Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Poproszę o przesłanie kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres: figaro99@wp.pl Pozdrawiam

Gość Bogdan
Napisano

Witam. Poproszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na email - Aszymu@interia.pl

Gość Jacek
Napisano

Witam, czy jest możliwość zaadoptowania projektu Bianka pod technologie domu szkieletowego z drewna (tzw. dom kanadyjski)?

A z ciekawości poprosze równiez o kosztorys oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń.

Email: abramowicz.jacek@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano

Witam, czy jest możliwość zaadoptowania projektu Bianka pod technologie domu szkieletowego z drewna (tzw. dom kanadyjski)?

A z ciekawości poprosze równiez o kosztorys oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń.

Email: abramowicz.jacek@gmail.com

Pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość Gniadek
Napisano

Czy istnieje możliwość wybudowania domu w konstrukcji szkieletowej drewnianej?

Poproszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na email gniadek123@interia.eu

Napisano

Czy istnieje możliwość wybudowania domu w konstrukcji szkieletowej drewnianej? Poproszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na email gniadek123@interia.eu

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. O możliwość wybudowania domu Bianka w technologii szkieletowej należy pytać firmy, zajmujące się budową domów w tejże technologii.

Pozdrawiam

Napisano

Witam !!!

Czy można zrobić ogrzewanie tego domu pompą ciepła + rekuperacja ?

Prośba do biura o przesłanie zestawienia użytych materiałów w projekcie oraz dokładnych wymiarów pomieszczeń. Odpowiedź proszę wysłać na adres piotrbetka@tlen.pl

Dziękuje :)

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Szymon
Napisano

Witam czy jest możliwość przesłania na maila projekt dachu z którym mógłbym udać się do dekarza o wycenę bardzo mi na tym zależy proszę o przesłania na maila Aszymu@interia.pl

pozdrawiam

Napisano

Witam czy jest możliwość przesłania na maila projekt dachu z którym mógłbym udać się do dekarza o wycenę bardzo mi na tym zależy proszę o przesłania na maila Aszymu@interia.pl pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość CasGamer
Napisano

Witam. Czy w cenie projektu jest mozliwa zmiana konstr stropu na żelbetowy i konstr wiezby na krokwiowo jetkowa ? poprosze rowniez o materialy na krozmus@o2.pl pozdrawiam

Napisano

Witam. Czy w cenie projektu jest mozliwa zmiana konstr stropu na żelbetowy i konstr wiezby na krokwiowo jetkowa ? poprosze rowniez o materialy na krozmus@o2.pl pozdrawiam

Witam

Zmiana taka może być wprowadzona przez naszych architektów - jest to usługa dodatkowo płatna.

Zmiany może nanieść również architekt w trakcie adaptacji projektu - wówczas to z nim należy wcześniej ustalić koszty z tym związane.

Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Natalia
Napisano

Witam,

bardzo podoba mi się ten projekt i jestem nim zainteresowana. Mam pytanie i prośbę do inwestorów którzy budowali Biankę, czy jest możliwość udostępnienia zdjęć wnętrza/ wizualizację? głównie chodzi mi o połączenie salonu z kuchnią. Za wszelkie udostępnienie bardzo dziękuję ;-) poprosz o ile to możliwe kontakt na nataliaklinke@o2.pl

Dziękuję.

Gość Katarzyna
Napisano

Witam,

Czy posiadają Państwo w swojej ofercie projekt domu z takim rozkładem pomieszczeń jak Bianka, ale bez garażu?

Gość Joanna
Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: nawrocka.joanna90@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano

Witam, Czy posiadają Państwo w swojej ofercie projekt domu z takim rozkładem pomieszczeń jak Bianka, ale bez garażu?

Witam

Ciężko będzie znaleźć taki projekt - prościej będzie zlikwidować garaż w domu Bianka na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: nawrocka.joanna90@gmail.com

Pozdrawiam

Witam

Pozdrawiam

Gość Paulina
Napisano

Witam

Jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: paullinagorska@gmail.com

Proszę o także o inf o możliwości zmiany kąta nachylenia do 30stopni.

Napisano

Witam Jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: paullinagorska@gmail.com Proszę o także o inf o możliwości zmiany kąta nachylenia do 30stopni.

Witam

Pozdrawiam

Gość Ewelina
Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: ewelmekke@interia.pl

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem domu Bianka. Bardzo proszę o przesłanie informacji dot. kosztorysu, materiałów i wymiarów na adres e-mail: ewelmekke@interia.pl

Witam

Pozdrawiam

Gość Radosław
Napisano

Witam.

Jestem zainteresowany kupnem projektu  "Bianka". Chciałbym dokonać pewnych zmian w tym projekcie i otrzymać od Państwa bezpłatną wycenę projektu wraz z jego gotową adaptacją.

Zmiany jakie mnie interesują w tym projekcie:

a) ławy fundamentowe betonowe z betonu B20 dodatkowo zbrojone

B) ściany fundamentowe monolityczne (lane)

c) ściany beton komórkowy biały (suporex) H+H

d) strop gęstożebrowy Teriva

e) pokrycie dachowe (blachodachówka) wykonane przez uprzednie deskowanie.

f) ogrzewanie budynku przewidziane na paliwo stałe (ekogroszek lub podobne) z czym wiąże się powiększenie pomieszczenia gospodarczego kosztem garażu.

Byłbym wdzięczny za odpowiedź na stasakr@yahoo.co.uk

Pozdrawiam: Radosław