Dobre Domy Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2018 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz wymiarów pomieszczeń na maila morkafilip@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Piotr Napisano 5 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2018 Witam, Chciałbym zapytać czy w kuchni, spiżarni oraz łazience przy sypialni przewidziano wentylację mechaniczną czy grawitacyjną? Na rzucie dachu nie ma zaznaczonych kominów w tych miejscach. Dziękuję za odp, pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2018 Witam, Chciałbym zapytać czy w kuchni, spiżarni oraz łazience przy sypialni przewidziano wentylację mechaniczną czy grawitacyjną? Na rzucie dachu nie ma zaznaczonych kominów w tych miejscach. Dziękuję za odp, pozdrawiam Witam W projekcie przewidziano wentylację grawitacyjną - proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl - wskażemy dokładnie w jaki sposób zostało to rozwiązane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 7 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2018 Witam czy jest możliwość adaptacji poddasza? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2018 Witam czy jest możliwość adaptacji poddasza? Dzień Dobry! W projekcie Maja są zaprojektowane wiązary dachowe, więc nie ma możliwości uzyskania tam poddasza użytkowego. Taka zmiana wymagałaby przeprojektowania całej konstrukcji dachu. Przesyłam propozycję podobnych projektów z poddaszem do adaptacji: https://www.dobredomy.pl/projekt/jezynaII/ https://www.dobredomy.pl/projekt/fabiaX/ Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2018 Dzień dobry, Czy mogę wiedzieć w jakim kolorze jest elewacja, jaki jest kolor stolarki okiennej i drzwiowej i czy w powyższej wersji na zdjęciu jest daxhówka cementowa czy ceramiczna oraz jaki jest kolor dachówki? Zestawienie kolorystyczne wg mnie perfekcyjne Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2018 Dzień dobry, Czy mogę wiedzieć w jakim kolorze jest elewacja, jaki jest kolor stolarki okiennej i drzwiowej i czy w powyższej wersji na zdjęciu jest daxhówka cementowa czy ceramiczna oraz jaki jest kolor dachówki? Zestawienie kolorystyczne wg mnie perfekcyjne Pozdrawiam Witam. Elewacja wykończona jest tynkiem w kolorze białym oraz okładziną z płytek klinkierowych w kolorze piaskowym. Stolarka okienna w kolorze jasnym brązowym. Dachówki ceramiczne lub cementowe w kolorze grafitowym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2018 Witam. Na rzucie z góry w Projekcie Maja widać po lewej stronie koło stołu w jadalni okno wysunięte poza obrys budynku. Czy adaptując projekt można tą ścianę zaprojektować bez wysuniętego okna, nie wpływając na konstrukcie dachu. Chodzi o to, żeby zmniejszyć szerokość domu, gdyż posiadam działkę o szerokości 22m. O ile zmniejszy się szerokość domu projektując tą ścianę bez wysuniętego okna. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2018 Witam. Na rzucie z góry w Projekcie Maja widać po lewej stronie koło stołu w jadalni okno wysunięte poza obrys budynku. Czy adaptując projekt można tą ścianę zaprojektować bez wysuniętego okna, nie wpływając na konstrukcie dachu. Chodzi o to, żeby zmniejszyć szerokość domu, gdyż posiadam działkę o szerokości 22m. O ile zmniejszy się szerokość domu projektując tą ścianę bez wysuniętego okna. Witam Okno wysunięte jest na 30cm. Na etapie adaptacji projektu można zrezygnować z wysunięcia, wówczas minimalna wymagana szerokość działki zmniejszy się do 21,83m. Nie wpłynie to na konstrukcję dachu. Nasza Pracowania bezpłatnie wystawi zgodę na realizację powyższej zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość maja Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2018 Witam wszystkich, mam pytanie,czy ktoś buduje maje na Podkarpaciu ,bo jeżeli było by to możliwe to chciałbym zobaczyć ten domek na żywo zanim kupię projekt, jeśli ktoś byłby tak dobry to proszę o info na mejla rafal.majewski@spoko.pl dziękuje z góry i pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz88 Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2018 Witam, czy można otrzymać na email lukasz.szewczak88@wp.pl szczegółowe wymiary pomieszczeń w projekcie Maja? Prosiłbym również o wszelkie materiały dotyczące kosztów budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Łukasz. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2018 1 godzinę temu, Gość Łukasz88 napisał: Witam, czy można otrzymać na email lukasz.szewczak88@wp.pl szczegółowe wymiary pomieszczeń w projekcie Maja? Prosiłbym również o wszelkie materiały dotyczące kosztów budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Łukasz. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Waldek Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2018 1 godzinę temu, Gość Łukasz88 napisał: Witam, czy można otrzymać na email lukasz.szewczak88@wp.pl szczegółowe wymiary pomieszczeń w projekcie Maja? Prosiłbym również o wszelkie materiały dotyczące kosztów budowy, rysunki i rzuty wszystkich pomieszczeń. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Łukasz. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Witam, czy mogę również otrzymać szczegôłowe wymiary pomieszczeń projektu "Maja"a adres walwor@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2018 2 godziny temu, Gość Waldek napisał: Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Witam, czy mogę również otrzymać szczegôłowe wymiary pomieszczeń projektu "Maja"a adres walwor@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Wiola Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2018 Witam serdecznie, bardzo proszę o przesłanie rysunku szczegółowego na adres: wiola@jvduet.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2018 15 godzin temu, Gość Wiola napisał: Witam serdecznie, bardzo proszę o przesłanie rysunku szczegółowego na adres: wiola@jvduet.pl. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciek Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2019 Witam. Ja tez poprosze rysunek szczegółowy derg@poczta.onet.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2019 Godzinę temu, Gość Maciek napisał: Witam. Ja tez poprosze rysunek szczegółowy derg@poczta.onet.pl Dziękuję Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość rafi Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2019 witam ja też poproszę rysunki szczegółowe na adres rafal.majewski@spoko.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2019 3 godziny temu, Gość rafi napisał: witam ja też poproszę rysunki szczegółowe na adres rafal.majewski@spoko.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katssumoto Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2019 Witam. Po proszę rysunki szczegółowe na email borek8@onet.pl . Dziękuję bardzo ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2019 4 godziny temu, Gość Katssumoto napisał: Witam. Po proszę rysunki szczegółowe na email borek8@onet.pl . Dziękuję bardzo ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sylwia Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2019 Witam, proszę rysunek szczegółowy na adres szyszunia666@wp.pl, dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2019 Godzinę temu, Gość Sylwia napisał: Witam, proszę rysunek szczegółowy na adres szyszunia666@wp.pl, dziękuję Dzień dobry, rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Karolina Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2019 witam, poproszę rysunki szczegółowe na e-mail karolinawroblewska8@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi