesłać materiały. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2015 Witam, bardzo spodobał nam się projekt Juliusz Nowy, prosimy o przesłanie materiałów do projektu które można przesłać bezplatnie na mój adres e-mail: michbien@wp.pl. Z góry dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2015 witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dot. tego projektu na adres przeszkadzajka@gmail.com. z góry dziękuję Cytuj
Gość Renata Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2015 Witam, jestem zainteresowana Juliuszem, również proszę o materiały jakie można udostępnić bezpłatnie na adres renatawozniak1000@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2015 witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dot. tego projektu na adres przeszkadzajka@gmail.com. z góry dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2015 Witam, jestem zainteresowana Juliuszem, również proszę o materiały jakie można udostępnić bezpłatnie na adres renatawozniak1000@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2015 witam serdecznie, intensywnie poszukujemy projektu który spełniałby nasze oczekiwania bez wielu zbędnych zmian,bardzo proszę w takim razie o przesłanie dostępnych bezpłatnie materiałów na adres blakkat666@o2.pl. dziękuję Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2015 Witam równiez proszę o przesłanie bezpłatych materiałów do projektu dziękuję pozdrawiam adres kbaranowski86@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2015 witam serdecznie, intensywnie poszukujemy projektu który spełniałby nasze oczekiwania bez wielu zbędnych zmian,bardzo proszę w takim razie o przesłanie dostępnych bezpłatnie materiałów na adres blakkat666@o2.pl. dziękuję Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi