Dobre Domy Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2015 Witam serdecznie, ja również poproszę o takie zestawienie, mój adres cyklon12125@vp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2015 Witam. Bardzo prosiłbym o zestawienie przegród zewnętrznych i wewnętrznych oraz o rysunek szczegółowy pomieszczeń chodzi o wymiary nie w m2 tylko dł i szerokości oraz orientacyjny kosztorys stanu surowego zamkniętego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Paweł. pawel22-86@o2.pl Również jestem zainteresowany tym projektem i prosze o przesłanie materiałów na adres pawel@bak.y0.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2015 Również jestem zainteresowany tym projektem i prosze o przesłanie materiałów na adres pawel@bak.y0.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość mateooss Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2015 Jestem również jestem mocno zainteresowany projektem. Nie będę oryginalny: proszę przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, oraz zestawienie powierzchni poszczególnych przegród . ADRES: mateooss@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2015 Jestem również jestem mocno zainteresowany projektem. Nie będę oryginalny: proszę przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, oraz zestawienie powierzchni poszczególnych przegród . ADRES: mateooss@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość iwonka Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2015 odsprzedam projekt tuliusza za cenę 2100zł, więcej informacji tel 607206720 Cytuj
Gość Artur Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2015 Witam. Bardzo prosiłbym o zestawienie przegród zewnętrznych i wewnętrznych oraz o rysunek szczegółowy pomieszczeń chodzi o wymiary nie w m2 tylko dł i szerokości oraz orientacyjny kosztorys stanu surowego zamkniętego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Paweł. pawel22-86@o2.pl Witam serdecznie, ja również poproszę o takie zestawienie - mój adres a.bielak.77@wp.pl. Mam pytanie czy jest możliwość od strony frontu budynku na piętrze wstawienia dwóch okien zamiast balkonu. Prosimy o przesłanie na nasz adres takiego projektu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2015 Witam serdecznie, ja również poproszę o takie zestawienie - mój adres a.bielak.77@wp.pl. Mam pytanie czy jest możliwość od strony frontu budynku na piętrze wstawienia dwóch okien zamiast balkonu. Prosimy o przesłanie na nasz adres takiego projektu. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2016 Witam, na jakiej wysokości zaczyna się ścianka kolankowa? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2016 Witam, na jakiej wysokości zaczyna się ścianka kolankowa? Pozdrawiam Witam W domu Tuliusz ścianka kolankowa wysoka jest na 75,5cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2016 Witam, jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie zestawienia kosztów budowy oraz materiałów na adres: andrew8902@onet.eu Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2016 Witam, jestem zainteresowany tym projektem. Proszę o przesłanie zestawienia kosztów budowy oraz materiałów na adres: andrew8902@onet.eu Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2016 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt i mam zamiar go kupić ale chciałbym znać mniej więcej zestawienie kosztów i materiałów. Chciałbym jeszcze w tym roku ruszyć z budowa. Bardzo proszę o przesłanie takiego zestawienia na maila Marek.Kaczyński@coveris.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt i mam zamiar go kupić ale chciałbym znać mniej więcej zestawienie kosztów i materiałów. Chciałbym jeszcze w tym roku ruszyć z budowa. Bardzo proszę o przesłanie takiego zestawienia na maila Marek.Kaczyński@coveris.com. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry, zestawienie materiałów do stanu surowego zostało wysłane na Pański adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość eve36 Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Również chcę zakupić ten projekt i ruszyć z budową w tym roku. Poproszę o zestawienie materiałów na adres: eve36@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2016 Również chcę zakupić ten projekt i ruszyć z budową w tym roku. Poproszę o zestawienie materiałów na adres: eve36@op.pl Witam, zestawienie prześlę w dniu dzisiejszym. Cytuj
Gość Szefoo Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Witam ròwnież zamierzamy wybudować taki dom i państwa zamòwić projekt proszę o zestawienie kosztów budowy na szefoo@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Witam ròwnież zamierzamy wybudować taki dom i państwa zamòwić projekt proszę o zestawienie kosztów budowy na szefoo@interia.eu Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Ingram Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2016 Witam, również jesteśmy zainteresowani tym projektem, proszę o przesłanie zestawienia kosztów i materiałów na adres agnieszka.ingram2@gmail.com, dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2016 Witam, również jesteśmy zainteresowani tym projektem, proszę o przesłanie zestawienia kosztów i materiałów na adres agnieszka.ingram2@gmail.com, dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość rafal Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2016 Witam jestem bardzo zainetresowany tym projektem bardzo bym prosil o zestawienie kosztow budowy na rpodsiadlo25@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2016 Witam jestem bardzo zainetresowany tym projektem bardzo bym prosil o zestawienie kosztow budowy na rpodsiadlo25@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2016 Witam Również jestem zainteresowany tym projektem i proszę o przesłanie materiałów na adres maricius.mb@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2016 Witam Również jestem zainteresowany tym projektem i proszę o przesłanie materiałów na adres maricius.mb@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2016 Witam Również jestem zainteresowany tym projektem i proszę o przesłanie materiałów na adres t.patejuk@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi