Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam! Poproszę o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres: kuba_kowalski@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Kuba Dzień dobry, materiały zostały wysłane, pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2016 Witam! Poproszę o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres: figaro99@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Witam! Poproszę o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres: figaro99@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogdan Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2016 Witam. Poproszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na email - Aszymu@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2016 Witam. Poproszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na email - Aszymu@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2016 Witam, czy jest możliwość zaadoptowania projektu Bianka pod technologie domu szkieletowego z drewna (tzw. dom kanadyjski)? A z ciekawości poprosze równiez o kosztorys oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń. Email: abramowicz.jacek@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2016 Witam, czy jest możliwość zaadoptowania projektu Bianka pod technologie domu szkieletowego z drewna (tzw. dom kanadyjski)? A z ciekawości poprosze równiez o kosztorys oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń. Email: abramowicz.jacek@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gniadek Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Czy istnieje możliwość wybudowania domu w konstrukcji szkieletowej drewnianej? Poproszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na email gniadek123@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Czy istnieje możliwość wybudowania domu w konstrukcji szkieletowej drewnianej? Poproszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na email gniadek123@interia.eu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. O możliwość wybudowania domu Bianka w technologii szkieletowej należy pytać firmy, zajmujące się budową domów w tejże technologii. Pozdrawiam Cytuj
Piotrunio Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam !!! Czy można zrobić ogrzewanie tego domu pompą ciepła + rekuperacja ? Prośba do biura o przesłanie zestawienia użytych materiałów w projekcie oraz dokładnych wymiarów pomieszczeń. Odpowiedź proszę wysłać na adres piotrbetka@tlen.pl Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2016 Witam !!! Czy można zrobić ogrzewanie tego domu pompą ciepła + rekuperacja ? Prośba do biura o przesłanie zestawienia użytych materiałów w projekcie oraz dokładnych wymiarów pomieszczeń. Odpowiedź proszę wysłać na adres piotrbetka@tlen.pl Dziękuje Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2016 Witam czy jest możliwość przesłania na maila projekt dachu z którym mógłbym udać się do dekarza o wycenę bardzo mi na tym zależy proszę o przesłania na maila Aszymu@interia.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2016 Witam czy jest możliwość przesłania na maila projekt dachu z którym mógłbym udać się do dekarza o wycenę bardzo mi na tym zależy proszę o przesłania na maila Aszymu@interia.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość CasGamer Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam. Czy w cenie projektu jest mozliwa zmiana konstr stropu na żelbetowy i konstr wiezby na krokwiowo jetkowa ? poprosze rowniez o materialy na krozmus@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam. Czy w cenie projektu jest mozliwa zmiana konstr stropu na żelbetowy i konstr wiezby na krokwiowo jetkowa ? poprosze rowniez o materialy na krozmus@o2.pl pozdrawiam Witam Zmiana taka może być wprowadzona przez naszych architektów - jest to usługa dodatkowo płatna. Zmiany może nanieść również architekt w trakcie adaptacji projektu - wówczas to z nim należy wcześniej ustalić koszty z tym związane. Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2016 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt i jestem nim zainteresowana. Mam pytanie i prośbę do inwestorów którzy budowali Biankę, czy jest możliwość udostępnienia zdjęć wnętrza/ wizualizację? głównie chodzi mi o połączenie salonu z kuchnią. Za wszelkie udostępnienie bardzo dziękuję ;-) poprosz o ile to możliwe kontakt na nataliaklinke@o2.pl Dziękuję. Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2016 Witam, Czy posiadają Państwo w swojej ofercie projekt domu z takim rozkładem pomieszczeń jak Bianka, ale bez garażu? Cytuj
Gość Joanna Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: nawrocka.joanna90@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam, Czy posiadają Państwo w swojej ofercie projekt domu z takim rozkładem pomieszczeń jak Bianka, ale bez garażu? Witam Ciężko będzie znaleźć taki projekt - prościej będzie zlikwidować garaż w domu Bianka na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: nawrocka.joanna90@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: paullinagorska@gmail.com Proszę o także o inf o możliwości zmiany kąta nachylenia do 30stopni. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: paullinagorska@gmail.com Proszę o także o inf o możliwości zmiany kąta nachylenia do 30stopni. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: ewelmekke@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: ewelmekke@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radosław Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu "Bianka". Chciałbym dokonać pewnych zmian w tym projekcie i otrzymać od Państwa bezpłatną wycenę projektu wraz z jego gotową adaptacją. Zmiany jakie mnie interesują w tym projekcie: a) ławy fundamentowe betonowe z betonu B20 dodatkowo zbrojone ściany fundamentowe monolityczne (lane) c) ściany beton komórkowy biały (suporex) H+H d) strop gęstożebrowy Teriva e) pokrycie dachowe (blachodachówka) wykonane przez uprzednie deskowanie. f) ogrzewanie budynku przewidziane na paliwo stałe (ekogroszek lub podobne) z czym wiąże się powiększenie pomieszczenia gospodarczego kosztem garażu. Byłbym wdzięczny za odpowiedź na stasakr@yahoo.co.uk Pozdrawiam: Radosław Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi