Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Adrian
Napisano

Witam proszę o przesłanie wszystkich dostępnych darmowych informacji na maila adrianspych@interia.pl. Pozdrawiam

Gość Adrian
Napisano

Hej Wszystkim,

Czy ktoś wybudowal ten dom i jest w stanie go pokazać, Jestem zaintresowany budowa tego domu, ale nie ukrywam że chcielibyśmy do niego wejść fizycznie.

Mam działkę 21,5 szerokość , długość 38 metrów , ciagle zastanawiamy się nad domem pietrowym lub parterówka. Szkoda nam troche działki i zieleni w ogrodzie przy stawianiu Parterówki. Jakie macie swoje zdanie na ten temat.

ps. czy koszt budowy domu pietrowego ( bez skosów) jest tanszy od parterowego.

Gość Adrianek
Napisano

Witam

Proszę o przesłanie dokumentów na ardcer@gmail.com.

Czy ktoś stawial dom bianka na działce około 800 metrów szerokość 21.5 metra? ??zastanawiam się nad budową tego domu.

Napisano

Witam Proszę o przesłanie dokumentów na ardcer@gmail.com. Czy ktoś stawial dom bianka na działce około 800 metrów szerokość 21.5 metra? ??zastanawiam się nad budową tego domu.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Proszę o przesłanie dokumentów na adres: elzbieta.czyz2@gmail.com. Interesuja mnie przede wszystkim wymiary wszystkich pomieszczeń.

Gość renata
Napisano

Witam, proszę o przesłanie dokumentów na adres: dawid.ogorek1@gmail.com

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Mariusz
Napisano
Dzien dobry,

1, Prosze o podanie wymiarow lazienek  ( dodanie prysznica zamiast wanny )?

2. Czy moge podniesc fundamenty / dom o okolo 25 cm ?

3. Czy moge zastosowac kominek z plaszczem wodnym ?

4. Czy nie bedzie problemow z ogrzewaniem podlogowym ?

5. Widze ze rekuperacja jest w projekcie , czy jakies specjalne zalecenia co do modelu / typu ?

6. ogrzewanie gazowe , czy jest w projekcie , gaz ziemny ?

M.PLESKACZ@GMAIL.COM

Napisano

Dzien dobry,

1, Prosze o podanie wymiarow lazienek  ( dodanie prysznica zamiast wanny )?
2. Czy moge podniesc fundamenty / dom o okolo 25 cm ?
3. Czy moge zastosowac kominek z plaszczem wodnym ?
4. Czy nie bedzie problemow z ogrzewaniem podlogowym ?
5. Widze ze rekuperacja jest w projekcie , czy jakies specjalne zalecenia co do modelu / typu ?
6. ogrzewanie gazowe , czy jest w projekcie , gaz ziemny ?

M.PLESKACZ@GMAIL.COM

Witam

Proszę o przesłanie pytań bezpośrednio do architektów na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość anna król
Napisano

Witam .

Bardzo proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów na adres:a.krol55@wp.pl Interesują mnie przede wszystkim wymiary wszystkich pomieszczeń.

Napisano

Witam, proszę  o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: natalija888@wp.pl

Pozdrawiam :)

Napisano

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: jnoise86@gmail.coml Pozdrawiam :)

Napisano

Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: klaudia.trescinska@gmail.com   Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: klaudia.trescinska@gmail.com   Pozdrawiam

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Napisano

witam jestem zainteresowa zakupem projektu blanka czy moge prosic o przesłanie rysunków szczegółowych , kosztorysu i zestawienia materiałów na aders .beata.kuduk73@wp.pl

Napisano

Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: szewce2wp.pl Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu BIANKA odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: szewce2wp.pl Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam