Gość Maja Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknieBardzo bym prosiła o przesłanie zdjęć borkowskamaja@gmail.comPozdrawiam Cytuj
Gość ŁUKASZ Napisano 29 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Bardzo bym prosiła o przesłanie zdjęć borkowskamaja@gmail.com Pozdrawiam witam! również prosiłbym o przesłanie zdjęć. lukekucza@wp.pl dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2014 Witam czy mógłbym prosić o zdjęcia robertdlugolecki@wp.pl Cytuj
Gość Malina Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2014 Również jesteśmy zainteresowani budową tego domu jeśli nie stanowiłoby to problemu to bardzo chętnie byśmy obejrzeli zdjęcia i prosili o wstępny kosztorys. malina.kar81@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Asia Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2014 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu MAJA i z mila checia obejrze Pana wybudowany domek. Prosze o zdjecia na maila asia.wojcik23@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2014 A jakie to były przeróbki...??? poproszę jeśli można zdjęcia na tazoradom@op.pl z góry dzięki... Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Bardzo bym prosiła o przesłanie zdjęć borkowskamaja@gmail.com Pozdrawiam witam! również prosiłbym o przesłanie zdjęć. lukekucza@wp.pl dziękuję i pozdrawiam Witam my również poprosimy o zdjęcia sissi18@onet.pl dziękujemy Madzia i Piotrek Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2014 Witam my również poprosimy o zdjęcia będziemy wdzięczni Madzia i Piotrek na maila sissi18@onet.pl dziękujemy!! Cytuj
Gość Małgosia Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2014 Witam, ja również jestem zainteresowana budową domu Maja , bardzo chętnie bym obejrzała zdjęcia przerobionego wybudowanego domku. Jeśli to możliwe , proszę o przesłanie na adres maila mgrabalska@poczta.onet.pl Cytuj
Gość Marcin Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2014 Witam Także jestem zainteresowany tym projektem. Jeśli można to też bym prosił o zdjęcia już postawionego. Moj adres- m.t.p@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2014 Witam, również rozważamy budowę tego domku, jeśli to nie problem prosimy o przesłanie zdjęć z budowy na adres: justyna.paszkowska@o2.pl Cytuj
Gość grad_ewa Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2014 Witam serdecznie. I również proszę o przesłanie zdjęć, mam już kupiony ten projekt, może mnie coś u Państwa zainspiruje. Z góry serdecznie dziękuję za zdjęcia. gradewa@interia.pl Cytuj
Gość gabriela Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2014 Witam serdecznie, rowniez dolaczam sie do grona pozostalych osob i prosze o przeslanie zdjec. Bardzo interesuje mnie jaka realnie wyszly koszty w porownaniu z tymi obliczonymi w projekcie. Moj adres gabriela2020@hotmail.co.uk. z gory dziekuje. Cytuj
Gość Kaśka Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2014 Dołączam się do prośby pozostałych. Także jestem zainteresowana tym projektem i chętnie zobaczyłabym zdjęcia oraz jak wyglądają faktyczne koszty. Pozdrawiam. kat.madon@gmail.com Cytuj
Gość Łukasz Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2014 Witam Wszytskich!! Sledzie forum tego projektu juz od kilku miesięcy prosząc o przesłanie jakichkolwiek zdjęć na maila. do tej pory nic nie dostałem. Mam pytanie do wszystkich czy ktokolwiek dostał jakiegoś maila odnośnie tego projektu, zdjęcia itp. ?? Mój mail lukekucza@wp.pl Bedę bardzo wdzięczny za przesłanie. z Góry DZiekuję. Pozdarwiam Łukasz Cytuj
Gość Piotr204 Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Witam Panie Łukaszu Bardzo chciłbym zobaczyć Państwa dom jeśli to nie problem proszę o wysłanie kilku fotek z budowy szczególnie interesuje mnie zadaszenie z tyłu domu i ten nieszczęsny słupek w salonie proszę również o info gdzie stoi Wasz domek Pozdrawiam j---23@o2.pl Piotr lubelskie Cytuj
Gość Ewa łódzkie Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 Witam i mam ogromną prośbę do tej osoby, która ma już stan surowy, o kontakt gradewa@interia.pl. I mam jeszcze prośbę do administratora, projektantów i innych osób związanych z tą stroną o wstawianie (w miarę możliwości) zdjęć z budowy Mai, wizualizacji wnętrz itp Z góry bardzo serdecznie dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 Witam i mam ogromną prośbę do tej osoby, która ma już stan surowy, o kontakt gradewa@interia.pl. I mam jeszcze prośbę do administratora, projektantów i innych osób związanych z tą stroną o wstawianie (w miarę możliwości) zdjęć z budowy Mai, wizualizacji wnętrz itp Z góry bardzo serdecznie dziękuję. Witam Jak tylko otrzymamy jakieś zdjęcia z realizacji - na pewno je umieścimy na forum i na stronie www. Aktualnie jeszcze takich zdjęć nie mamy - prosimy więc o nadsyłanie te osoby, które rozpoczęły już swoją przygodę z "Mają". Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa łódzkie Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2014 DZIĘKUJĘ !!!!! Cytuj
Gość Gość Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2014 Witam! Zwracam sie z prosba o przeslanie mi jakich informacji, zdjec,uwag,faktycznych kosztow dotyczacych projektu.Moj adress mailowy paul.wiwaaryk@gmx.de Dziekuje wszystkim z gory za przeslanie. Pozdrawiam Pawel Cytuj
Gość gość Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 Ja również bym prosiła o przesłanie zdjęć borkowska@gmail.com Z góry dziekuję Cytuj
Gość Ewa łódzkie Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2014 Witam wszystkich sympatyków tego projektu. Zapraszam na mój blog: http://www.czarownica81.mojabudowa.pl/ Z góry uprzedzam, że powstał on wczoraj i dopiero go rozkręcam. Mam cichą nadzieję, że z Państwa pomocą stworzymy naprawdę fajny blog Zachęcam do odwiedzania i dzielenia się ze mną wszelkimi uwagami, radami, przemyśleniami... Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2014 Witam Serdecznie Rozważam budowę domu według projektu Maja lub Bianka . Dziękuję za blog z budowy domu Maja ,będzie to szersze spojrzenie na oba projekty -co wybrać. Może się wydawać że to nie czas by zaczynać na zimę przygodę z budową ,chyba że ten rok kończy Pani na fundamentach. Pozdrawiam ,będę śledził realizację Remik Opole Cytuj
Gość gość Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2014 Miałabym ogromną prośbę o przesłanie jakiś zdjęć domu, ewentualnych kosztów. Z góry dziekuję podaje adres mailowy : borkowskamaja@gmail.com Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2014 Witam, mam pytanie czy w salonie jest uwzględniona belka nośna ? na wizualizacji wnętrza nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi