Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2015 witam! Również prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałów (kosztorysu) do stanu surowego zamkniętego na adres: lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość marzena Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2015 My również zakupiliśmy ten projekt, jesteśmy w trakcie załatwiania papierów, planujemy rozpocząć w lipcu - może w końcu ktoś rozpocznie sensowne forum i powymienia się doświadczeniami z poszczególnych etapów budowy? bo póki co to sama wymiana maili! pozdrawiam Witam,My startujemy w lipcu Przerobiliśmy nieco ten projekt - poszerzyliśmy otwory okienne w salonie. Jeśli ktoś już buduje ten dom i chciałby się podzielić doświadczeniami proszę o kontakt mailowy marzena@ddf24.pl Cytuj
Gość Ewa Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2015 My również zakupiliśmy ten projekt, jesteśmy w trakcie załatwiania papierów, planujemy rozpocząć w lipcu - może w końcu ktoś rozpocznie sensowne forum i powymienia się doświadczeniami z poszczególnych etapów budowy? bo póki co to sama wymiana maili! pozdrawiam Witam, zapraszam na bloga http://www.czarownica81.mojabudowa.pl (prowadzonego trochę nie udolnie ale...) i do kontaktu mailowego gradewa@interia.pl Cytuj
Gość Otylia Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam można prosić o kosztorys stanu surowego zamkniętego na maila otyliagierczak@outlook.com Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam można prosić o kosztorys stanu surowego zamkniętego na maila otyliagierczak@outlook.com Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - kosztorys stanu surowego zamkniętego kosztuje 74zł. Bezpłatnie mogę przesłać Pani zestawienia materiałowe oraz ogólne zestawienia kosztorysowe - materiały te otrzyma Pani w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renia Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2015 Witam, prawdopodobnie będziemy budować Maję. Czy też mogłabym poprosić o bezpłatne materiały? Pozdrowienia dla redakcji i wszystkich inwestorów. Mój mail: renatawozniak1000@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2015 Witam, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2015 Proszę o przesłanie materiałów z góry dziękuję rugby@autograf.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2015 Proszę o przesłanie materiałów z góry dziękuję rugby@autograf.pl Witam, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 9 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem bardzo zainteresowany efektami zmian oraz budowy. Jeśli mogę prosić o więcej informacji, to będę zobowiązany. Andrzej andrea.m@wp.pl Cytuj
Gość kasiaaaaaaaaaaa Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem bardzo zainteresowany efektami zmian oraz budowy. Jeśli mogę prosić o więcej informacji, to będę zobowiązany. Andrzej andrea.m@wp.pl witamja też poproszę katarzyna.walczyk@poczta.onet.pl Cytuj
Gość Lucyna Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem bardzo zainteresowany efektami zmian oraz budowy. Jeśli mogę prosić o więcej informacji, to będę zobowiązany. Andrzej andrea.m@wp.pl witam ja też poproszę katarzyna.walczyk@poczta.onet.pl Oczywiście baaaardzo proszę o zdjęcia i opis co pani przerobiła. Mam również pytanko gdzie pani buduje dom? lusi-lusi@o2.pl Cytuj
Gość olkaa Napisano 16 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem bardzo zainteresowany efektami zmian oraz budowy. Jeśli mogę prosić o więcej informacji, to będę zobowiązany. Andrzej andrea.m@wp.pl witam ja też poproszę katarzyna.walczyk@poczta.onet.pl WitamJa tez bardzo proszęaleksandraa.wcislo@gmail.com Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem bardzo zainteresowany efektami zmian oraz budowy. Jeśli mogę prosić o więcej informacji, to będę zobowiązany. Andrzej andrea.m@wp.pl witam ja też poproszę katarzyna.walczyk@poczta.onet.pl Witam Ja tez bardzo proszę aleksandraa.wcislo@gmail.com Witam rowniez jestem zainteresowana budowa tego domu prosze o informacje na temat kosztow budowy oraz waszych zmian w tym projekcie na maila arlecia84@buziaczek.pl Czy ktos byłby tak uprzejmy abysmy wraz zmęzem mogli zobaczyc ten dom na zywo? POzdrawiam Arleta Cytuj
Gość Jacek Napisano 19 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem bardzo zainteresowany efektami zmian oraz budowy. Jeśli mogę prosić o więcej informacji, to będę zobowiązany. Andrzej andrea.m@wp.pl witam ja też poproszę katarzyna.walczyk@poczta.onet.pl Witam Ja tez bardzo proszę aleksandraa.wcislo@gmail.com Witam rowniez jestem zainteresowana budowa tego domu prosze o informacje na temat kosztow budowy oraz waszych zmian w tym projekcie na maila arlecia84@buziaczek.pl Czy ktos byłby tak uprzejmy abysmy wraz zmęzem mogli zobaczyc ten dom na zywo? POzdrawiam Arleta Witam jestem zainteresowany tym projektem jeśli mogę prosić o informacje na temat budowy i kosztów będę wdzięczny. jokulis@op.pl Cytuj
Gość Michał Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem bardzo zainteresowany efektami zmian oraz budowy. Jeśli mogę prosić o więcej informacji, to będę zobowiązany. Andrzej andrea.m@wp.pl witam ja też poproszę katarzyna.walczyk@poczta.onet.pl Witam Ja tez bardzo proszę aleksandraa.wcislo@gmail.com Witam rowniez jestem zainteresowana budowa tego domu prosze o informacje na temat kosztow budowy oraz waszych zmian w tym projekcie na maila arlecia84@buziaczek.pl Czy ktos byłby tak uprzejmy abysmy wraz zmęzem mogli zobaczyc ten dom na zywo? POzdrawiam Arleta Witam jestem zainteresowany tym projektem jeśli mogę prosić o informacje na temat budowy i kosztów będę wdzięczny. jokulis@op.pl Witam jeżeli można to poproszę także o zdjęcia i informację o przeróbkach oraz kosztów budowy Będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję mihoop@tlen.pl. Cytuj
Gość Michał Napisano 23 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2015 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Proszę o przesłanie zdjęć oraz jeżeli można informację na temat kosztów budowy. Mihoop@tlen.pl Cytuj
Gość Maciej Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2015 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Proszę o przesłanie zdjęć oraz jeżeli można informację na temat kosztów budowy. Mihoop@tlen.pl maclew39@o2.pl Witam proszę o przesłanie zdjęć i kosztów budowy Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2015 Jestem również zainteresowana proszę o zdjęcia : malgorzatapatalas@interia.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2015 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Proszę o przesłanie zdjęć oraz jeżeli można informację na temat kosztów budowy. Mihoop@tlen.pl Proszę o zdjęcia: malgorzatapatalas@interia.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2015 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem jak inni wiec prosiłbym o przesłanie zdjęć i kosztów budowy. Pozdrawiam michciak1@wp.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2015 Proszę o przesłanie zdjęć na rugby@autograf.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem bardzo zainteresowany efektami zmian oraz budowy. Jeśli mogę prosić o więcej informacji, to będę zobowiązany. Andrzej andrea.m@wp.pl witam ja też poproszę katarzyna.walczyk@poczta.onet.pl Witam Ja tez bardzo proszę aleksandraa.wcislo@gmail.com Witam rowniez jestem zainteresowana budowa tego domu prosze o informacje na temat kosztow budowy oraz waszych zmian w tym projekcie na maila arlecia84@buziaczek.pl Czy ktos byłby tak uprzejmy abysmy wraz zmęzem mogli zobaczyc ten dom na zywo? POzdrawiam Arleta Witam jestem zainteresowany tym projektem jeśli mogę prosić o informacje na temat budowy i kosztów będę wdzięczny. jokulis@op.pl Witam jeżeli można to poproszę także o zdjęcia i informację o przeróbkach oraz kosztów budowy Będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję mihoop@tlen.pl. Witam jestem zainteresowana tym projektem i przeróbkach. Będę bardzo wdzięczna za przysłanie zdjęć.Oczywiście z góry dziękuję za poświęcony mi czas.Jeśli to nie sprawi kłopotu poproszę o koszty budowy domu.Ciepło pozdrawiam.Mira(mira. opalinska @ gmail.com ) Cytuj
Gość gosc Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2015 witam prosze o zdjecia oraz jesli byla by taka mozliwosc informacje na temat kosztow budowy pozdrawiam i z gory dziekuje szeligaagnieszka@interia .pl Cytuj
Gość michał Napisano 2 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2015 Witam również jestem zainteresowany prosiłbym o przesłanie zdjeć na adres Michal890@op.pl z góry dziękuje:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi