Gość lukasz Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Cześć. Jestem zainteresowany przeróbkami jakich dokonałeś. poprosze o zdjecia po przerobkach.Jesli to nie tajemnica to prosze napisac kosztorys panstwa.lukasz04291@gmail.com Cytuj
Gość Karolina Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana przeróbkami, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila: karolinarogalska07@gmail.com Cytuj
Gość Karolina Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam, czy ktoś buduję ten domek? Jeżeli jest możliwość chętnie zobaczę zdjęcia Waszych realizacji projektu. Proszę o przesłanie na maila: karolinarogalska07@gmail.com Cytuj
Gość Mirosław Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana przeróbkami, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila: karolinarogalska07@gmail.com Witam, interesuje mnie właśnie ten lub podobny projekt. Proszę o przesłanie zdjęć z własnej realizacji na adres: magupl1@wp.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Gość judytka Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana przeróbkami, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila: karolinarogalska07@gmail.com Witam, interesuje mnie właśnie ten lub podobny projekt. Proszę o przesłanie zdjęć z własnej realizacji na adres: magupl1@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Mnie także interesuje projekt po zmianach. Proszę o maila judytka.grychnik@gmail.com Cytuj
Gość Joanna Napisano 31 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2017 Witam serdecznie interesuje mnie ten projekt. Czy mogłabym prosić o przesłanie zdjęć z realizacji i ewentualnych zmian? j.wojcicka@vp.pl Z góry dziękuje Cytuj
Gość MIchał Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana przeróbkami, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila: karolinarogalska07@gmail.com Witam, interesuje mnie właśnie ten lub podobny projekt. Proszę o przesłanie zdjęć z własnej realizacji na adres: magupl1@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam. Proszę o wysłanie zdjęc i informacji o przeróbkach na michal.kozal@o2.plDzieki. Cytuj
Gość daniel Napisano 22 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana przeróbkami, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila: karolinarogalska07@gmail.com Witam, interesuje mnie właśnie ten lub podobny projekt. Proszę o przesłanie zdjęć z własnej realizacji na adres: magupl1@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Mnie także interesuje projekt po zmianach. Proszę o maila judytka.grychnik@gmail.com Witam również bardzo proszę o przesłanie zdjęć po przeróbkach okmar@interia.pl Cytuj
Gość pablo Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana przeróbkami, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila: karolinarogalska07@gmail.com Witam, interesuje mnie właśnie ten lub podobny projekt. Proszę o przesłanie zdjęć z własnej realizacji na adres: magupl1@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Mnie także interesuje projekt po zmianach. Proszę o maila judytka.grychnik@gmail.com witam proszę o zdjęcia domku na maila pjankowski1988@o2.pl Cytuj
Gość kali Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana przeróbkami, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila: karolinarogalska07@gmail.com Witam, interesuje mnie właśnie ten lub podobny projekt. Proszę o przesłanie zdjęć z własnej realizacji na adres: magupl1@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Mnie także interesuje projekt po zmianach. Proszę o maila judytka.grychnik@gmail.com proszę o zdjęcia stanu surowego zamkniętego po przeróbkach kali8406@op.pl jaki byl orientacyjny koszt postawienia stanu surowego zamknietego bez okien i drzwi Cytuj
Gość erbedes Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana przeróbkami, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila: karolinarogalska07@gmail.com Witam, interesuje mnie właśnie ten lub podobny projekt. Proszę o przesłanie zdjęć z własnej realizacji na adres: magupl1@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Mnie także interesuje projekt po zmianach. Proszę o maila judytka.grychnik@gmail.com proszę o zdjęcia stanu surowego zamkniętego po przeróbkach kali8406@op.pl jaki byl orientacyjny koszt postawienia stanu surowego zamknietego bez okien i drzwi Witam. Proszę o zdjęcia jeśli można na adres erbedes13@wp.pl Pozdrawiam i powodzenia! Cytuj
Gość Kamila Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2017 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana przeróbkami, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila: karolinarogalska07@gmail.com Witam, interesuje mnie właśnie ten lub podobny projekt. Proszę o przesłanie zdjęć z własnej realizacji na adres: magupl1@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Mnie także interesuje projekt po zmianach. Proszę o maila judytka.grychnik@gmail.com proszę o zdjęcia stanu surowego zamkniętego po przeróbkach kali8406@op.pl jaki byl orientacyjny koszt postawienia stanu surowego zamknietego bez okien i drzwi Witam. Proszę o zdjęcia jeśli można na adres erbedes13@wp.pl Pozdrawiam i powodzenia! Witam, proszę o przeslanie zdjęc na adres belkebir.k@o2.pl rowniez interesuje mnie projekt po przerobkach. Z gory dziekuje i zycze powodzenia:) Cytuj
Gość Łukasz Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2018 Witam, jest możliwy zakup projektu Maja w technologii szkieletowej? Pozdrawiam, lbasiaga@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 Witam, jest możliwy zakup projektu Maja w technologii szkieletowej? Pozdrawiam, lbasiaga@gmail.com Witam Nasze projekty przygotowujemy technologii tradycyjnej murowanej. O możliwość realizacji domu w technologii szkieletowego należy pytać firmy, oferujące budowę domów w tejże technologii. Polecamy naszego partnera: Wolf System Sp. z o.o. Dział Sprzedaży Domów Gotowych tel. +48 32 605 37 00 e-mail: mail@wolfsystem.pl Cytuj
Gość Patryk Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2018 Witam. Interesują mnie zmiany w tym projekcie mógłbym prosić o zdjęcia oraz o podanie kosztów całkowitych związanych z budową do stanu zamkniętego? pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2018 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana przeróbkami, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila: karolinarogalska07@gmail.com Witam, interesuje mnie właśnie ten lub podobny projekt. Proszę o przesłanie zdjęć z własnej realizacji na adres: magupl1@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Mnie także interesuje projekt po zmianach. Proszę o maila judytka.grychnik@gmail.com proszę o zdjęcia stanu surowego zamkniętego po przeróbkach kali8406@op.pl jaki byl orientacyjny koszt postawienia stanu surowego zamknietego bez okien i drzwi Witam. Proszę o zdjęcia jeśli można na adres erbedes13@wp.pl Pozdrawiam i powodzenia! Witam, proszę o przeslanie zdjęc na adres belkebir.k@o2.pl rowniez interesuje mnie projekt po przerobkach. Z gory dziekuje i zycze powodzenia:) Witam, również interesują mnie zdjęcia po przeróbce. Proszę o przesłanie na adres: ania.rula@gmail.com Cytuj
Gość Piotr Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Witam. Interesują mnie zmiany w tym projekcie, mógłbym prosić o zdjęcia oraz średnią kosztów pozdrawiam Cytuj
Gość Gelo Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2018 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu. Proszę o przesłanie materiałów użytych w projekcie na adres grzegorz.turlewicz@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2018 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu. Proszę o przesłanie materiałów użytych w projekcie na adres grzegorz.turlewicz@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marlena Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2018 witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam, jestem zainteresowana przeróbkami, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila: karolinarogalska07@gmail.com Witam, interesuje mnie właśnie ten lub podobny projekt. Proszę o przesłanie zdjęć z własnej realizacji na adres: magupl1@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Mnie także interesuje projekt po zmianach. Proszę o maila judytka.grychnik@gmail.com proszę o zdjęcia stanu surowego zamkniętego po przeróbkach kali8406@op.pl jaki byl orientacyjny koszt postawienia stanu surowego zamknietego bez okien i drzwi Witam. Proszę o zdjęcia jeśli można na adres erbedes13@wp.pl Pozdrawiam i powodzenia! Witam, proszę o przeslanie zdjęc na adres belkebir.k@o2.pl rowniez interesuje mnie projekt po przerobkach. Z gory dziekuje i zycze powodzenia:) Witam, również interesują mnie zdjęcia po przeróbce. Proszę o przesłanie na adres: ania.rula@gmail.com Witam.Mnie również interesuje projekt po przeróbkach. Mogę prosić o przesłanie zdjęć na adres: marlena.sieczkos@gmail.com? Z góry dziękuję. Cytuj
Gość Michał Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2018 Witam nam prosbe, rowniez jestem zainteresowany projektem i czy bylaby mozliwosc przeslania zdjec, zdjec po przerobce oraz uzyskania informacji na temat wstepnych kosztow stan surowy, zamkniety surowy itd. kuros1990@vp.pl z gory serdecznie dziekuje;) Cytuj
Gość Michał Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2018 Witam nam prosbe, rowniez jestem zainteresowany projektem i czy bylaby mozliwosc przeslania zdjec, zdjec po przerobce oraz uzyskania informacji na temat wstepnych kosztow stan surowy, zamkniety surowy itd. kuros1990@vp.pl z gory serdecznie dziekuje;) Cytuj
Gość pablo Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2018 Witam nam prosbe, rowniez jestem zainteresowany projektem i czy bylaby mozliwosc przeslania zdjec, zdjec po przerobce oraz uzyskania informacji na temat wstepnych kosztow stan surowy, zamkniety surowy itd. kuros1990@vp.pl z gory serdecznie dziekuje;) witam zaczynam stawiać dom maja prosił bym o zdjęcia w realu jak to będzie wyglądać pjankowski1988@o2.pl Cytuj
Gość pablo Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2018 Witam czy ktoś postawił dom z projektu maja w województwie mazowieckim czy można było go obejrzeć pozdrawiam pablo Cytuj
Gość filip Napisano 4 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2018 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu, zestawienia materiałów oraz wymiarów pomieszczeń na maila morkafilip@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi