Gość Adrian Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2017 Witam proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych informacji na maila adrianspych@interia.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2017 Witam proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych informacji na maila adrianspych@interia.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adrian Napisano 17 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2017 Hej Wszystkim, Czy ktoś wybudowal ten dom i jest w stanie go pokazać, Jestem zaintresowany budowa tego domu, ale nie ukrywam że chcielibyśmy do niego wejść fizycznie. Mam działkę 21,5 szerokość , długość 38 metrów , ciagle zastanawiamy się nad domem pietrowym lub parterówka. Szkoda nam troche działki i zieleni w ogrodzie przy stawianiu Parterówki. Jakie macie swoje zdanie na ten temat. ps. czy koszt budowy domu pietrowego ( bez skosów) jest tanszy od parterowego. Cytuj
Gość Adrian Napisano 17 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2017 Witam, Proszę wszelki dokumenty wyslac na ardcer@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2017 Witam, Proszę wszelki dokumenty wyslac na ardcer@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adrianek Napisano 17 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie dokumentów na ardcer@gmail.com. Czy ktoś stawial dom bianka na działce około 800 metrów szerokość 21.5 metra? ??zastanawiam się nad budową tego domu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie dokumentów na ardcer@gmail.com. Czy ktoś stawial dom bianka na działce około 800 metrów szerokość 21.5 metra? ??zastanawiam się nad budową tego domu. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ela Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie dokumentów na adres: elzbieta.czyz2@gmail.com. Interesuja mnie przede wszystkim wymiary wszystkich pomieszczeń. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie dokumentów na adres: elzbieta.czyz2@gmail.com. Interesuja mnie przede wszystkim wymiary wszystkich pomieszczeń. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość renata Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2017 Witam, proszę o przesłanie dokumentów na adres: dawid.ogorek1@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2017 Witam, proszę o przesłanie dokumentów na adres: dawid.ogorek1@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 4 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2017 Dzien dobry, 1, Prosze o podanie wymiarow lazienek ( dodanie prysznica zamiast wanny )? 2. Czy moge podniesc fundamenty / dom o okolo 25 cm ? 3. Czy moge zastosowac kominek z plaszczem wodnym ? 4. Czy nie bedzie problemow z ogrzewaniem podlogowym ? 5. Widze ze rekuperacja jest w projekcie , czy jakies specjalne zalecenia co do modelu / typu ? 6. ogrzewanie gazowe , czy jest w projekcie , gaz ziemny ? M.PLESKACZ@GMAIL.COM Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2017 Dzien dobry, 1, Prosze o podanie wymiarow lazienek ( dodanie prysznica zamiast wanny )? 2. Czy moge podniesc fundamenty / dom o okolo 25 cm ? 3. Czy moge zastosowac kominek z plaszczem wodnym ? 4. Czy nie bedzie problemow z ogrzewaniem podlogowym ? 5. Widze ze rekuperacja jest w projekcie , czy jakies specjalne zalecenia co do modelu / typu ? 6. ogrzewanie gazowe , czy jest w projekcie , gaz ziemny ? M.PLESKACZ@GMAIL.COM Witam Proszę o przesłanie pytań bezpośrednio do architektów na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość anna król Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2017 Witam . Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres:a.krol55@wp.pl Interesują mnie przede wszystkim wymiary wszystkich pomieszczeń. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2017 Witam . Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres:a.krol55@wp.pl Interesują mnie przede wszystkim wymiary wszystkich pomieszczeń. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 12 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: natalija888@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: natalija888@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani na wskazanego maila materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Kamil Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: jnoise86@gmail.coml Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: jnoise86@gmail.coml Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klaudia Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: klaudia.trescinska@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: klaudia.trescinska@gmail.com Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość BEATA Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 witam jestem zainteresowa zakupem projektu blanka czy moge prosic o przesłanie rysunków szczegółowych , kosztorysu i zestawienia materiałów na aders .beata.kuduk73@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 witam jestem zainteresowa zakupem projektu blanka czy moge prosic o przesłanie rysunków szczegółowych , kosztorysu i zestawienia materiałów na aders .beata.kuduk73@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość edyta Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: szewce2wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2017 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: szewce2wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi