Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2014 Witam, mam pytanie czy w salonie jest uwzględniona belka nośna ? na wizualizacji wnętrza nie ma. Witam Proszę o sprecyzowanie pytania. W tym projekcie nie ma belek nośnych, które byłyby widoczne w salonie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2014 Witam, mam pytanie czy w salonie jest uwzględniona belka nośna ? na wizualizacji wnętrza nie ma. Witam Proszę o sprecyzowanie pytania. W tym projekcie nie ma belek nośnych, które byłyby widoczne w salonie. Pozdrawiam To się fachowo nazywa chyba podciąg który ma wzmocnić strop Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2014 To się fachowo nazywa chyba podciąg który ma wzmocnić strop Witam ponownie Projekt Maja zakłada konstrukcję dachu i stropu na bazie drewnianych wiązarów prefabrykowanych, dzięki czemu nie jest wymagane zastosowanie podciągów w przestrzeni salonu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2014 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam Podoba mi się ten projekt może mi Pan przesłać zdjęcia z budowy. maciek@agrod.com.pl Pozdrawiam Maciej Danek Cytuj
Gość Dominika Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2014 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam Podoba mi się ten projekt może mi Pan przesłać zdjęcia z budowy. maciek@agrod.com.pl Pozdrawiam Maciej Danek Witam,Poproszę wspomniane zdjęcia na maila: domi1851@interia.plPozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2014 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam Podoba mi się ten projekt może mi Pan przesłać zdjęcia z budowy. maciek@agrod.com.pl Pozdrawiam Maciej Danek Witam, Poproszę wspomniane zdjęcia na maila: domi1851@interia.pl Pozdrawiam Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie ww zdjęć na adres: projekt_maja@interia.plPozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj
Gość Pawel Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2014 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam Podoba mi się ten projekt może mi Pan przesłać zdjęcia z budowy. maciek@agrod.com.pl Pozdrawiam Maciej Danek Witam, Poproszę wspomniane zdjęcia na maila: domi1851@interia.pl Pozdrawiam Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie ww zdjęć na adres: projekt_maja@interia.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję Witam, prosze bardzo o przeslanie zdjec na adres paul.wiwaaryk@gmx.de. Dziekuje i Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Grudzień 2014 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam Podoba mi się ten projekt może mi Pan przesłać zdjęcia z budowy. maciek@agrod.com.pl Pozdrawiam Maciej Danek Witam, Poproszę wspomniane zdjęcia na maila: domi1851@interia.pl Pozdrawiam Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie ww zdjęć na adres: projekt_maja@interia.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję Witam, prosze bardzo o przeslanie zdjec na adres paul.wiwaaryk@gmx.de. Dziekuje i Pozdrawiam potaczalo1@o2.pl Cytuj
Gość mietek1 Napisano 25 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Grudzień 2014 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam Podoba mi się ten projekt może mi Pan przesłać zdjęcia z budowy. maciek@agrod.com.pl Pozdrawiam Maciej Danek Witam, Poproszę wspomniane zdjęcia na maila: domi1851@interia.pl Pozdrawiam Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie ww zdjęć na adres: projekt_maja@interia.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję Witam, prosze bardzo o przeslanie zdjec na adres paul.wiwaaryk@gmx.de. Dziekuje i Pozdrawiam potaczalo1@o2.pl Proszę o zdjęcia mietek.w1@interia.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam Podoba mi się ten projekt może mi Pan przesłać zdjęcia z budowy. maciek@agrod.com.pl Pozdrawiam Maciej Danek Witam. Też poproszę o zdjęcia. marcin@kosowski.net.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 WITAM NAM ROWNIEZ SE PODOBA TEN PROJEKT CZY MOZE PAN PRZESLAC ZDJECIA Z BUDOWY mariuszbiernacki234@gmail.com.pozdrawiam Cytuj
Gość EN PROJEKT Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 DZIEN DOBRY PODOBA MI SIE TEN PROJEKT ZY MOZE PAN PRZESLAC ZDJECIA NA justynatyniec@interia.pl.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Gość Rafal Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2014 Witam dla mnie tez bardzo prosze o przeslanie zdjec na adres rafik260@op.pl. Dziekuje z góry i Pozdrawiam. Cytuj
Gość Domin Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2014 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam Podoba mi się ten projekt może mi Pan przesłać zdjęcia z budowy. maciek@agrod.com.pl Pozdrawiam Maciej Danek Witam, Poproszę wspomniane zdjęcia na maila: domi1851@interia.pl Pozdrawiam Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie ww zdjęć na adres: projekt_maja@interia.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję Witam, prosze bardzo o przeslanie zdjec na adres paul.wiwaaryk@gmx.de. Dziekuje i Pozdrawiam potaczalo1@o2.pl również proszę o zdjęcia chomik023@op.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 Witam ja tez bym prosil o zdjecia,z gory dziekuje dblazejowskigmail.com Cytuj
Gość Marcin Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 Witam. Czy mógłby pan podesłać zdjęcia na marcin@smartled.com.pl Pozdrawiam i dziękuje. Cytuj
Gość Darek Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 witam prosilbym o przeslanie zdjec z budowy na maila dblazejowski@gmail.com z gory dzikuje Cytuj
Gość Gość Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2014 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam Podoba mi się ten projekt może mi Pan przesłać zdjęcia z budowy. maciek@agrod.com.pl Pozdrawiam Maciej Danek Witam, Poproszę wspomniane zdjęcia na maila: domi1851@interia.pl Pozdrawiam Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie ww zdjęć na adres: projekt_maja@interia.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję Witam, prosze bardzo o przeslanie zdjec na adres paul.wiwaaryk@gmx.de. Dziekuje i Pozdrawiam potaczalo1@o2.pl również proszę o zdjęcia chomik023@op.pl jesteśmy na etapie adaptacji, bardzo proszę o fotki agrol6@o2.pl Cytuj
Gość Marek Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń 2015 Witam Podoba mi się ten projekt może mi Pan przesłać zdjęcia z budowy. sylwia.marek@interia.eu Pozdrawiam Marek Zadeberny Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2015 Witam, to ja też proszę o zdjęcia, pozdrawiam Ewa . ewasajdak@gazeta.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2015 Zapraszam na mój blog, proszę pisać, dzielić się uwagami, słać zapytania. Z góry serdecznie dziękuję. http://www.czarownica81.mojabudowa.pl/ Cytuj
Gość Magda Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2015 Ja też poproszę o zdjęcia, będę bardzo wdzięczna, meg_b@o2.pl Cytuj
Gość Tadeusz Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2015 Podoba mi się ten projekt ale też kilka rzeczy bym w nim pozmieniał, bardzo prosze również o podesłanie zdjęć corradovr6@vp.pl Dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2015 Dziś otrzymaliśmy projekt maja wybraliśmy go z setek innych projektów . zmiany jakie planujemy wprowadzić to jedynie zmienimy kaloryfery na ogrzewanie podłogowe . Do reszty nie mamy zastrzeżeń . Na wiosnę planujemy rozpoczęcie budowy . Cytuj
Gość Gość Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2015 Witam, to ja też proszę o zdjęcia, pozdrawiam Ewa . ewasajdak@gazeta.pl Ja też poproszę zdjęcia na hubert.paczkowski@o2.pl. Jeżeli byłaby taka możliwość to chętnie zobaczyłbym dom na żywo (wielkopolska/ zachodniopomorskie/ kujawsko-pomorskie/ łódzkie). Z góry dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi