Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość matti1977
Napisano

Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mateusz.matusiak@interia.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mateusz.matusiak@interia.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Witam. czy moge prosic o przesłanie pliku z kosztorysemi materiałami oraz wymiarami min działki na pati10200@wp.pl

Dziękuję serdecznie.

Napisano

Witam projekt Tuliusz jest świetny i ciekawy. Zakupiłam u Państwa ten projekt i kocham ten dom od samego początku, dodatkowo chciałabym zapytać czy są dostępne wizualizacje poddasza?

Napisano

Witam projekt Tuliusz jest świetny i ciekawy. Zakupiłam u Państwa ten projekt i kocham ten dom od samego początku, dodatkowo chciałabym zapytać czy są dostępne wizualizacje poddasza?

Witam

Niestety nie mamy wizualizacji wnętrz dla pomieszczeń na poddaszu.

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Czy ja mógłbym równierz dostać ogólne zestawienie materiałowe i kosztorysowe na adres; lbar5@wp.pl , z góry dziękuje

Pozdrawiam Leszek

• 3 weeks later...
Gość Kornel
Napisano

Witam czy moglbym prosic o przeslannie ogolnego zestawienia materialowego z wymiarami dzialki i kosztorysu na adres ziemnik01@wp.pl. Dziekuje i pozdrawiam

Gość Daniel
Napisano

Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: zebro222@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam.

Napisano

Jeśli to możliwe proszę o przesłanie mi ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorys na adres; tomaszspodymek@tlen.pl. Dziękuję

Napisano

Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: odert@o2.pl . Dziękuje i pozdrawiam.

Gość Michał
Napisano

Witam, również chciałbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu na adres: odert@o2.pl . Dziękuje i pozdrawiam.

Napisano

Witam, ja również jestem zainteresowana zestawieniem materiałów i kosztorysu  i innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Realnego jeśli można prosić. Adres: l.lechki@vp.pl            Pozdrawiam !!!

Napisano

Witam, ja również jestem zainteresowana zestawieniem materiałów i kosztorysu  i innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Realnego jeśli można prosić. Adres: l.lechki@vp.pl            Pozdrawiam !!!

Witam
Materiały prześlę w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość Małgorzata
Napisano

Witam, proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu oraz innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Gracji Małej na adres: gochat36@gmail.com. Dziękuję i Pozdrawiam.

Napisano

Witam, proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałów i kosztorysu oraz innych dostępnych do analizy materiałów dla Tuliusza oraz Gracji Małej na adres: gochat36@gmail.com. Dziękuję i Pozdrawiam.

Witam

Pozdrawiam

Napisano

Witam, jak czytałam poniżej możliwe jest przesłanie szczegółowo zwymiarowanych rzutów i przekroi dla domu Tuliusz. Prosiłabym o wysyłkę na maila: ewcia-kot@tlen.pl. Prosiłabym jeżeli to możliwe o wskazanie gdzie w okolicach Lublina budowany był już taki dom? chodzi mi o obejrzenie go choćby wizualnie w "realu"

Napisano

Witam, jak czytałam poniżej możliwe jest przesłanie szczegółowo zwymiarowanych rzutów i przekroi dla domu Tuliusz. Prosiłabym o wysyłkę na maila: ewcia-kot@tlen.pl. Prosiłabym jeżeli to możliwe o wskazanie gdzie w okolicach Lublina budowany był już taki dom? chodzi mi o obejrzenie go choćby wizualnie w "realu"

Witam

Co do realizacji - proszę pytać na forach, My nie posiadamy takich informacji.

Pozdrawiam

Pozdrawiam