Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2016 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu "Bianka". Chciałbym dokonać pewnych zmian w tym projekcie i otrzymać od Państwa bezpłatną wycenę projektu wraz z jego gotową adaptacją. Zmiany jakie mnie interesują w tym projekcie: a) ławy fundamentowe betonowe z betonu B20 dodatkowo zbrojone ściany fundamentowe monolityczne (lane) c) ściany beton komórkowy biały (suporex) H+H d) strop gęstożebrowy Teriva e) pokrycie dachowe (blachodachówka) wykonane przez uprzednie deskowanie. f) ogrzewanie budynku przewidziane na paliwo stałe (ekogroszek lub podobne) z czym wiąże się powiększenie pomieszczenia gospodarczego kosztem garażu. Byłbym wdzięczny za odpowiedź na stasakr@yahoo.co.uk Pozdrawiam: Radosław Witam Pytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: paullinagorska@gmail.com Proszę o także o inf o możliwości zmiany kąta nachylenia do 30stopni. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam.Jestem zainteresowany projektem Bianka.Bardzo proszę o przesłanie niezbędnych informacji dot.kosztorysu na adres ciozo@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2016 Witam.Jestem zainteresowany projektem Bianka.Bardzo proszę o przesłanie niezbędnych informacji dot.kosztorysu na adres ciozo@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość ula Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowana projektem Bianka. Czy projekt można przystosować do ogrzewania na paliwo stałe? Proszę również o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres: ula07.zawadka1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowana projektem Bianka. Czy projekt można przystosować do ogrzewania na paliwo stałe? Proszę również o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres: ula07.zawadka1@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Sposób ogrzewania budynku można zmienić na etapie adaptacji projektu – nie wymaga to zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość lr Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2016 Dzień Dobry, chciałbym zakupić projekt Bianka. Przed zamówieniem bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: lrajch@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2016 Dzień Dobry, chciałbym zakupić projekt Bianka. Przed zamówieniem bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: lrajch@o2.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Martin Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2016 ile metrów tynku wewnętrznego wychodzi w tym projekcie Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2016 ile metrów tynku wewnętrznego wychodzi w tym projekcie WItam Proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl - zwrotnie prześlemy powierzchnie ścian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Seba Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2016 Witam, chciałbym zakupić projekt Bianka. Przed zamówieniem bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: sebal85@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2016 Witam, chciałbym zakupić projekt Bianka. Przed zamówieniem bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: sebal85@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maria Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2016 Witam, czy jest możliwe zmniejszenie powierzchni użytkowej ze 114 m na 100 metrów? Za inf. z góry dziękuję Cytuj
Gość Magda Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2016 Witam, czy jest możliwość zakupu projektu domu Bianka w technologi szkieletowej drewnianej?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2016 Witam Na etapie adaptacji projektu można dowolnie modyfikować przestrzeń budynku i jego funkcjonalność tak, aby uzyskać odpowiednią powierzchnie użytkowa domu. \pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2016 Witam Dom można dostosować do technologii szkieletowej - ale to we współpracy z firmą oferującą realizacje w tejże technologii. U nas można zakupić projekt tylko w wersji murowanej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2016 Witam, chciałbym zakupić projekt Bianka. Przed zamówieniem bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: wyso@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2016 Witam, chciałbym zakupić projekt Bianka. Przed zamówieniem bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: wyso@poczta.onet.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Aneta Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2016 Witam, czy jest możliwe przeniesienie kominka w salonie na ścianę przy oknie tarasowym ponieważ chciałabym zrobić zewnętrzny kominek tak jak w projekcie Justynian?dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2016 Witam, czy jest możliwe przeniesienie kominka w salonie na ścianę przy oknie tarasowym ponieważ chciałabym zrobić zewnętrzny kominek tak jak w projekcie Justynian?dziękuję Witam. Przeniesienie komina jest możliwe. Wprowadzając zmianę proszę zwrócić uwagę żeby komin nie wypadł w narożu dachu. Konieczne będzie również dostosowanie konstrukcji wiązarów dachowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aneta Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2016 Witam czy przeniesienie kominka można to zrobić na etapie adaptacji i czy jest konieczna zgoda Państwa pracowni? Mam jeszcze jedno pytanie czy można zrobić wejście do domu z jednym schodkiem oraz obniżyć taras?Aneta Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2016 Witam czy przeniesienie kominka można to zrobić na etapie adaptacji i czy jest konieczna zgoda Państwa pracowni? Mam jeszcze jedno pytanie czy można zrobić wejście do domu z jednym schodkiem oraz obniżyć taras?Aneta Opisane zmiany w projekcie możne wprowadzić architekt na etapie adaptacji. Od naszej pracowni otrzyma Pani bezpłatnie zgodę na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2016 Witam.Jestem zainteresowany projektem Bianka.Bardzo proszę o przesłanie niezbędnych informacji dot.kosztorysu na adres ilnicki.rafal@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2016 Witam.Jestem zainteresowany projektem Bianka.Bardzo proszę o przesłanie niezbędnych informacji dot.kosztorysu na adres ilnicki.rafal@wp.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Agata Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2016 Witam, poproszę o przesłanie dokładniejszych informacji w tym rzutów pomieszczeń z wymiarami na adres aknap89@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2016 Witam, poproszę o przesłanie dokładniejszych informacji w tym rzutów pomieszczeń z wymiarami na adres aknap89@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi