Gość Krzysztof Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2019 Dzień dobry, proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres krino@o2.pl. Dziękuję. Cytuj
Gość gsp3 Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres gsp3@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 4 godziny temu, Gość gsp3 napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres gsp3@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Adam Napisano 15 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2019 Hej, Czy ktoś byłby tak życzliwy, żeby mi pokazać Biankę w budowie, lub pokazać gotowy dom? Chcę zbudować ten dom i niektóre rozwiązania mam zamiar zmienić, nie wiem czy warto. Mam na imię Adam, mieszkam we Wrocławiu, ale mogę podjechać gdziekolwiek - zależy mi na doświadczeniu innych. Proszę napisać na maila jak ktoś się zgodzi na moją wizytę - zajmę nie więcej niż godzinę. Mój mail adam@viacon.pl Cytuj
Gość Adam Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2019 Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres adtracz@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2019 13 minut temu, Gość Adam napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres adtracz@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Wojciech Napisano 20 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres wsobotka69@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2019 15 godzin temu, Gość Gość Wojciech napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres wsobotka69@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paweł Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2020 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres sidlinho@gmail.com - jestem zainteresowany kupnem tego projektu. pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2020 13 godzin temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres sidlinho@gmail.com - jestem zainteresowany kupnem tego projektu. pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bianka Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2020 Poproszę o przesłanie materiałów na adres: p.grabowska@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2020 2 godziny temu, Gość Bianka napisał: Poproszę o przesłanie materiałów na adres: p.grabowska@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dom Bianka Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2020 witam Jestem zainteresowana kupnem tego projektu Bianka lub Bianka II, jeśli jest taka możliwość proszę o przesłanie materiałów na maila: modowomi3@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2020 11 godzin temu, Gość Dom Bianka napisał: witam Jestem zainteresowana kupnem tego projektu Bianka lub Bianka II, jeśli jest taka możliwość proszę o przesłanie materiałów na maila: modowomi3@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dawidm Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie materiałów na adres: dawidmichalakk@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2020 5 godzin temu, Dawidm napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie materiałów na adres: dawidmichalakk@wp.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rob Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2020 Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres scroben@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2020 3 godziny temu, Gość Rob napisał: Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres scroben@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2020 Witam, również proszę o podesłania informacji na maila pajakwojtek@gmail.com. Pozdrawiam, Wojtek Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2020 9 godzin temu, Gość Wojtek napisał: Witam, również proszę o podesłania informacji na maila pajakwojtek@gmail.com. Pozdrawiam, Wojtek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość And Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2020 Witam, czy w projekcie Bianka możliwe jest zastosowanie pompy ciepła i rekuperacji. Czy zezwalają Państwo na powyższe zmiany. Czy są dostępne gotowe projekty/kosztorys domu z rozwiązaniami energooszczędnymi? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2020 21 godzin temu, Gość And napisał: Witam, czy w projekcie Bianka możliwe jest zastosowanie pompy ciepła i rekuperacji. Czy zezwalają Państwo na powyższe zmiany. Czy są dostępne gotowe projekty/kosztorys domu z rozwiązaniami energooszczędnymi? pozdrawiam Dzień dobry, można wprowadzić takie zmiany do projektu na etapie adaptacji. Można również zakupić projekt wentylacji mechanicznej u nas w Pracowni w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Julia Napisano 8 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2020 Witam, rownież poproszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres: julita33@onet.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2020 W dniu 8.05.2020 o 16:09, Gość Julia napisał: Witam, rownież poproszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat projektu na adres: julita33@onet.pl pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grego Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2020 Witam. Jeśli to nie problem to również poproszę o przesłanie informacji na temat projektu na adres: madziucha@op.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi