Gość Justyna Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA, odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres wiewiora19@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: dawid28@gmail.com? Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA- odbicie lustrzane, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: jakub.nikielski@gmail.com z góry dziękuję , pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA, odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres wiewiora19@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: dawid28@gmail.com? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA- odbicie lustrzane, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: jakub.nikielski@gmail.com z góry dziękuję , pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA lub Hiacynt, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: jakub.nikielski@gmail.com z góry dziękuję , pozdrawiam Cytuj
Gość Luki Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2017 Dzień dobry,Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych ,kosztorysu i zestawienia materiałów na adres lukaszkam1@o2.pl ? Z góry dziękuje,pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 Dzień dobry,Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych ,kosztorysu i zestawienia materiałów na adres lukaszkam1@o2.pl ? Z góry dziękuje,pozdrawiam, Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA lub Hiacynt, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: jakub.nikielski@gmail.com z góry dziękuję , pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: m90j-psp@o2.pl z góry dziękuję , pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: m90j-psp@o2.pl z góry dziękuję , pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 2 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: tpodolski1985@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: tpodolski1985@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2017 Dzień Dobry jestem zainteresowany zakupem projektu domu Bianka czy mogę prosić o przesłanie więc materiałów na temat projektu na adres grzegorz.seroczynski@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2017 Dzień Dobry jestem zainteresowany zakupem projektu domu Bianka czy mogę prosić o przesłanie więc materiałów na temat projektu na adres grzegorz.seroczynski@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu, wyceny materiału i robót do stanu zamkniętego na adres mailowy kasiakasia20@wp.pl .Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2017 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu, wyceny materiału i robót do stanu zamkniętego na adres mailowy kasiakasia20@wp.pl .Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Chmieliński Patryk Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu BIANKA, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: ata23-86@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu BIANKA, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: ata23-86@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Redi Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2017 Witam chciałbym prośić o przesłanie szczegolow projektu w celu lepszego zapoznania się z nim na adres redi08@wp.pl z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2017 Witam chciałbym prośić o przesłanie szczegolow projektu w celu lepszego zapoznania się z nim na adres redi08@wp.pl z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Olejniczak Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2017 witam jestem zainteresowany projektem BIANKA czy mogla bym prosic o szcegoły na adres outlet_factory@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 witam jestem zainteresowany projektem BIANKA czy mogla bym prosic o szcegoły na adres outlet_factory@o2.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2017 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu BIANKA, czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: pawellecho1986@onet.eu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi