Gość Waldek Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres: walgier@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2016 Witam. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres: walgier@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2016 Witam, proszę o rysunki szczegółowe i dostępne materiały dla projektu na maila: mfraniewska@op.pl Cytuj
Gość Sebastian Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2016 Witam , Mam pytanie czy ktoś w okolicy Rzeszowa ma wybudowany projekt domu o nazwie Bianka ? . Cytuj
Gość Mich4l Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2016 Witam Czy ktoś z Wielkopolski ma może wybudowany dom Bianka, czy można byłoby zobaczyć domek na żywo? Proszę o kontakt: michal.kozal@o2.pl Pozdrawiam. Cytuj
Gość Natalia Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam.n.galan@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. n.galan@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. dawidkaniewski92@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. dawidkaniewski92@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam, dziękuję Kamil - mail: kamix86@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam, dziękuję Kamil - mail: kamix86@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość M&J Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2016 Dzień dobry, wstępnie zdecydowaliśmy się na projekt Państwa koncepcji Bianka- Lustro. Uprzejmie proszę o przesłanie dostępnej pełnej dokumentacji na adres : marian2@op.pl . Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2016 Dzień dobry, wstępnie zdecydowaliśmy się na projekt Państwa koncepcji Bianka- Lustro. Uprzejmie proszę o przesłanie dostępnej pełnej dokumentacji na adres : marian2@op.pl . Z góry dziękuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarosław Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. Jarosław: jb.bb@interia.pl Cytuj
Gość Michał Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2017 Witam bardzo prosze o przeslanie wykazu oraz ilosci potrzebnych materialow budowlanych . Min. Scian, betonu, drewno na wieźbe, stali. Mail: michal@knmkominy.pl Z gory dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów, pozdrawiam. Jarosław: jb.bb@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2017 Witam bardzo prosze o przeslanie wykazu oraz ilosci potrzebnych materialow budowlanych . Min. Scian, betonu, drewno na wieźbe, stali. Mail: michal@knmkominy.pl Z gory dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Bianka. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych szczegółowych informacji (kosztorys/materiały itp.) na adres lkielbasa87@gmail.com. Proszę również o informację, czy jest opcja zastosowania w projekcie ogrzewania na paliwo stałe (węgiel / ekogroszek) oraz zmiany stropu z drewnianego na żelbetowy? Pozdraiwam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2017 Witam, jestem zainteresowany projektem Bianka. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych szczegółowych informacji (kosztorys/materiały itp.) na adres lkielbasa87@gmail.com. Proszę również o informację, czy jest opcja zastosowania w projekcie ogrzewania na paliwo stałe (węgiel / ekogroszek) oraz zmiany stropu z drewnianego na żelbetowy? Pozdraiwam Dzień dobry, przesyłam rysunki szczegółowe na wskazany adres mailowy. Istnieje możliwość wprowadzenia wymienionych zmian do projektu. Należałoby powiększyć pomieszczenie gospodarcze, aby zastosować ogrzewanie paliwem stałym. Natomiast odradzam paliwo jakim jest węgiel, a radziłabym zastosowanie kotła na biomasę. W projekcie Bianka występują prefabrykowane wiązary dachowe, które stanowią konstrukcję stropu oraz dachu. Zastosowanie stropu żelbetowego wymusi zaprojektowanie tradycyjnej więźby dachowej. Zmiany w projektach może nanieść architekt adaptujący na podstawie naszej bezpłatnej zgody. Usługa ta jest dodatkowo odpłatna. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marcin Napisano 27 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów. Z gory dziekuje hydraulikbasi@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu, bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów. Z gory dziekuje hydraulikbasi@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Witam...moge prosic o calkowity kosztorys oraz czy mozna zamowic projekt tzw.odbicie lustrzane, ile czeka sie na dany projekt...i czy zajmujecie sie rowniez projektowaniem wnetrz ...z gory dziekuje Moj mail:iwonakalinowska14.03@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Witam...moge prosic o calkowity kosztorys oraz czy mozna zamowic projekt tzw.odbicie lustrzane, ile czeka sie na dany projekt...i czy zajmujecie sie rowniez projektowaniem wnetrz ...z gory dziekuje Moj mail:iwonakalinowska14.03@gmail.com Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego.Bezpłatnie możemy udostępnić szczegółowe rysunki oraz ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego. Każdy projekt z naszej oferty dostępny jest w wersji lustrzanego odbicia. Projekt Bianka jest gotowy więc zamówienia realizujemy na kolejny dzień roboczy po złożeniu zamówienia. Nie projektujemy na zamówienia wnętrz domu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Witam, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów (rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałó) na adres mailowy quba_8@op.pl, Z góry dziękuję, J Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2017 Witam, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów (rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałó) na adres mailowy quba_8@op.pl, Z góry dziękuję, J Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi