Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 godziny temu, bezel_ek napisał:

Witam czy mogę prosić o przesłanie dostępnych planów  szczegółowych oraz materiałów dostępnych do projektu na e-maila grzesiek.ephs@gmail.com

Pozdrawiam, Grzesiek

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Gość Łukasz88
Napisano
Witam, czy można otrzymać na email lukasz.szewczak88@wp.pl szczegółowe wymiary pomieszczeń w projekcie Bianka? Prosiłbym również o wszelkie materiały dotyczące kosztów budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Łukasz.
Napisano
2 godziny temu, Gość Łukasz88 napisał:

Witam, czy można otrzymać na email lukasz.szewczak88@wp.pl szczegółowe wymiary pomieszczeń w projekcie Bianka? Prosiłbym również o wszelkie materiały dotyczące kosztów budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Łukasz.

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Napisano
witam serdecznie czy mogę prosić o szczegółowe plany projektu Bianka na adres d.dudek.60@tlen.pl.pozdrawiam
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano

Witam, czy można otrzymać na email bdzikotdawid@gmail.com szczegółowe wymiary pomieszczeń w projekcie Bianka? Prosiłbym również o wszelkie materiały dotyczące kosztów budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń. Jak również jeżeli państwo dysponują rzutem z wieksza kotłownia na paliwo stałe (pelet), interesowało by mnie tez przekształcić dach na dwuspadowy jak by państwo posiadało jakies rzut, czy wizualizacjie jak będzie to wyglądało bo jakos nie mogę sobie tego wyobrazic. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Dawid

Napisano
21 godzin temu, Gość DawidB napisał:

Witam, czy można otrzymać na email bdzikotdawid@gmail.com szczegółowe wymiary pomieszczeń w projekcie Bianka? Prosiłbym również o wszelkie materiały dotyczące kosztów budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń. Jak również jeżeli państwo dysponują rzutem z wieksza kotłownia na paliwo stałe (pelet), interesowało by mnie tez przekształcić dach na dwuspadowy jak by państwo posiadało jakies rzut, czy wizualizacjie jak będzie to wyglądało bo jakos nie mogę sobie tego wyobrazic. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Dawid

Dzień dobry,

Materiały, o które Pan prosi zostaną wysłane w dniu jutrzejszym.

Nie posiadamy rysunków ani wizualizacji projektu z opisanymi zmianami. Takie opracowanie może przygotować architekt, któremu zleci Pan wprowadzenie zmian w projekcie.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam,

Jestem zainteresowany kupnem projektu. Jednakże przed tym uprzejmie proszę o udostępnienie szczegółowych wymiarów pomieszczeń w projekcie Bianka. Dodatkowo prosiłbym również o zestawienie materiałowe i kosztowe dotyczące budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń.

Dane proszę przesłać na adres jp.pakowscy@o2.pl

Dziękuję.

Pozdrawiam

Piotr

Napisano
26 minut temu, Gość Piotr napisał:

Witam,

Jestem zainteresowany kupnem projektu. Jednakże przed tym uprzejmie proszę o udostępnienie szczegółowych wymiarów pomieszczeń w projekcie Bianka. Dodatkowo prosiłbym również o zestawienie materiałowe i kosztowe dotyczące budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń.

Dane proszę przesłać na adres jp.pakowscy@o2.pl

Dziękuję.

Pozdrawiam

Piotr

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano
Witam prosiłbym o zestawienie materiałowe i kosztowe dotyczące budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń i ich wymiary. Pozdrawiam Kamilwroblewski9@gmail.com
Napisano
3 godziny temu, Gość K.W napisał:

Witam prosiłbym o zestawienie materiałowe i kosztowe dotyczące budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń i ich wymiary. Pozdrawiam Kamilwroblewski9@gmail.com

Dzień dobry, rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów przesyłam w załączniku. Pełne kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam. 

Gość Tomek
Napisano
Witam, także rozważam zakup tego projektu. Uprzejmie proszę o przesłanie zestawienia materiałów. Byłbym również wdzięczny za charakterystykę energetyczną projektu. Adres e-mail: doffel@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Napisano
13 godzin temu, Gość Tomek napisał:

Witam, także rozważam zakup tego projektu. Uprzejmie proszę o przesłanie zestawienia materiałów. Byłbym również wdzięczny za charakterystykę energetyczną projektu. Adres e-mail: doffel@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry,

zestawienie materiałów zostało wysłane na podany adres.

Charakterystyka jest dostępna na naszej stronie internetowej w zakładce CHARAKTERYSTYKA ENERGETYCZNA.

Charakterystyki przygotowujemy w oparciu o wytyczne wynikające z przykładowej lokalizacji budowy we Wrocławiu, zakładamy też przykładową orientację ściany frontowej i instalację kotła gazowego. W przypadku zmiany jakiegokolwiek  z tych parametrów oraz materiałów użytych do budowy czy np. grubości ocieplenia, charakterystykę należy adaptować do nowych warunków.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Andrzej
Napisano
Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu .. proszę o przesłanie możliwych danych pod poniższy adres. Z góry dziekuję. pozdrawiam job14@poczta.onet.pl
Napisano
2 godziny temu, Gość Andrzej napisał:

Witam jestem zainteresowany kupnem tego projektu .. proszę o przesłanie możliwych danych pod poniższy adres. Z góry dziekuję. pozdrawiam job14@poczta.onet.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano
Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu .. proszę o przesłanie możliwych danych pod poniższy adres sylwik288@ymail.com. Z góry dziekuję. pozdrawiam
Napisano
4 godziny temu, Gość Sylwia napisał:

Witam jestem zainteresowana kupnem tego projektu .. proszę o przesłanie możliwych danych pod poniższy adres sylwik288@ymail.com. Z góry dziekuję. pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...