Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gsp3
Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres gsp3@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Hej,

Czy ktoś byłby tak życzliwy, żeby mi pokazać Biankę w budowie, lub pokazać gotowy dom?

Chcę zbudować ten dom i niektóre rozwiązania mam zamiar zmienić, nie wiem czy warto.   

Mam na imię Adam, mieszkam we Wrocławiu, ale mogę podjechać gdziekolwiek - zależy mi na doświadczeniu innych. 

Proszę napisać na maila jak ktoś się zgodzi na moją wizytę - zajmę nie więcej niż godzinę. 

Mój mail adam@viacon.pl 

• 2 months later...
Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres adtracz@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam

• 3 months later...
Gość Gość Wojciech
Napisano

Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres wsobotka69@op.pl

Napisano
15 godzin temu, Gość Gość Wojciech napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres wsobotka69@op.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
Gość Paweł
Napisano

Dzień dobry,

bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres sidlinho@gmail.com - jestem zainteresowany kupnem tego projektu.

pozdrawiam.

Napisano
13 godzin temu, Gość Paweł napisał:

Dzień dobry,

bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres sidlinho@gmail.com - jestem zainteresowany kupnem tego projektu.

pozdrawiam.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Gość Dom Bianka
Napisano

witam

Jestem zainteresowana kupnem tego projektu Bianka lub Bianka II, jeśli jest taka możliwość proszę o przesłanie materiałów na maila: modowomi3@gmail.com

Napisano
11 godzin temu, Gość Dom Bianka napisał:

witam

Jestem zainteresowana kupnem tego projektu Bianka lub Bianka II, jeśli jest taka możliwość proszę o przesłanie materiałów na maila: modowomi3@gmail.com

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres scroben@gmail.com

Gość Wojtek
Napisano

Witam,

również proszę o podesłania informacji na maila pajakwojtek@gmail.com.

Pozdrawiam,

Wojtek

• 4 weeks later...
Napisano

Witam, czy w projekcie Bianka możliwe jest zastosowanie pompy ciepła i rekuperacji. Czy zezwalają Państwo na powyższe zmiany. Czy są dostępne gotowe projekty/kosztorys domu z rozwiązaniami energooszczędnymi?

pozdrawiam

Napisano
21 godzin temu, Gość And napisał:

Witam, czy w projekcie Bianka możliwe jest zastosowanie pompy ciepła i rekuperacji. Czy zezwalają Państwo na powyższe zmiany. Czy są dostępne gotowe projekty/kosztorys domu z rozwiązaniami energooszczędnymi?

pozdrawiam

Dzień dobry,

można wprowadzić takie zmiany do projektu na etapie adaptacji. Można również zakupić projekt wentylacji mechanicznej u nas w Pracowni w cenie 615 zł + koszt wysyłki.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Julia
Napisano

Witam, rownież poproszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres: julita33@onet.pl 

pozdrawiam

Napisano
W dniu 8.05.2020 o 16:09, Gość Julia napisał:

Witam, rownież poproszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres: julita33@onet.pl 

pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Gość Grego
Napisano

Witam. Jeśli to nie problem to również poproszę o przesłanie informacji na temat projektu na adres: madziucha@op.pl