Gość Gość Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2015 Wita, proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mirekzaba@vp.pl. Z góry dziękuje Cytuj
Gość Anna Jalowska Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2015 Witam czy istnieje możliwość dostosowania tego projektu pod zabudowę bliźniaczą - połączenie wersji prawaz lewą.Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: anula _j@poczta.onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam . Cytuj
Gość Aneta Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2015 Witam, czy mozna zastosować strop Teriva? Cytuj
Gość Leon Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2015 Wita, proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: odert@o2.pl. Z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2015 Witam czy istnieje możliwość dostosowania tego projektu pod zabudowę bliźniaczą - połączenie wersji prawaz lewą.Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: anula _j@poczta.onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam . Witam Dom Tuliusz idealnie na daje się do zabudowy bliźniaczej. Materiały dla projektu prześlę dzisiaj na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2015 Witam, czy mozna zastosować strop Teriva? Witam W projekcie zastosowano strop Teriva, jedynie kawałkiem w okolicy klatki schodowej przewidziano płytę monolityczną. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2015 Wita, proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: odert@o2.pl. Z góry dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość sweet-S Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2015 witam Proszę o materiały na maila sweet-s@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2015 witam Proszę o materiały na maila sweet-s@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2015 Witam,ja też proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: darektracz@op.pl Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2015 Witam,ja też proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: darektracz@op.pl Dziękuję i Pozdrawiam Dzień dobry! Jak najbardziej, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gosia Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2015 Witam, interesuje mnie zakup tego projektu.Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: malgos152@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2015 Witam, interesuje mnie zakup tego projektu.Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: malgos152@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Prażmo Emil Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2015 Dzień doby, czy mógłbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres emilp1982@wp.pl Cytuj
Gość Prażmo Emil Napisano 6 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2015 Dzień doby, czy mógłbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres emilp1982@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2015 Witam, Materiały zostaną wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka S. Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2015 Bardzo podoba mi się ten dom już namawiam męża żebyśmy wybrali ten właśnie projekt. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: ELUA1@interia.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2015 Bardzo podoba mi się ten dom już namawiam męża żebyśmy wybrali ten właśnie projekt. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: ELUA1@interia.pl. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alicja Kowalska Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2015 Witam czy również mogę prosić takie zestawienie tylko w dwóch wersjach jedno z bloczków wapienno-piaskowych a drugie z pustaków ceramicznych MAX na adres alikow.85@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2015 Witam czy również mogę prosić takie zestawienie tylko w dwóch wersjach jedno z bloczków wapienno-piaskowych a drugie z pustaków ceramicznych MAX na adres alikow.85@wp.pl Witam Zestawienie mamy przygotowanie w jednej wersji - zawiera ono materiały użyte w projekcie. Jednak prześlę Pani dodatkowo zestawienie powierzchni poszczególnych przegród, które bez problemu pozwoli wyliczyć ilość niezbędnych materiałów na ich wykonanie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2015 Witam. Bardzo prosiłbym o zestawienie przegród zewnętrznych i wewnętrznych oraz o rysunek szczegółowy pomieszczeń chodzi o wymiary nie w m2 tylko dł i szerokości oraz orientacyjny kosztorys stanu surowego zamkniętego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Paweł. pawel22-86@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2015 Witam. Bardzo prosiłbym o zestawienie przegród zewnętrznych i wewnętrznych oraz o rysunek szczegółowy pomieszczeń chodzi o wymiary nie w m2 tylko dł i szerokości oraz orientacyjny kosztorys stanu surowego zamkniętego. Z góry dziękuję i pozdrawiam Paweł. pawel22-86@o2.pl Dzień dobry, wszystkie materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość joanna Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2015 Witam, Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego, oraz zestawienie powierzchni poszczególnych przegród na adres joanna-wolska1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2015 Witam, Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego, oraz zestawienie powierzchni poszczególnych przegród na adres joanna-wolska1@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2015 Witam, Proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego, oraz zestawienie powierzchni poszczególnych przegród na adres joanna-wolska1@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam serdecznie, ja również poproszę o takie zestawienie, mój adres cyklon12125@vp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi