Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2014 Witam czy ja móglbum tez dostac takie zestawienie materialow i kosztorysu na adres lbar5@wp.pl z gory dziekuje i pozdrawiam Leszek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość matti1977 Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2014 Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mateusz.matusiak@interia.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2014 Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mateusz.matusiak@interia.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pati Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2014 Witam. czy moge prosic o przesłanie pliku z kosztorysemi materiałami oraz wymiarami min działki na pati10200@wp.pl Dziękuję serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2014 Witam. czy moge prosic o przesłanie pliku z kosztorysemi materiałami oraz wymiarami min działki na pati10200@wp.pl Dziękuję serdecznie. Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelka Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2014 Witam projekt Tuliusz jest świetny i ciekawy. Zakupiłam u Państwa ten projekt i kocham ten dom od samego początku, dodatkowo chciałabym zapytać czy są dostępne wizualizacje poddasza? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2014 Witam projekt Tuliusz jest świetny i ciekawy. Zakupiłam u Państwa ten projekt i kocham ten dom od samego początku, dodatkowo chciałabym zapytać czy są dostępne wizualizacje poddasza? Witam Niestety nie mamy wizualizacji wnętrz dla pomieszczeń na poddaszu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Leszek Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2014 Witam Czy ja mógłbym równierz dostać ogólne zestawienie materiałowe i kosztorysowe na adres; lbar5@wp.pl , z góry dziękuje Pozdrawiam Leszek Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2014 Witam Czy ja mógłbym równierz dostać ogólne zestawienie materiałowe i kosztorysowe na adres; lbar5@wp.pl , z góry dziękuje Pozdrawiam Leszek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kornel Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2015 Witam czy moglbym prosic o przeslannie ogolnego zestawienia materialowego z wymiarami dzialki i kosztorysu na adres ziemnik01@wp.pl. Dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam czy moglbym prosic o przeslannie ogolnego zestawienia materialowego z wymiarami dzialki i kosztorysu na adres ziemnik01@wp.pl. Dziekuje i pozdrawiam Witam, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: zebro222@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: zebro222@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam. Witam, Materiały dotyczące projektu zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 11 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2015 Jeśli to możliwe proszę o przesłanie mi ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorys na adres; tomaszspodymek@tlen.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2015 Jeśli to możliwe proszę o przesłanie mi ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorys na adres; tomaszspodymek@tlen.pl. Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: odert@o2.pl . Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: odert@o2.pl . Dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: odert@o2.pl . Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2015 Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: odert@o2.pl . Dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lucyna Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2015 Witam, ja również jestem zainteresowana zestawieniem materiałów i kosztorysu i innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Realnego jeśli można prosić. Adres: l.lechki@vp.pl Pozdrawiam !!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2015 Witam, ja również jestem zainteresowana zestawieniem materiałów i kosztorysu i innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Realnego jeśli można prosić. Adres: l.lechki@vp.pl Pozdrawiam !!! Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2015 Witam, proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu oraz innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Gracji Małej na adres: gochat36@gmail.com. Dziękuję i Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2015 Witam, proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu oraz innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Gracji Małej na adres: gochat36@gmail.com. Dziękuję i Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2015 Witam, jak czytałam poniżej możliwe jest przesłanie szczegółowo zwymiarowanych rzutów i przekroi dla domu Tuliusz. Prosiłabym o wysyłkę na maila: ewcia-kot@tlen.pl. Prosiłabym jeżeli to możliwe o wskazanie gdzie w okolicach Lublina budowany był już taki dom? chodzi mi o obejrzenie go choćby wizualnie w "realu" Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2015 Witam, jak czytałam poniżej możliwe jest przesłanie szczegółowo zwymiarowanych rzutów i przekroi dla domu Tuliusz. Prosiłabym o wysyłkę na maila: ewcia-kot@tlen.pl. Prosiłabym jeżeli to możliwe o wskazanie gdzie w okolicach Lublina budowany był już taki dom? chodzi mi o obejrzenie go choćby wizualnie w "realu" Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Co do realizacji - proszę pytać na forach, My nie posiadamy takich informacji. Pozdrawiam Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi