Dobre Domy Napisano 22 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2015 Poproszę o kosztorys projektu Maja slawektylicki@gmail.com Z góry dziękuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2015 Witam. Jesteśmy zainteresowni projektem Maja i chciałbym zapytać czy można strop drewniany zamienić na strop teriwa i czy by to wnioslo duże zmiany w projekcie odnośnie jakiś dodatkowych belek podtrzymujacych strop. Czy istnieje jakiś kontakt telefoniczny z państwa architektami bo trudno się rozmawia drogą meilową o decyzji życia. Będziemy też bardzo wdzięczni za zdjęcia, wyceny i wszystko co by się mogło przydać do podjęcia decyzji. Adres adamczyk20051@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2015 Witam. Jesteśmy zainteresowni projektem Maja i chciałbym zapytać czy można strop drewniany zamienić na strop teriwa i czy by to wnioslo duże zmiany w projekcie odnośnie jakiś dodatkowych belek podtrzymujacych strop. Czy istnieje jakiś kontakt telefoniczny z państwa architektami bo trudno się rozmawia drogą meilową o decyzji życia. Będziemy też bardzo wdzięczni za zdjęcia, wyceny i wszystko co by się mogło przydać do podjęcia decyzji. Adres adamczyk20051@wp.pl witam Podaję kontakt mailowy i telefoniczny bezpośrednio do architektów: info@dobredomy.pl , tel 71 3520444 (pon-pt godz 8:00-16:00) Cytuj
Gość Mateusz Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2015 Poproszę o kosztorys projektu Maja mateuszplutaaa@gmail.com Z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2015 Poproszę o kosztorys projektu Maja mateuszplutaaa@gmail.com Z góry dziękuje Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - bezpłatnie udostępniamy zestawienia kosztowo-materiałowe. Materiały takie prześlę na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2015 Proszę o przesłanie zestawienia kosztowo materiałowego dla projektu maja na adres: adamczyk20051@wp.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Grudzień 2015 Proszę o przesłanie zestawienia kosztowo materiałowego dla projektu maja na adres: adamczyk20051@wp.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość greg2006 Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2015 Witam. Czy można zamiast garażu zrobić 2 pokoje? Bez zmiany konstrukcji Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2015 Witam. Czy można zamiast garażu zrobić 2 pokoje? Bez zmiany konstrukcji Dzień dobry, tak, taka zmiana jest możliwa bez zmiany konstrukcji, pozdrawiam. Cytuj
Gość Magda Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2016 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, Jestem posiadaczka domu(na razie stan surowy zamknięty) wg projektu Maja (ale rownież ostro przerobionego). Myślę ze u Pana stan budowy jest duzo bardziej zaawansowany, jeśli jest możliwość przesłania zdjęć, będę bardzo wdzięczna. Szczególnie interesuje mnie taras i elewacja, właśnie umawiam ekipę do tynków (może pamiętacie ile metrów wyszło?). Pozdrawiam serdecznie Magda Sobczyk Cytuj
Gość asia Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 jaki jest wymiar okna w kuchni i dużego w salonie? serdecznie dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Gość Ewelina Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Witam, Jestem posiadaczka domu(na razie stan surowy zamknięty) wg projektu Maja (ale rownież ostro przerobionego). Myślę ze u Pana stan budowy jest duzo bardziej zaawansowany, jeśli jest możliwość przesłania zdjęć, będę bardzo wdzięczna. Szczególnie interesuje mnie taras i elewacja, właśnie umawiam ekipę do tynków (może pamiętacie ile metrów wyszło?). Pozdrawiam serdecznie Magda Sobczyk Witam serdecznie. Ja również jestem posiadaczką projektu Maja. Jetem na etapie stanu zero. Kolejny etap rozpocznę wczesną wiosną. Byłabym ogromnie wdzięczna za przesłanie kilku fotek z obecnego stanu Pani domku. Dziękuję i pozdrawiam. ewelinapachuta@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2016 jaki jest wymiar okna w kuchni i dużego w salonie? serdecznie dziękuję za odpowiedź. Witam Proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl - prześlemy szczegółowe rzuty kondygnacji, na których podane będą wymiary poszczególnych okien. Pozdrawiam Cytuj
Gość ŁUKASZ Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2016 Witam, Jestem posiadaczka domu(na razie stan surowy zamknięty) wg projektu Maja (ale rownież ostro przerobionego). Myślę ze u Pana stan budowy jest duzo bardziej zaawansowany, jeśli jest możliwość przesłania zdjęć, będę bardzo wdzięczna. Szczególnie interesuje mnie taras i elewacja, właśnie umawiam ekipę do tynków (może pamiętacie ile metrów wyszło?). Pozdrawiam serdecznie Magda Sobczyk Witam serdecznie. Ja również jestem posiadaczką projektu Maja. Jetem na etapie stanu zero. Kolejny etap rozpocznę wczesną wiosną. Byłabym ogromnie wdzięczna za przesłanie kilku fotek z obecnego stanu Pani domku. Dziękuję i pozdrawiam. ewelinapachuta@o2.pl Witam! Również na wiosnę zaczynam budowę według projektu Maja. mógłbym prosić od Pani Magdy Sobczyk kilka zdjęć budynki stanu surowego.zdjęcia proszę wysłać na adres lukekucza@wp.pl z góry serdecznie dziękuje pozdrawiam. Cytuj
Gość Agata Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2016 Witam, Jestem posiadaczka domu(na razie stan surowy zamknięty) wg projektu Maja (ale rownież ostro przerobionego). Myślę ze u Pana stan budowy jest duzo bardziej zaawansowany, jeśli jest możliwość przesłania zdjęć, będę bardzo wdzięczna. Szczególnie interesuje mnie taras i elewacja, właśnie umawiam ekipę do tynków (może pamiętacie ile metrów wyszło?). Pozdrawiam serdecznie Magda Sobczyk Witam serdecznie. Ja również jestem posiadaczką projektu Maja. Jetem na etapie stanu zero. Kolejny etap rozpocznę wczesną wiosną. Byłabym ogromnie wdzięczna za przesłanie kilku fotek z obecnego stanu Pani domku. Dziękuję i pozdrawiam. ewelinapachuta@o2.pl Witam! Również na wiosnę zaczynam budowę według projektu Maja. mógłbym prosić od Pani Magdy Sobczyk kilka zdjęć budynki stanu surowego.zdjęcia proszę wysłać na adres lukekucza@wp.pl z góry serdecznie dziękuje pozdrawiam. Witam,wiosna zaczynamy budowę projektu Maja, rownież jestesmy zainteresowani zdjeciami od Pani Magdy Sobczyk w szczegolnosci kuchni i lazienek :-) zdjecia poprosze o wyslanie na gatu84@o2.pl z góry dziekuje Cytuj
Gość Robert Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2016 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Witam mogę prosić o zdjęcia z góry dziekuje . kura216@wp.pl Cytuj
Gość Robert Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2016 Witam serdecznie. Ja również jestem posiadaczką projektu Maja. Jetem na etapie stanu zero. Kolejny etap rozpocznę wczesną wiosną. Byłabym ogromnie wdzięczna za przesłanie kilku fotek z obecnego stanu Pani domku. Dziękuję i pozdrawiam. ewelinapachuta@o2.pl Witam mogę prosić o zdjęcia Pani domku . Pozdrawiam kura216@wp.pl Cytuj
Gość Sławek Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2016 Witam, Jestem posiadaczka domu(na razie stan surowy zamknięty) wg projektu Maja (ale rownież ostro przerobionego). Myślę ze u Pana stan budowy jest duzo bardziej zaawansowany, jeśli jest możliwość przesłania zdjęć, będę bardzo wdzięczna. Szczególnie interesuje mnie taras i elewacja, właśnie umawiam ekipę do tynków (może pamiętacie ile metrów wyszło?). Pozdrawiam serdecznie Magda Sobczyk Witam, Ruszamy z budową na wiosnę, czy mógłbym poprosić o przesłanie zdjęć z postępu prac ? z góry bardzo dziękuje slawektylicki@gamil.com Cytuj
Gość Sławek Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2016 Witam, Gdybyś ktoś posiadał zdjęcia z budowy lub z ukończonego już projektu, będę wdzięczny za przesłanie na e-mail. Ruszamy z narzeczoną na wiosnę z budową i jesteśmy ciekawi jak to wygląda u Was. slawektylicki@gmail.com Z góry dziękuje Cytuj
Gość jola Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam, czy można prosić o jakieś zdjęcia z realizacji domu na adres joland11@o2.pl Cytuj
Gość Rafał Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2016 Witam, Jestem posiadaczka domu(na razie stan surowy zamknięty) wg projektu Maja (ale rownież ostro przerobionego). Myślę ze u Pana stan budowy jest duzo bardziej zaawansowany, jeśli jest możliwość przesłania zdjęć, będę bardzo wdzięczna. Szczególnie interesuje mnie taras i elewacja, właśnie umawiam ekipę do tynków (może pamiętacie ile metrów wyszło?). Pozdrawiam serdecznie Magda Sobczyk Witam przymierzam sie do budowy domu wg projektu maja byłbym bardzo wdzieczny za przesłanie zdjeć i przerobek jakie pani dokonała na maila Adamczyk20051@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2016 witam ja również prosilabym o przeslanie kilku fotek. Jestem ciekawa jakich zmian pani dokonała. Caly czas z mezem sie zastanawiamy nad wyborem tego projektu. s.splitt@op.pl Cytuj
Gość Sylwia Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2016 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo p Witam! jesli to nie problem to poproszę o przesłanie fotek s.splitt@op.pl Cytuj
Gość ŁUKASZ Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 witam! czy ktoś na forum dostał od osób które się oferują jakieś zdjęcia lub informacje na temat projektu maja?? Cytuj
Gość Andrzej Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2016 Witam, Jestem posiadaczka domu(na razie stan surowy zamknięty) wg projektu Maja (ale rownież ostro przerobionego). Myślę ze u Pana stan budowy jest duzo bardziej zaawansowany, jeśli jest możliwość przesłania zdjęć, będę bardzo wdzięczna. Szczególnie interesuje mnie taras i elewacja, właśnie umawiam ekipę do tynków (może pamiętacie ile metrów wyszło?). Pozdrawiam serdecznie Magda Sobczyk Witam przymierzam sie do budowy domu wg projektu maja byłbym bardzo wdzieczny za przesłanie zdjeć i przerobek jakie pani dokonała na maila Adamczyk20051@wp.pl pozdrawiam WitamCzy na strychu da się zagospodarować choć ze dwa pokoje? jaka wysokość strychu i w jakim miejscu najlepiej zrobić wejście na strych? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi