Gość Grzegorz Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2015 Wybudowaliśmy dom wg projektu Maja w poprzednim roku - pozdrawiam zainteresowanych tym projektem a przede wszystkim budujących. Dom wg tego projektu dla genialny! Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2015 Wybudowaliśmy dom wg projektu Maja w poprzednim roku - pozdrawiam zainteresowanych tym projektem a przede wszystkim budujących. Dom wg tego projektu dla genialny! Witam Prosimy o zdjęcia - nic tak nie pomaga w podjęciu decyzji o wyborze projektu jak możliwość zobaczenia jego realizacji!! Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2015 Wybudowaliśmy dom wg projektu Maja w poprzednim roku - pozdrawiam zainteresowanych tym projektem a przede wszystkim budujących. Dom wg tego projektu dla genialny! witam!Panie Grzegorzu prosiłby o wysłanie zdjęć Państwa domku, w tym roku tez ruszam z budową. z Góry dziękuje i pozdrawiam. lukekucza@wp.pl Cytuj
Gość Mateusz Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2015 Witam proszę o wysłanie zdjęć projektu MAJA po ukończeniu na e-maila : mateunie1@op.pl, z góry dziękuje. Mateusz Cytuj
Gość Hubert Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2015 Wybudowaliśmy dom wg projektu Maja w poprzednim roku - pozdrawiam zainteresowanych tym projektem a przede wszystkim budujących. Dom wg tego projektu dla genialny! Witam Grzegorz i wszystkich innych zainteresowanych.Ja również wybrałem projekt Maja, bardzo proszę o zdjęcia na maila:hubert.paczkowski@o2.pllub jeżeli jest możliwość zobaczenia domu na żywo gdzieś w Wielkopolsce to bardzo proszę o informację. Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2015 Wybudowaliśmy dom wg projektu Maja w poprzednim roku - pozdrawiam zainteresowanych tym projektem a przede wszystkim budujących. Dom wg tego projektu dla genialny! Witam serdecznie :)Bardzo proszę o przesłanie jakichkolwiek zdjęć domku - projekt_maja@interia.plPozdrawiam, Paula Cytuj
Gość Gość Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2015 Czy jest możliwosc wybudowania maji z dachem o kącie nachylenia 35 stopni? Cytuj
Gość Sebastian Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2015 Wybudowaliśmy dom wg projektu Maja w poprzednim roku - pozdrawiam zainteresowanych tym projektem a przede wszystkim budujących. Dom wg tego projektu dla genialny! Witam Panie Grzegorzu, jeżeli to nie bedzie problem to poproszę o kilka fotek, bo w tej chwili nie widzę lepszego parterowego projektu.( Zmienialiscie kąt nachylenia dachu?)Seba5216@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2015 Czy jest możliwosc wybudowania maji z dachem o kącie nachylenia 35 stopni? Witam Zmiana kąta nachylenia dachu na 35 stopni możliwa jest do wykonania na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyrazi zgodę na taka zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość anna Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2015 Witam, czy mogłabym otrzymać informacje, jak wyglądają przeróbki projektu Maja, jestem zainteresowana budową, proszę o kontakt na ziebaa@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2015 Czy poddasze jest użytkowe? Witam W projekcie Maja poddasze nie jest przewidziane jako użytkowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Seba Napisano 25 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2015 Witam, również podłączę się i gdyby była możliwość podesłania kilku zdjęć oraz przybliżonej ceny całości domu na green_film@gazeta.pl Cytuj
Gość Janusz Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2015 Witam Panie Grzegorzu, ja tez wybralem projekt Maja, zaczynamy budowe w Kwietniu, rowniez prosze o zdjecia na: janusz.sus1@gmail.com Z gory dziekuje i pozdrawiam Janusz Cytuj
Gość Łukasz Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2015 Witam! czy ktokolwiek z forum dostał jakiekolwiek zdjęcia od kogoś?? jest tyle postów z tym tematem a zero realizacji wiec nie wiem po co pisać ze ktoś może wysłać zdjęcia.... Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl Cytuj
Gość Krystian Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl Witam, także będę wdzięczny za przesłanie przeróbek, które Pan wprowadził i za kosztorys kj.controling@krismilton.pl Cytuj
Gość agnieszka Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2015 Ja bardzo chętnie zobaczę zdjęcia z realizacji. agusia.wyka@wp.pl Cytuj
Gość Łukasz Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl witam! Również bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć na adres lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl witam! Również bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć na adres lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje pozdrawiam Witam! Ja również poproszę o wysłanie zdjęć mat17c@wp.pl. Bardzo dziękuje. Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl witam! Również bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć na adres lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje pozdrawiam Witam! Ja również poproszę o wysłanie zdjęć mat17c@wp.pl. Bardzo dziękuje. Witam ja również proszę o przesłanie zdjęć i opis przeróbek na adres ziebaa@op.pl. Z góry dziękuje. Cytuj
Gość Monika Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl witam! Również bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć na adres lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje pozdrawiam Witam! Ja również poproszę o wysłanie zdjęć mat17c@wp.pl. Bardzo dziękuje. Witam ja również proszę o przesłanie zdjęć i opis przeróbek na adres ziebaa@op.pl. Z góry dziękuje. Witam, jestem zainteresowana projektem, jeśli by się chciało Panu jeszcze do mnie przesłać zdjęcia z realizacji domu to byłabym wdzięczna, monik55@tlen.pl, pozdrawiam i życzę powodzenia w realizacji domku. Cytuj
Gość Agata Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl witam! Również bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć na adres lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje pozdrawiam Witam! Ja również poproszę o wysłanie zdjęć mat17c@wp.pl. Bardzo dziękuje. Witam ja również proszę o przesłanie zdjęć i opis przeróbek na adres ziebaa@op.pl. Z góry dziękuje. Witam, ja również poproszę o zdjęcia i opis przeróbek na boniek_km@wp.pl. Bardzo dziękuję. Cytuj
Gość Ania Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl witam! Również bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć na adres lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje pozdrawiam Witam! Ja również poproszę o wysłanie zdjęć mat17c@wp.pl. Bardzo dziękuje. Witam ja również proszę o przesłanie zdjęć i opis przeróbek na adres ziebaa@op.pl. Z góry dziękuje. Jak jest to możliwe to również proszę o wysłanie zdjęć i przeróbek na adres ania173ara@vp.pl Cytuj
Gość Ania Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, myślę o zakupie tego projektu, ale ciekaw jestem jakie przeróbki wprowadził Pan w nim. Czy byłby Pan tak uprzejmy aby wysłać kosztorys budowy tego domu? Dziękuję i pozdrawiam. mój adres: d.pozniak@datech.com.pl witam! Również bardzo bym prosił o przesłanie zdjęć na adres lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje pozdrawiam Witam! Ja również poproszę o wysłanie zdjęć mat17c@wp.pl. Bardzo dziękuje. Witam ja również proszę o przesłanie zdjęć i opis przeróbek na adres ziebaa@op.pl. Z góry dziękuje. Jak jest to możliwe to również proszę o wysłanie zdjęć i przeróbek na adres ania173ara@vp.pl Witam! Właśnie całkowicie zachwycił mnie projekt. Jestem bardzo ciekawa zdjeć z realizacji. Uprzejmie proszę, jeżeli nie sprawi to problemu, o przesłanie zdjeć z realizacji na adres email: pacholcia@wp.pl Zastanawiam sie tylko nad przerobieniem ewentualnie pomieszczenia gospodarczego na pokój gościnny i dodanie gdzieś schowka na odkurzacze, szczotki itd. Ewentapualie moze gdzie prasowalnia/pralnia. Jestem ciekawa czy ktoś robił juz takie przeróbki i je realizuje. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi