Gość Stefan Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl witam! Również bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć na adres lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje pozdrawiam Witam! Ja również poproszę o wysłanie zdjęć mat17c@wp.pl. Bardzo dziękuje. Witam ja również proszę o przesłanie zdjęć i opis przeróbek na adres ziebaa@op.pl. Z góry dziękuje. Jak jest to możliwe to również proszę o wysłanie zdjęć i przeróbek na adres ania173ara@vp.pl Witam! Właśnie całkowicie zachwycił mnie projekt. Jestem bardzo ciekawa zdjeć z realizacji. Uprzejmie proszę, jeżeli nie sprawi to problemu, o przesłanie zdjeć z realizacji na adres email: pacholcia@wp.pl Zastanawiam sie tylko nad przerobieniem ewentualnie pomieszczenia gospodarczego na pokój gościnny i dodanie gdzieś schowka na odkurzacze, szczotki itd. Ewentapualie moze gdzie prasowalnia/pralnia. Jestem ciekawa czy ktoś robił juz takie przeróbki i je realizuje. Pozdrawiam Proszę również o podesłani zdjęć z wykonania oraz szkicu projektu jak został przerobiony. alieenus@gmail.com Cytuj
Gość sadek1979@wp.pl Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2015 poproszę również o fotorelację z Pańskiej budowy wraz z kosztorysem ( i jeżeli to nie problem to nr tel ) na sadek1979@wp.pl Cytuj
Gość Kasia Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2015 Witam super domek bardzo proszę o fotki kasia.medrala@op.pl Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Gość Kinga Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2015 Witam, ja również będę wdzięczna za przesłanie zdjęć i pomysłów zmian. Z góry bardzo dziękuję (kinskr@wp.pl). Pozdrawiam Cytuj
Gość Paula Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl witam! Również bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć na adres lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje pozdrawiam Witam! Ja również poproszę o wysłanie zdjęć mat17c@wp.pl. Bardzo dziękuje. Witam ja również proszę o przesłanie zdjęć i opis przeróbek na adres ziebaa@op.pl. Z góry dziękuje. Jak jest to możliwe to również proszę o wysłanie zdjęć i przeróbek na adres ania173ara@vp.pl Witam! Właśnie całkowicie zachwycił mnie projekt. Jestem bardzo ciekawa zdjeć z realizacji. Uprzejmie proszę, jeżeli nie sprawi to problemu, o przesłanie zdjeć z realizacji na adres email: pacholcia@wp.pl Zastanawiam sie tylko nad przerobieniem ewentualnie pomieszczenia gospodarczego na pokój gościnny i dodanie gdzieś schowka na odkurzacze, szczotki itd. Ewentapualie moze gdzie prasowalnia/pralnia. Jestem ciekawa czy ktoś robił juz takie przeróbki i je realizuje. Pozdrawiam Proszę również o podesłani zdjęć z wykonania oraz szkicu projektu jak został przerobiony. alieenus@gmail.com Ponownie bardzo proszę o przesłanie zdjęć - projekt_maja@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2015 Witam, również prosimy o przesłanie zdjęć na adres: mb.zacharzyn@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość kasia Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 Wiatm, ja z chęcią też bym poprosiła o przeróbki jakie Państwo zrobili kaska1331@wp.pl Cytuj
Gość anioleczekk1986 Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2015 Ja również pięknie proszę o przesłanie zdjęć i wprowadzonych zmian, ewentualnie jeśli to nie problem kosztorysu. Mój e-mail to anioleczekk1986@wp.pl Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 Witam. Proszę również o przesłanie zdjęć i wprowadzonych zmian na email boniek_km@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam, Krzysiek Cytuj
Gość Kasia Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, również chętnie zobaczę projekt po zmianach. A nóż jakiś pomysł wpadnie człowiekowi do głowy a projekt wydaje się być ciekawy... Proszę o podesłanie projektu po zmianach na adres: k.gardzielik@o2.pl Z góry dziękuję oraz życzę owocnej pracy na budowie Pozdrawiam, Kasia. Cytuj
Gość Kasia Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl witam! Również bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć na adres lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje pozdrawiam Witam! Ja również poproszę o wysłanie zdjęć mat17c@wp.pl. Bardzo dziękuje. Witam ja również proszę o przesłanie zdjęć i opis przeróbek na adres ziebaa@op.pl. Z góry dziękuje. Jak jest to możliwe to również proszę o wysłanie zdjęć i przeróbek na adres ania173ara@vp.pl Witam! Właśnie całkowicie zachwycił mnie projekt. Jestem bardzo ciekawa zdjeć z realizacji. Uprzejmie proszę, jeżeli nie sprawi to problemu, o przesłanie zdjeć z realizacji na adres email: pacholcia@wp.pl Zastanawiam sie tylko nad przerobieniem ewentualnie pomieszczenia gospodarczego na pokój gościnny i dodanie gdzieś schowka na odkurzacze, szczotki itd. Ewentapualie moze gdzie prasowalnia/pralnia. Jestem ciekawa czy ktoś robił juz takie przeróbki i je realizuje. Pozdrawiam Proszę również o podesłani zdjęć z wykonania oraz szkicu projektu jak został przerobiony. alieenus@gmail.com Ponownie bardzo proszę o przesłanie zdjęć - projekt_maja@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Również poproszę o przesłanie zdjęć przeróbki kasiulka898@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2015 Również poproszę o zdjęcia zmian w Maji na maila kasiulka898@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2015 Dzień dobry. Jaką nazwę nosi kolor stolarki okiennej oraz bramy garażowej w wizualizacji? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2015 Dzień dobry. Jaką nazwę nosi kolor stolarki okiennej oraz bramy garażowej w wizualizacji? Witam W projekcie zalecamy stolarkę w kolorze jasno brązowym, nie podajemy konkretnej nazwy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzesiek Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl witam! Również bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć na adres lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje pozdrawiam Witam! Ja również poproszę o wysłanie zdjęć mat17c@wp.pl. Bardzo dziękuje. Witam ja również proszę o przesłanie zdjęć i opis przeróbek na adres ziebaa@op.pl. Z góry dziękuje. Jak jest to możliwe to również proszę o wysłanie zdjęć i przeróbek na adres ania173ara@vp.pl Witam! Właśnie całkowicie zachwycił mnie projekt. Jestem bardzo ciekawa zdjeć z realizacji. Uprzejmie proszę, jeżeli nie sprawi to problemu, o przesłanie zdjeć z realizacji na adres email: pacholcia@wp.pl Zastanawiam sie tylko nad przerobieniem ewentualnie pomieszczenia gospodarczego na pokój gościnny i dodanie gdzieś schowka na odkurzacze, szczotki itd. Ewentapualie moze gdzie prasowalnia/pralnia. Jestem ciekawa czy ktoś robił juz takie przeróbki i je realizuje. Pozdrawiam Proszę również o podesłani zdjęć z wykonania oraz szkicu projektu jak został przerobiony. alieenus@gmail.com Ponownie bardzo proszę o przesłanie zdjęć - projekt_maja@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Również poproszę o przesłanie zdjęć przeróbki kasiulka898@o2.pl pozdrawiam Witam,Czy moge prosić o zdjęcia grzegorz@licon.pl Cytuj
Gość Łukasz Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2015 Witam, bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć + opisu przeróbek i kosztorys. Dom podoba mi się bardzo i chętnie zerknę jak to u Pana wyszło -->luki82m@gmail.com Cytuj
Gość patrycja Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2015 Witam, bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć + opisu przeróbek i kosztorys. Dom podoba mi się bardzo i chętnie zerknę jak to u Pana wyszło -->luki82m@gmail.com Witam, mogłabym prosić również Pana o przesłanie zdjęć, opis przeróbek i kosztorys, ptwardowska@o2.pl. Interesujący projekt, może skorzystam. Cytuj
Gość Przemek Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2015 Wybudowaliśmy dom wg projektu Maja w poprzednim roku - pozdrawiam zainteresowanych tym projektem a przede wszystkim budujących. Dom wg tego projektu dla genialny! Bardzo proszę o wysłanie zdjęć z realizacji projektu. pozdrawiam przemcio3703@wp.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2015 Witam, bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć + opisu przeróbek i kosztorys. Dom podoba mi się bardzo i chętnie zerknę jak to u Pana wyszło -->luki82m@gmail.com bardzo prosze o przesłanie zdjęć - pomysłów na przeróbkę. Szukam argumentów- jestem w trakcje ,urabiania mojego męża ,,co do budowy. Może Pan tym sposobem uratować nawet związek cha , cha. - ciężki element mi sie trafił do obróbki.Mój e- mail mm.przybysz@onet.pl Cytuj
Gość stan Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2015 również poproszę o zdjęcia nordstan@wp.pl Cytuj
Gość e Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2015 witam, bardzo prosze o przeslanie zdjec, opisu przerobek i kosztorys. jestesmy bardzo zainteresowani. e.m.belchatow@outlook.com Cytuj
Gość Gość Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2015 My również zakupiliśmy ten projekt, jesteśmy w trakcie załatwiania papierów, planujemy rozpocząć w lipcu - może w końcu ktoś rozpocznie sensowne forum i powymienia się doświadczeniami z poszczególnych etapów budowy? bo póki co to sama wymiana maili! pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2015 Witam, czy istnieje możliwość przesłania zestawienia materiałów (kosztorysu) do stanu surowego zamkniętego na maila: bimbus_k@wp.pl . Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2015 Witam, czy istnieje możliwość przesłania zestawienia materiałów (kosztorysu) do stanu surowego zamkniętego na maila: bimbus_k@wp.pl . Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślę Pani zestawienie materiałów na stan surowy. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Łukasz Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2015 Witam, czy istnieje możliwość przesłania zestawienia materiałów (kosztorysu) do stanu surowego zamkniętego na maila: bimbus_k@wp.pl . Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślę Pani zestawienie materiałów na stan surowy. Pozdrawiam! witam!Również prosiłbym o przesłanie zestawienia materiałów (kosztorysu) do stanu surowego zamkniętego na adres: lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi